Jump to content

Gigabyte p35 ds4

dave7

Recommended Posts

Είπες το CMOS reset δεν έκανε τίποτα?Για δοκίμασε να βάλεις με το χέρι 333*8 και τις μνήμης στα 800 Auto timings...Και κάνε ένα boot μπας και ξεκολλήσει...Εμένα δεν με παίδεψε τόσο χτες...Κλείστο και από το power button την ώρα που POSTάρει,που θα πάει,θα νιώσει...

Μόλις έκανα clear CMOS βγάζοντας την μπαταρία... Όλα οκ τώρα! :)

Θα τρέξω 3DMark06 σε λίγο (τώρα κατεβαίνει) και θα ποστάρω σκοράκι...

Η 9600 σου με τι ψύξη παίζει? Γιατί απ' ό,τι είδα πιο πάνω τη δούλεψες στα 748/1100/1870...

Ρε γμτ, εγώ είμαι με Zalman VF-1000 και άμα βάλω Shader clock πάνω από 1700 ή Core πάνω από 740 κρασάρει στο 3DMark... :( Είμαι στο ψάξιμο για voltmods τώρα...

Οκ,πάω για καφέ εγώ και μετά να στήσω ένα PC ενός φίλου (E2160,θα τον λιώσω....:p),οπότε θα τα δω απόγευμα...Μάλλον έπεσα σε καλό κομμάτι 9600GT...Elitegroup...750+ παίζει ο πυρήνας,το shader τα φτύνει πάνω από 1850 (δηλαδή στα 1900,αφού ανεβαίνει με βήματα των 50 MHz ουσιαστικά...) η μνήμη σκυλί,με το που έβαλα RivaTuner πρώτη φορά,από 900 την έστειλα 1.100 χωρίς σκέψη και τρέχει gg...Όλα με το fan στο 35%,στα όρια του πρακτικά αθόρυβου...Εσένα σου έχει τύχει καλό κομμάτι E8200 μάλλον,εμένα η 9600GT...:p

Φίλε μου χτες μου έσπασε τα νεύρα αυτό το x1 αλλά δεν έφταιγε η τάση τελικά απ' ό,τι κατάλαβα...

Μετά από απανωτά reboots και αφού είδα ότι δεν ερχόταν πάλι σε x16 mode, έκλεισα το pc και το άφησα για 5 λεπτά περίπου... Το άνοιξα και έπαιζε σε x16 και μόλις έτρεξα 3DMark κράσαρε...

Οπότε? Παίζει να είναι λόγω θερμοκρασίας του northbridge?

Μαζεύω λεφτά από το χαρτζιλίκι για να πάρω μια HR-05 της Thermalright να δούμε τι παίζει τελικά...

Τι PCIe frequency είχες?Εμένα στα 105 MHz κρασάρει ο Forceware ενώ στα 100 MHz βλέπω ακόμα και στα Windows στιγμιαία blinks της οθόνης...Στα 102 MHz είμαι μιά χαρά τώρα...Και μετά μου λέει ο Gomar για 145 PCie...:p:P

Επίσης...Στα 465*8 είμαι rock stable,δεν καταλαβαίνει τίποτα...1.375 Vcore...Μόλις επιχειρήσω 475*8 βαράει το Orthos...Και με 1.9 Vcore και μέ +0,35V FSB και με +0.225 V MCH που δοκίμασα για πλάκα...1:1 η RAM...γ@μώ τον E8200 που μου έκατσε...

• 2 weeks later...

Μου απάντησαν από την Gigabyte...

Answer - 590459

Thank you for your kindly mail and supporting GIGABYTE.

About the issue you mentioned in your earlier mail, the problem is caused by the MCH can't hold higher voltage setting, thus, will recommend you tyring to reduce the voltage setting then check again later.

At last, we apologize if our past service was not satisfactory. Due to the vast amounts of questions we receive daily, we understand the inconvenience of waiting for e-mail responses. If you still have any further question or suggestion about our product, please do not hesitate to contact with us. Thanks again for your understanding, and please receive our sincerely apology.

******** Thank you for supporting GIGABYTE products ***********

Με φωτίσατε...Τεσπά...:p

Φίλε μου, το πρόβλημα παρουσιάστηκε σε μένα ακόμα και με κανονική τάση.

Έβαλα μόλις τώρα μια HR-05 IFX στο Northbridge για να δω αν φταίει οι θερμοκρασία του...

Βλέπουμε... :)

• 3 months later...

Σήμερα βγήκε F13 BIOS για την DS4...Κατεβάστε το να δούμε αν κάνει και τίποτα από o/c...:hehe:

Με το @BIOS μέσω XP δε μπόρεσα να κάνω flash...Μου έβγαζε συνέχεια errors,κάτι περί kernel memory κ.λπ.κ.λπ...:wall: Οπότε το έκανα μέσω Q-Flash...Στο site λέει ότι φτιάχνει ένα bug με το S3 resume,επίσης αυτό που είδα είναι ότι "κρύβει" μερικές επιλογές για o/c που πλέον εμφανίζονται μόνο με Ctrl+F1...Και παλιά δούλευε το Ctrl+F1 μόνο που δεν υπήρχε τίποτα κρυμμένο για να εμφανίσει...:rofl:

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.