Jump to content

Rivatuner questions.

jimakos21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ανοιγω αυτο το θεμα θελοντας να κανω ερωτησεις για πραγματα που μου εχουν τραβηξη την απορια στο rivatuner (ψαχνοντας το ειναι ενα χαος :p ) και ελπιζω πως καποιοι σιγουρα θα ξερουν περι του θεματος.

Και αρχιζω με την πρωτη μου απορια, ωμα και ξερα :p

Τι ειν' τουτο?:nada:

post-6407-1416073433,4949_thumb.jpg

Επισης μια μερα ειδα εναν φιλο μου (ειναι αρκετα gosas το παιδι αλλα ειναι π0Θστρακος δεν εξηγη τιποτα :p )

Να πειραζει κατι εδω...

Δεν καταλαβα χριστο και μετα το αφησα το θεμα (αφου δεν μου ειπε κιολας)

Τις μαζευα (και τις μαζευω) καιρο τωρα της αποριες μου( που δεν νομιζω πως της εχω μονο εγω ) αλλα σιγουρα καπιος στο thelab θα ξερει να ριξει φως στο θεμα καρτα γραφικων.

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.

post-6407-1416073433,6093_thumb.jpg

post-6407-1416073433,87_thumb.jpg

Αν κανεις hover με τον mouse σε καθε επιλογη του Riva Tuner σου βγαζει μια περιγραφει για ολα.

Αυτα που δειχνεις για να ανοιγεις και να κλεινεις pipelines.

Αν κανεις hover με τον mouse σε καθε επιλογη του Riva Tuner σου βγαζει μια περιγραφει για ολα.

Αυτα που δειχνεις για να ανοιγεις και να κλεινεις pipelines.

σε παλαιότερης γεννιάς κάρτες γραφικών (πχ 6600gt) υπήρχαν pipelines κλειδωμένα και με αυτόν το τρόπο μπορούσες να τα ξεκλειδώσεις και να κάνεις μια 6600 να λειτουργεί σαν 6800

Γινεται να κλεισεις οχι μονο να ανοιξεις....

Η 6600 ποτε δεν γινονταν 6800. Η 6200 μπορουσε να γινει 6600 ανοιγοντας 4 pipes και η 6800LE μπορουσε να γινει κανονικη 6800.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.