Παπ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2008 Παιδια εχω χασει καποια sms απο το κινητο μου τα οποια τα ειχα αποθηκευση σε ενα φακελο στο κινητο στην μνημη του κινητου(Nokia 6230). Διαβασα οτι γινετε επαναφορα μηνυματων. Αγορασα ενα sim card usb reader και κατεβασα το αντιστοιχο προγραμμα(Data doctor recovery sim card) Το θεμα ειναι οτι το προγραμμα δεν μπορω να το FULL και ετσι εχω συναντηση δυσκολιες. Γνωριζετε κατι εσεις;; Ξερετε καποιο αλλο προγραμμα;;Ευχαριστω εκ των προτερων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Μάρτιος 28, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 Δεν έχει καμία σχέση η sim με τη μνήμη του κινητού.Αυτό που λες είναι για να ανακτείς επαφές από κατεστραμένες sim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Μάρτιος 29, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 Και αυτο που λεει εδω ειναι μουφες;;;;http://www.datadoctor.in/data-recovery-software/sim-card-data-recovery-software.htmlΥπαρχει περιπτωση αν συνδεσω το κινητο με καλωδιο στο PC να μπορεσω να επαναφερω τα χαμενα μηνυματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάρτιος 29, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 Eισαι σιγουρος οτι τα sms ηταν αποθηκευμενα στην sim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Μάρτιος 29, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 Κοιταξε να δεις. Τα sms ηταν ολα στον φακελο εισερχομενα και μετα τα πηρα απο εκει και τα εβαλλα σε εναν φακελο που δημιουργησα(οχι στην άλλη μνημη, αλλα στο μενου "Μηνυματα"). Απλα δεν ηταν μεσα στον φακελο εισερχομενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάρτιος 29, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 Tα μηνυματα αποθηκευονται ειτε στην καρτα σιμ ειτε στη μνημη του τηλεφωνου. Εισαι σιγουρος εσυ οτι τα μηνυματα που θελεις ηταν στην σιμ και οχι στο τηλεφωνο? Εμενα οσα μηνυματα ειναι στα εισερχομενα, εξερχομενα κλπ ειναι ολα στην μνημη του τηλεφωνου για παραδειγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Μάρτιος 29, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 Φιλε νομιζω πως ναι, αλλα δεν ειμαι και εντελως σιγουρος. Πως μπορω να το μαθω αυτο;; Το κινητο μου ειναι το Νοκια 6230. Αν ειναι στην σιμ ή στην μνημη τηλεφωνου μπορω να τα επαναφέρω;;; Ευχαριστω για τον ενδιαφερον σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάρτιος 29, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 Δυστυχως δεν ξερω τι γινεται στην συσκευη σου. Η πλειοψηφια ομως των τηλεφωνων πλεον αποθηκευουν τα παντα σε εσωτερικη μνημη και οχι στην sim. Για να δεις τι συμβαινει ενας απλος τροπος ειναι να μεταφερεις ενα μηνυμα οπως εκανες με αυτα που διεγραφησαν. Στη συνεχεια να βγαλεις τη σιμ και να την βαλεις σε μια αλλη συσκευη. Αν σε αυτη βλεπεις το μηνυμα τοτε σημαινει οτι ειναι στην καρτα σιμ αποθηκευμενο. Αν δεν το βλεπεις ομως τοτε εχει αποθηκευτει στην μνημη του τηλεφωνου. Εφοσον συμβαινει το δευτερο πιστευω οτι δεν θα μπορεσεις να τα επαναφερεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Μάρτιος 30, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 Με το nokia pc suite μπορείς να τα δείς!Όταν συνδέσεις το κινητό σου ασ'το να αναγνωριστεί απ' τα windows κ απο το pc suite κ μετά: Ο υπολογιστής μου>Nokia phone browser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Μάρτιος 30, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 cabrinha θα το δοκιαμασω και θα σου πω....SHOG με το νοκια pc suite μπορω να δω τα διεγραμμενα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Μάρτιος 30, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 Άν εχω καταλάβει σωστά θέλεις να δείς το φάκελο με τα μηνύματα που δε βρίσκεις στο κινητό...Αυτός ο φάκελος αποθηκεύεται στη μνήμη του τηλεφώνου και γίνεται υποφάκελος στον ήδη υπάρχων φάκελο "Αποθηκευμένα μηνύματα" του κινητού σου...Άν τα μηνύματα τα έχεις διαγράψει δεν υπάρχει πιθανότητα να τα δείς με όποιο τρόπο και να προσπαθήσεις...!:mobile1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.