Snips Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 Τ¨ωρα τελευταία το ποντικά κι μου μου κάνει κουλά. Χάνει το ρεύμα του. Σταματάει να δουλεύει (σβήνει το κόκκινο λαμπάκι απο κάτω) και επανέρχεται μόνο με απότομη κίνηση η και βιαιότερη συμπεριφόρα! Το κάνει σε όλες τις θύρες.Είναι στα τελευταία του ή παίζει κάτι άλλο;
papatsonis Μάρτιος 28, 2008 #2 Μάρτιος 28, 2008 σε 2 διαφορετικες περιοδους της "ζωης" του μου το εκανε εμενα, τελικα επρεπε να "του παρω μετρα" , κοντινα 3-4 ποντους απο το καλωδιο στην ακρη οπως βγαινει απο το ποντικι και πηρα "χαρη" αοριστου διαρκειας.. χωρις να το ξαναεμφανισει
cabrinha Μάρτιος 28, 2008 #3 Μάρτιος 28, 2008 Eιναι κλασσικο προβλημα ποντικιων logitech (κυριως των mx500, mx510, mx518). To παθαινει απο την χρηση και οφειλεται στο οτι δεν κανει σε ενα σημειο το καλωδιο καλη επαφη. Ειτε το ανοιγεις και το φτιαχνεις ειτε σπρωχνεις το καλωδιο προς τα μεσα οπως ο papatsonis ωστε να μην κουνιεται η επαφη. Γενικοτερα εαν θελεις να το κρατησεις το 510 να το προσεχεις πολυ γιατι ειναι αρκετα ευαισθητο σε σχεση με αλλα.
Snips Ιούνιος 12, 2008 Author #5 Ιούνιος 12, 2008 Λοιπόν επειδή κάποιες στιγμές δεν μπορείς να συγκρατήσεις να νεύρα σου.....το ποντίκι αποσπάστηκε βιαίως από το καλώδιο του.... Σε μαγαζί με ηλεκτρονικά μπορούν να μου το διορθώσουν? ΤΟ καλώδιο κόπηκε σε σημείο έξω από το ποντίκι.
toxas Ιούνιος 12, 2008 #6 Ιούνιος 12, 2008 Και εγω με το G5 ειχα παρομοιο προβλημα!Το αλλαξα (ειχε εγγυηση) και το καινουργιο δεν μου εχει παρουσιασει τπτ.
Qlim4X Ιούνιος 26, 2008 #8 Ιούνιος 26, 2008 από την δεξιά μεριά της ροδέλας βγήκεόσο για το καλώδιο κολλητήρι και κώλυμα πάλικαλό ειναι στα mouse να παίρνετε cable holder. κόβετε σε όλα τα ποντίκια και ιδικά στα razer που ειναι αρκετα πιο λεπτο.εμένα πάντως δεν το έχει πάθει ποτέ και ας το εχω 1.5 χρόνο και με τρελή χρήση
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.