Jump to content

Επιλογή ανάμεσα σε 2 μητρικές

dellman

Recommended Posts

Τη DFI θα έλεγα.. Αλλά μπορεί να σου κάνει τίποτα κουλά και να σου τη δώσει..

Η Gigabyte πάλι.. Δεν ξέρω, δε θα την έπαιρνα. 6 Gigabyte μου έχουν ψοφήσει, λογικό είναι να τις έχει φοβηθεί το μάτι μου..

Κοίτα αυτές. Πολύ καλές και με λιγότερα λεφτά (εκτός της Rampage).

Την Ρ5Ε τη βάζω, γιατί μπορείς να κάνεις το mod P5E>Rampage Formula

EDIT: Τώρα είδα ότι θες μόνο μια από τις δυο.. :tomato:

Μιας και η ΑSUS P5E απαραδεκτα δεν έχει esata, στραφηκα στην

X 48 DQ6 και μεχρι στιγμής μονο καλά πραγματα βλέπω για αυτην,

στο net.

και τλχ εκεινα τα κοκκινοκιτρινα με 4 sticks δεν θα φαινονται. :p

την dfi δεν ξέρω αν θα την βρεις,είναι σε κατάσταση "Αναμένεται σύντομα" τουλάχιστον ένα μήνα τώρα.....την έψαχνα και εγώ στα καταστήματα της αθήνας και του πειραιά και μου λέγανε ότι δεν ξέρουν πότε και αν θα παραλάβουν...

αν την βρεις πάντως ενημέρωσε γιατί ακόμα με ενδιαφέρει.

Να ρωτήσω γιατί όχι καθαρόαιμη Asus Rampage Formila? ( η "μπασταρδεμενη" maximus εν παση περιπτωση :p)

ποιά είναι η δεύτερη μητρική ρε παιδιά?

τη βγάλανε απο το σιτε του πλαισίου ή μου φαίνεται?

προσωπικά δεν αλλάζω ξανά τη dfi

ειδικά με gigabyte έχω κακή εμπειρία

ΑΛΛΑ

εάν θέλεις το crossfire τότε πάς σε Χ38/Χ48 (τα ίδια είναι)

Αλλιώς μείνε με P35 που και δοκιμασμένο είναι και έχουν βγεί αρκετά bios fixes

Εγώ πάλι είμαι πολύ ικανοποιημένος απο τη σταθερότητα και την αξιοπιστία των gigabyte.

Απο προσωπική εμπειρία πάντα.

Για τις dfi έχω ακούσει πολλά καλά.

Αν ήταν να δοκιμάσω θα έπερνα dfi αν ήθελα κάτι σταθερό και το κεφάλι μου ήσυχο gigabyte.

Gigabyte κι από μένα. Τρεις έχω δοκιμάσει και ποτέ δεν είχα παράπονο, όσο για την DFI είναι πολύ καλή αλλά όχι για κατεβαστήρι. Στο bios μενου έχει τόσες πολλές ρυθμίσεις που το μόνο που έχουν ξεχάσει είναι πόσες στροφές πρέπει να παίρνει η κάθε βίδα που κρατάει το mobo στο κουτί.:blink:

Dfi. Είμαι ευτυχής κάτοχος της συγκεκριμένης και επειδή έχω δοκιμάσει πάρα πολλές θεωρώ ότι είναι ένα βήμα μπροστά από τι άλλες, ειδικότερα αν σε ενδιαφέρει το "ψάξιμο". Από έγκυρη πηγή όμως έμαθα ότι το πλαίσιο δεν θα τη φέρει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.