ison Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=ps3&thread.id=2534367&view=by_date_ascending&page=1 Πως το βλεπετε? :wall::wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 28, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 φαντασου ποσα λ7 εχει ο τυπος, για να δωσει 6 τουβλα για αυτο το πραμα......και τα παϊδακια στην αφρικη ψωφανε σα τις μυγες (<-- κοινωνικος προβληματισμος)φαντασμαγορικο θα ελεγα, αλλά ισως λιγο επαναλαμβανομενο, σιγουρα ομως μενεις καγγελο οταν το βλεπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 28, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 Φοβερό.. Ποιος ο τυχερός? (μη μου πεις ότι είσαι εσύ.. έχεις βάλει και το "my" στον τίτλο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 28, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 Φοβερό.. Ποιος ο τυχερός? (μη μου πεις ότι είσαι εσύ.. έχεις βάλει και το "my" στον τίτλο ) Αν ειμουν εγω θα εβλεπες βαρια μια 40"lcd και αντι για ηχεια θα ειχα γυρω γυρω κουνελακια απο το Playboy.....:devil::devil::devil::devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 28, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 :drool::drool::drool: Θέλω να μπω εκεί μέσα και να ακούσω τον ήχο... Έναν λαμπάτο ενισχυτή για κάθε κανάλι έχει ο τύπος.. χόλι μαίρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάρτιος 28, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 Ωραιο αλλα γιατι δεν εχει συνδεσει τα ηχεια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάρτιος 28, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 ο χώρος μόνο relaxin δεν είναι...θα μπορούσε να είναι πανέμορφο και να έχει και τα υπεργαμάτα ηχεία και projectορες...αλλά... είναι too much! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 28, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 ο χώρος μόνο relaxin δεν είναι...θα μπορούσε να είναι πανέμορφο και να έχει και τα υπεργαμάτα ηχεία και projectορες...αλλά... είναι too much!Ο χόρος είναι φτιαγμένος για την απόλυτη μουσική εμπειρία. Ηχοπαγίδες, μονωτικά κτλ κτλ για να έχει μηδαμινή ανάκλαση ήχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάρτιος 28, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 Δε γνωρίζω από τέτοια πράματα, αλλά το να έχεις 5000 ηχεία για να βλέπεις ρατατουι (!) δε μου κάνει εντύπωση.Σίγουρα τα απόλυτα πάντα ήταν πανάκριβα, αλλά για τόσο υποκειμενικά και "δύσκολα" πράματα όπως ο ήχος, εικόνα κτλ, παραπάει κατ εμε. Επίσης σαν ομορφιά δε μ αρέσει, είναι overloaded πώς να το πω... Γούστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Μάρτιος 28, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 για περισσότερες pix http://www.kipnis-studios.com/The_Kipnis_Studio_Standard/Gallery.htmlθεϊκό απλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.