Jump to content

Warhammer Online : Age Of Reckoning

Ar@besqu.e

Recommended Posts

Πολυς κοσμος εχει παρατησει το wow για την παρτυ του παντως...

Το πολύς κοσμος νομίζω οτι ειναι σχετικό. Εμεις στο server μας βλέπουμε queues, μετα απο παααρα πολυ καιρό με το που βγήκε το νεο patch στο wow. Και 500.000 να έχει το war, παλι ειναι λίγοι.

Εχουν γραφτεί πολλά για τη σύγκρισή των 2 παιχνιδιών, το war σιγουρα ειναι μια αξιόλογη προσπάθεια, εχει πολλές νεες καλές ιδέες, αλλα δεν υλοποιήθηκαν σωστά και σε γενικές γραμμές αποδείχτηκε οτι ειναι λίγο. Δηλαδή καλό το PVP και τα siege κλπ, αλλά πόσες φορές θα παίξεις το ιδιο scenario, πόσες φορές θα πας να κατακτήσεις το ίδιο κάστρο ? PVE δεν έχει, επαγγέλματα δέν έχει, το pvp του μοιάζει με slow motion σε σχέση με το wow. Στο wow πατάς ενα κουμπί να κάνει κάτι ο χαρακτήρας και ξέρεις οτι θα γίνει. Στο war, πολλές φορές παταγα ενα spell και πήγαινα στον επόμενο, και έβλεπα οτι δεν ειχε γίνει για κάποιο λόγο. Πως να παίξεις pvp αν δεν εισαι σίγουρος οτι η τακτική που ακολουθείς θα εφαρμοστεί. Επρεπε κάθε φορά να περιμένω να τσεκάρω αν το επόμενο spell εχει ανάψει για να το πατήσω.

Anyway, καλό ειναι που βγήκε, εδωσε ώθηση στη Blizz να καλυτερέψει το wow. :baby:

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply
Το πολύς κοσμος νομίζω οτι ειναι σχετικό. Εμεις στο server μας βλέπουμε queues, μετα απο παααρα πολυ καιρό με το που βγήκε το νεο patch στο wow. Και 500.000 να έχει το war, παλι ειναι λίγοι.

Εχουν γραφτεί πολλά για τη σύγκρισή των 2 παιχνιδιών, το war σιγουρα ειναι μια αξιόλογη προσπάθεια, εχει πολλές νεες καλές ιδέες, αλλα δεν υλοποιήθηκαν σωστά και σε γενικές γραμμές αποδείχτηκε οτι ειναι λίγο. Δηλαδή καλό το PVP και τα siege κλπ, αλλά πόσες φορές θα παίξεις το ιδιο scenario, πόσες φορές θα πας να κατακτήσεις το ίδιο κάστρο ? PVE δεν έχει, επαγγέλματα δέν έχει, το pvp του μοιάζει με slow motion σε σχέση με το wow. Στο wow πατάς ενα κουμπί να κάνει κάτι ο χαρακτήρας και ξέρεις οτι θα γίνει. Στο war, πολλές φορές παταγα ενα spell και πήγαινα στον επόμενο, και έβλεπα οτι δεν ειχε γίνει για κάποιο λόγο. Πως να παίξεις pvp αν δεν εισαι σίγουρος οτι η τακτική που ακολουθείς θα εφαρμοστεί. Επρεπε κάθε φορά να περιμένω να τσεκάρω αν το επόμενο spell εχει ανάψει για να το πατήσω.

Anyway, καλό ειναι που βγήκε, εδωσε ώθηση στη Blizz να καλυτερέψει το wow. :baby:

Πωπω εισαι κλασσικος wow-κολημενος χωρις παρεξηγηση κιολας...

Μπορω να σου πω κ εγω χιλιαδες πραγματα που δεν εχει το wow αλλα αυτα που λες το να συγκρινεις ενα παιχνιδια 5 χρονων με ενα 2 μηνων ειναι κλασσικο λαθος... μηπως θες να αναφερουμε τι δεν ειχε το wow οταν ξεκινησε οτι ποσα bugs ειχε δεν νομιζω να πιστευεις οτι το wow εφτασε εως εδω μεσα σε 2 patch!

Επισης το wow δεν εχει 500κ κοσμο μεσα στους 2 πρωτους μηνες κυκλοφοριας αρα μαλλον ο κοσμος ειναι πολυς!

Το warhammer ισως υστερει σε σχεση με το wow στο pve αλλα εχει κατι πολυ βασικα που το wow δεν εχει (αξιολογο τουλαχιστον) εχει lore εχει σεναριο κ ιστορια σε καθε quest σε αντιθεση με ενα "εκφυλισμενο" απο τα πολλα expansion κοσμο σαν του wow

Η λογικη κρινω ενα παιχνιδι επειδη δεν μου πατιουντε τα Skills ειναι λιγο ακυρη... To warhammer ειναι για μενα κλασεις ανωτερο απο καθε αλλο mmo απλως προφανως δεν ειναι 100% ολοκληρωμενο χρειαζετε να προσθεσουν παραπανω πραγματα κ επιτελους οι 40αριδες να εχουν κατι να κανουν οταν πανε 40 απο το να φαρμαρουν reknown ολη την μερα.

επισης απο οτι εχω δει το νεο patch εχει κατακλεψει πραγματα απο warhammer

Μπορω να σου πω κ εγω χιλιαδες πραγματα που δεν εχει το wow αλλα αυτα που λες το να συγκρινεις ενα παιχνιδια 5 χρονων με ενα 2 μηνων ειναι κλασσικο λαθος... μηπως θες να αναφερουμε τι δεν ειχε το wow οταν ξεκινησε οτι ποσα bugs ειχε δεν νομιζω να πιστευεις οτι το wow εφτασε εως εδω μεσα σε 2 patch!

Επισης το wow δεν εχει 500κ κοσμο μεσα στους 2 πρωτους μηνες κυκλοφοριας αρα μαλλον ο κοσμος ειναι πολυς!

Το warhammer ισως υστερει σε σχεση με το wow στο pve αλλα εχει κατι πολυ βασικα που το wow δεν εχει (αξιολογο τουλαχιστον) εχει lore εχει σεναριο κ ιστορια σε καθε quest σε αντιθεση με ενα "εκφυλισμενο" απο τα πολλα expansion κοσμο σαν του wow

Η λογικη κρινω ενα παιχνιδι επειδη δεν μου πατιουντε τα Skills ειναι λιγο ακυρη... To warhammer ειναι για μενα κλασεις ανωτερο απο καθε αλλο mmo απλως προφανως δεν ειναι 100% ολοκληρωμενο χρειαζετε να προσθεσουν παραπανω πραγματα κ επιτελους οι 40αριδες να εχουν κατι να κανουν οταν πανε 40 απο το να φαρμαρουν reknown ολη την μερα.

τωρα πλακα κανεις; Το wow δεν ειχε κοσμο στην αρχη; Που τα queues σε ανυπαρκτους servers (Crushridge, hi/ciao ita?) χτυπαγανε 2ωρα;Το wow ειχε απ τα καλυτερα release EVER.Ελαχιστα bugs/exploits/κτλ, μονο το απειρο server queue ηταν μεγαλο αρνητικο. Επισης, στους 2 πρωτους μηνες το wow ειχε πουλησει στην Ευ γυρω στο 1.5 μυριο.

Το lore του W3 και του wow ηταν κορυφη για οσους μεγαλωσανε με tides of darkness και μετα.Ειχε παρα πολυ ωραια και πρωτοτυπα quests και παρα πολλα που ειχαν αμεση σχεση με το lore. Στο BC απλα τα ανατιναξανε ΟΛΑ ιμο.

και τελος, το wow pre AQ era ηταν και ειναι απλα best (δηλαδη 5-6 μηνες μετα το release).

Τα χιλιάδες πράγματα που λες, αμα κάτσεις να τα σκεφτείς θα δεις οτι δεν ειναι και τοσα πολλά. Στο lore θα διαφωνήσω, οταν μου λές για lore και μετά μου λες οτι το warhammer δεν έχει pve, ε τι να σου πώ τωρα... μαλλον αναιρείς τον ευατό σου :)

Ειναι λάθος το να πιπιλίζουμε την καραμέλα οτι το wow εχει 4 χρόνια στην πλάτη του και το warhammer μολις βγήκε. Νομίζεις οτι ο κόσμος θα περιμένει 4 χρόνια για να δει αν το warhammer ειναι καλύτερο ? Το Age of Connan πήγε άπατο. Εγω τα έχω δοκιμάσει ολα τα mmo που βγήκανε. Ολα θα τα συγκρίνω με το wow. Αφου ειναι το καλύτερο, με τι να τα συγκρίνω? Με τα mmo που τα κλαίνε οι ρέγγες?

Αφου λες οτι δεν ειναι ολοκληρωμένο οπως λές, γιατι το βγάλανε? Μήπως για να προλάβουνε το expansion του wow και να τσιμπήσουν οσους είχανε βαρεθεί ? Καλη η ιδέα τους, αλλά δε νομίζω να τους επιασε τελικά. Και εγω ήθελα pvp, αλλα όχι να μην υπάρχουν duels, να μην έχει ενα είδος arena, να μη μπορείς να δείξεις στον άλλο το αντικείμενο που απέκτησες, να μην έχει ingame voice και αλλα πολλά...:giveup:

Τι συζηταμε τωρα...4 χρονια μετα το wow βγηκε, και καλυτερο overall ,δεν ειναι.Κριμα παντως, το feedback στην beta υπηρχε απ την πρωτη στιγμη.Οχι οτι ειναι κακο παιχνιδι, αλλα αν σκεφτει κανεις ποσα ξοδεψαν, τι targetgroup ειχαν, και ενω ηξεραν που υστερει ο βασικος ανταγωνιστης τους βγηκε αυτο το πραμα.

Βγάζεις mmo με απαιτήσεις συστήματος τρομερά υπερβολικές και περιμένεις να έχει επιτυχία??, απο που κ ως που?... θα παει ο αλλος να δώσει 70 ευρω μαζί με άλλα 800?..μπα..:dots:

Τουλάχιστον όχι εγώ.

Επισης, στους 2 πρωτους μηνες το wow ειχε πουλησει στην Ευ γυρω στο 1.5 μυριο

ναι αλλα οχι τους 2 πρωτους μηνες κατι εχεις μπερδεψει πριν το expansion ο κοσμος εφτασε τοσο...

Το παιχνιδι εχει απαιτησεις? ελεος μονο μνημη θελει...

Επισης το να μην υπαρχουν arena duels κ λοιπες μλκς ειναι μερος του Lore.Μην ξεχναμε οτι το παιχνιδι εχει "βαρια" κληρονομια, warhammer ειναι ενα table παιχνιδι που εχει επηρεασει σε πολυ μεγαλο βαθμο ολα τα middle-age games (οπως κ το warcraft κ το starcraft) τηρει αυτη την λεπτομερεια σε ολο το παιχνιδι κ δεν το θυσιαζει οπως εκανε το wow. Επισης εχει sieges, siege machines, morale, puplic quests, zone controls, banners, trophies και το σημαντικοτερο tome of knowledge το οποιο ειναι οτι πιο RPG στοιχειο σε mmo ever. To wow τι εχει ψαρεμα κ αρενες?

Οσο για το pve εγω με αυτο ανεβηκα κυριως κ μπορω να πω οτι εχει πολυ ευχαριστα quest κ πολυ δεμενα με την ιστορια

Και εγω εχω παιξει πολλα mmo αλλα τπτ δεν συγκρινω με το wow γιατι συνηθως δεν εχουν καμια σχεση και μου φαινετε ξεχνας ποσο Imbalance ηταν τα classes οταν αρχισε το wow!

Η βασικος λογος της επιτιχιας του wow ειναι δυο λεξεις Blizzard κ warcraft κ ας μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας

Το age of conan πηγε απατο λογω των ατελειωτων Bugs κ τα λαθη του gameplay το warhammer παει μια χαρα κ εχει μια χαρα κοσμο προς το παρων τουλαχιστον (πριν λιγο διαβασα για 750,000 accounts παγκοσμιος)

Στο μονο που συμφωνω ειναι οτι του λειπουν πραγματα λειπουν πραγματα που ειχαν υποσχεθει οτι θα βαλουν, classes, instances capitals αλλα αυτο δεν κανει το wow καλυτερο απλα πιο ολοκληρωμενο

Ε οκ αμα ειναι τοσο ηλιθιοι με τετοιο κοσμο στο με το που αρχισε κ δεν το εκμεταλλευτουνε να το πανε παρακατω τι να πω:suicide: παντως ηδη εχουν ανακοινωση το expansion δεκεμβρη αν θυμαμε καλα

Το ζητημα δεν ειναι παντως να συγκρινουμε το wow με το war αυτη η συζητηση ειναι οσο χιλιοειπομενη οσο κ βαρετη πλεον δεν ξερω για σας αλλα παιζει να ειναι το 26363737282737282 ποστ war vs wow που διαβαζω

Και υπαρχουν πολλοι που με υποστηριζουν (περι ορεξεως:dots:)

Το ζητημα ειναι αν παιζετε, αν θα συνεχιζετε να παιζετε η πως σας φανηκε...

ναι αλλα οχι τους 2 πρωτους μηνες κατι εχεις μπερδεψει πριν το expansion ο κοσμος εφτασε τοσο...

Και εγω εχω παιξει πολλα mmo αλλα τπτ δεν συγκρινω με το wow γιατι συνηθως δεν εχουν καμια σχεση και μου φαινετε ξεχνας ποσο Imbalance ηταν τα classes οταν αρχισε το wow!

Η βασικος λογος της επιτιχιας του wow ειναι δυο λεξεις Blizzard κ warcraft κ ας μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας

Το age of conan πηγε απατο λογω των ατελειωτων Bugs κ τα λαθη του gameplay το warhammer παει μια χαρα κ εχει μια χαρα κοσμο προς το παρων τουλαχιστον (πριν λιγο διαβασα για 750,000 accounts παγκοσμιος)

Όντως , εχεις δικιο.Δεν ειχε στην Ευ 1.5 μυριο.Σ ολο τον κοσμο 2 μηνες μετα την κυκλοφορια ειχε 1.5μυριο κοσμο.Στην Ευρωπη πουλησε ~400.000 μεσα στο Παρασκ.Σαβκο που κυκλοφορησε.Ειναι νουμερα που δυσκολα θα χτυπησει αλλο ΜΜΟ.

Το wow περα απ την καλη φημη της blizzard και το lore, το κανανε γνωστο το απλο-ομορφο-πρακτικο ui, τα quests, το casual gameplay κτλ. Μεχρι τοτε, επρεπε να πεθανεις στο pc για να γινεις "καλος" σε ενα ΜΜΟ.

Τα classes μπορει να θελανε tuning αλλα imba δεν ηταν. Απλα οταν παιζουν ΤΟΣΑ ατομα, καποιοι το χουν, καποιοι δε το χουν.Ο hunter π.χ. πριν το buff patch ηταν μια χαρα class, και τον κανανε ψεμα.Οπως και ολα τα buffpatches στην ουσια κανανε ενα κλας να ξεφευγει.Φαυλος κυκλος, ΕΙΔΙΚΑ αν βαλεις στο παιχνιδι raid items-honor system items (για τους παλιους :inlove::inlove::inlove: )

Τωρα , το aoc πατωσε και καλα επαθε, γιατι στην ουσια κυκλοφορησαν μισο παιχνιδι.Παλι στην βετα τα λεγαμε και τα ξαναλεγαμε, αλλα @@. Ουτε dx10, ουτε pvp lvls, itemization χαλι μαυρο, endgame ανυπαρκτο, sieges αθλια-buggαρισμενα και η λιστα τελειωμο δεν εχει.

Εγω ξαναλεω, οτι το WAR δεν ειναι κακο παιχνιδι.Απλα ειναι σαν ενα wow2, εχει αρκετα καλα στοιχεια, αλλα εμενα μου φανηκε σ ολο το διαστημα που το επαιξα εδω και ~1 χρονο, σαν ενα replay του wow, απλα με αλλα skins-animations-rewards.Απλα εμεινε στη γνωστη πετυχημενη συνταγη που λανσαρισε η βλιζζ πριν 4 χρονια. Δε βρισκω λογο να παρατησει καποιος το χαρακτηρα του στο wow π.χ. για το WAR.

Χωρια που παλι, το μισο παιχνιδι κυκλοφορησανε.Βγαλανε 4 πολεις, κοψανε ποσα classes...ε ειπαμε.

Προσωπικα περιμενω darkfall-mortal online ή κατι άλλο διαφορετικο. :)

Οντως τα war vs wow posts ειναι χιλιοειπωμένα. Το game καλό ειναι, ισως το καλυτερο αυτη τη στιγμή για καποιον που ξεκινάει. Αν δεν υπήρχε το wow θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα...

Η επιτυχία ενος mmo κρίνεται απο τον κόσμο και τους συνδρομητές του. Αν ειναι καλό και αρέσει στον κόσμο, οι παίκτες θα αυξάνονται. Αν οχι, θα παραμείνουν στάσιμοι και μετά απο λίγο καιρό θα αρχισει η κατηφόρα..

ασχετα απο την διαμαχη wow vs war , θελω να κανω μια παρατηρηση σχετικα με το war να δω μηπως το εχει παρατηρησει και κανεις αλλος.

Στον μαγο στο wow κασταρω π.χ fireball 3 sec, φευγει το spell απο τα χερια μου και αναλογα την αποσταση που βρισκεται ο αντιπαλος κανει το fireball την αναλογη ωρα να φτασει και να χτυπισει τον αντιπαλο, και παντα τον χτυπαει.

Αυτο με την πρωτη ματια μου φενεται φυσικο. Ελα ομως που δεν ειχα παιξει αλλα παιχνιδια οπως το war. Στο war δεν υπαρχει καποιο τετοιο spell , ολα τα spell του μαγου μολις τα castareις feygoyn απο τα χερια σου και χτυπανε την ιδια ακριβως στιγμη τον αντιπαλο.

Γιατι συμβαινει αυτο? Γιατι πολυ απλα δε καταφεραν να το κανουν απο τεχνικης πλευρας αυτο οι δημιουργοι του παιχνιδιου στην EA το ετος 2008.

Τα achievemetns του wow το εχουν παραδεχτει και οι ιδιοι στην blizzard οτι ειναι ιδεα της EA. Πηραν μια ιδεα απο την EA και την κανανε χρυσαφι, την στιγμη που τα achievements του war ειναι παντελως ηλιθια κατασκευασμενα, σκωτωνεις μια αρκουδα και σου γραφει "συγχαρητηρια σκωτωσες την πρωτη σου αρκουδα..."

Οι ανθρωποι ειναι πολυ μπροστα τι να λεμε τωρα.

Τα achievemetns του wow το εχουν παραδεχτει και οι ιδιοι στην blizzard οτι ειναι ιδεα της EA. Πηραν μια ιδεα απο την EA και την κανανε χρυσαφι, την στιγμη που τα achievements του war ειναι παντελως ηλιθια κατασκευασμενα, σκωτωνεις μια αρκουδα και σου γραφει "συγχαρητηρια σκωτωσες την πρωτη σου αρκουδα..."

Οι ανθρωποι ειναι πολυ μπροστα τι να λεμε τωρα.

Μα αυτο ειναι Rpg man υποτιθετε Lvl 1 δεν εχεις δει ποτε αρκουδα η witch hunter η οτιδηποτε, αυτα ισχυουν απο D&D

Οσο για τα Spell γενικως πολυς κοσμος παραπονιετε οτι δεν εχουν το "timing" που πρεπει γενικως λενε οτι θα τα βαλουν ολα απλως ειναι οντως εκνευριστικα να κυκλοφορουν ενα παιχνιδι οχι τελειωμενο φουλ

Και το wow οταν ξεκινησε δεν ειχε αυτα που εχει σημερα προφανως απλως τοτε δεν ειχες με τπτ αναλογα να το συγκρινεις τωρα απλα εχουν ανεβει τα standard σας... προσωπικα αυτα που κυριως μου αρεσει σε παιχνιδι τετοιου ειναι η "επικουρα", το feeling του πολεμου κ η εμφανιση των χαρακτηρων κ των κτηριων και σιγουρα το wow ποτε δεν με καλυψε σε αυτο γενικως ο τροπος που απεδωσε τον κοσμο του ηταν πολυ αναλαφρος για τα γουστα μου το warhammer σιγουρα δεν με καλυψε πληρως (ηθελε λιγο Gore παραπανω) αλλα σιγουρα περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο

Βεβαια γενικως εχω μεγαλη "πορωση" με το κοσμο του warhammer ειδικα του 40.000 κ παιζει κ αυτο ενα ρολο

• 1 month later...

προσωπικη εκτυμησει ειναι οτι το war ειναι πολυ ανωτερο του wow. σιγουρα το game εχει πολλα προβληματα. πολλα. αλλα μαλλον καποιοι ξεχασαν ποσα προβληματα ειχε το wow κ σε ποσο καιρο εγινε παιχνιδη τις προκοπης. (μιλαμε για πανω απο 1,5 χρονο) εμενα προσοπικα με εχει κρατησει κ δεν με απασχολισε ουτε το exp του wow.. αυτο που με εχει αρεσει πιο πολυ ειναι οτι ολα ειναι balance ακομα κ η οικονομια. μακαρι να μην εχει την τυχη του conan πραγμα που δεν το πιστευω. κ πραγματικα πιστευω οτι θα το κερδισει το wow. 6 μηνες διορια δινω :p

btw. το παιζει κανεις με 4850 το game? ειχα την 1900 πηγα σε 4850 σαφως μεγαλη διαφορα αλλα καπου καπου με οχι κ τοσο πολυ κοσμο βλεπω καθυστερηση. παρακολουθω βεβαια κ τον σκληρο που διαβαζει πολυ κ δεν εχω καταληξη τη φταιει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.