NikMark Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Να ρωτήσω ρε παίδες κάτι.Έχουμε επί παραδείγματι ένα αρχείο .avi, μια ταινιούλα XviD με Standart κωδικοποιητές FddShow audio/video decoders, έτσι;Υπάρχει περίπτωση να δω/ακούσω καθαρότερη εικόνα/ήχο αν δω την ταινία με Windows Media Player ή PowerDvD ( με δικούς του κωδικοποιητές ) ή Media Player Classic, WinDvD 9 ή δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλο Player; Υπάρχουν δηλαδή οποιεσδήποτε διαφορές ποιότητας εικόνας/ήχου αναμεταξύ των προγραμμάτων;Δεν μιλάω για διαφορές διαχείρισης ή ευκολιών/προσθέτων του κάθε Player. Απλά από άποψη ποιότητας θα ήθελα να με διαφωτίσει κάποιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Μάρτιος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Μικρές διαφορές, χρησιμοποίησε όποιο σε βολεύει εσένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 27, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Εφοσον εχεις αποκωδικοποιητη ffdshow αυτο θα αποκωδικοποιει το audio/video για ολους τους players εκτος αν έχουν ενσωματωμενους αποκωδικοποιητες. Στα κακης ποιοτητας avi βοηθαει το post processing μεσα απο τις ρυθμισεις του ffdshow video codec.Δοκιμασε και το KMPlayer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikMark Μάρτιος 29, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 Ωραία, ευχαριστώ!Το post processing να το έχω πάντα ανοιχτό; Τι ακριβώς κάνει; Κάτι σαν Anti Aliasing αν κατάλαβα καλά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 29, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 εγω προσωπικα αν ποτε το ενεργοποιησω το ρυθμιζω καπου στη μεση.αν το βαλεις στο τερμα θολωνει πολυ την εικονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.