toxas Μάϊος 7, 2008 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Κανένα παιχνίδι με την PVP policy του lineage 2 8α βγεί;Να βγαίνεις από τον χωριό και να σκοτώνεις όποιον γουστάρεις. Ούτε duel, ούτε αντίθετο faction, ούτε τπτ. Σου τάβλωσε, αρχίζεις κ κοπανάς όποιον βρεις (βέβαια μετά πληρώνεις τις συνέπειες (κάρμα)) Γενικώς πιστεύω η πολιτική του lineage στο PVP πιστεύω είναι το αντικατόπτρισμα της ζωής. Χτυπάς κάποιον αθώο -> Στιγματίζεσαι για λίγο Σκοτώνεις κάποιον αθώο -> Καταζητήσε μέχρι να κάνεις καλές πράξεις ως που να ξεπλυθεί η αμαρτία... ή απλά πεθαίνεις Σκοτώνεις κάποιον μη αθώο -> απλά στιγματίζεσαι για λίγο (δεν ξέρεις για ποιον λόγο είχε ροζίσει αυτός) Σκοτώνεις κάποιον δολοφόνο -> Παραμένεις λευκός κ μπορείς να πάρεις κ μπόνους που καθάρισες την κοινωνία κλπ :hehe::hehe: ναι εχεις δικιο βρικες το νοημα της ζωης... :clap: ελεος με το Lineage και τους ρ**φιανους της ncsoft βγαινουν 666 καινουργια mmo κ εσυ συνεχιζεις να ζητας ενα υπερμετριο ξεπερασμενο πλεον κ ξεφτιλισμενο απο ebay παιχνιδι σαν το lineage.. απλως το aoc οπως εχω καταλαβει ειναι της λογικης ριχνω ξυλο σε ολους DJD δεν ξερω αν σε καθησυχαζει το γεγονος οτι τα γραφικα εχουν βελτιωθει απο τοτε καπως Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Μάϊος 7, 2008 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Αν θες να σκωτωνεις οποιον θελεις παιξε age of conan. Το θεμα ειναι μη πας για μαλλι και βγεις κουρεμενος. Γιατι η ελευθερια στο ξυλο δε σημαινει μονο οτι θα "ριχνεις" εσυ, αλλα θα "τρως" κιολας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 7, 2008 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 και το Aion μου φανηκε (απο το trailer και καποια in game videos) μια κλασσικη ακομα μπουρδα της ncsoft με τα ιδια γραφικα που εχει σε ολα τα games της (εκτος του City of heroes) απλως πιο καλογυαλισμενα... αμα ειναι να παιξω ενα lineage που αντεγραψε το Pvp system του wow εν ετη 2008, καλα κρασια... να μου λειπει :hehe::hehe:ναι εχεις δικιο βρικες το νοημα της ζωης... :clap: ελεος με το Lineage και τους ρ**φιανους της ncsoft βγαινουν 666 καινουργια mmo κ εσυ συνεχιζεις να ζητας ενα υπερμετριο ξεπερασμενο πλεον κ ξεφτιλισμενο απο ebay παιχνιδι σαν το lineage.. απλως το aoc οπως εχω καταλαβει ειναι της λογικης ριχνω ξυλο σε ολους Βλέπω μεγάλη αντικειμενικότητα. α)Μάλλον δεν έχεις δει τπτ από ΑΙΟΝ β)Τι ακριβώς αντέγραψε;Το duel???Δεν λέω, καλό είναι σαν extra (αν βαριέσαι να πας στην αρένα) αλλά και αυτό ένα gay pvp είναι... -Ρε μ_λ____ με έκλεψες στο trade.Πάτα accept στο duel να σε χτυπήσω.... (α ρε WoW και οι gay ιδέες σου) γ)Απο ότι έμαθα μόλις άνοιξε καινούριο server η NcSoft για το L2, λόγω πολυκοσμίας, οπότε μάλλον δεν είναι πολύ ξεπερασμένο.Επίσης τα νέα updates (kamael, hellbound) έχουν πάρει τις καλύτερες κριτικές.Ξεφτιλισμένο από το ebay λες...Καλά δεν λέω.Στο WoW δεν υπάρχει καν η λέξη farmer Τέσπα, στο θέμα μας.Εεε βασικά είμαι άσχετος με το Warhammer Online :P Απλά έχω δει λίγα vide-άκια με τέλεια γραφικά (με κάτι νάνους), έχω δει κ μάπα.(αν κ τα γραφικά δεν κάνουν το παιχνίδι.Το wow έχει άθλια αλλά έχει ωραία gameplay)Από pvp δεν έχω δει τπτ AYTA ΥΓ.Δεν έχω τπτ με τους gay, μόνο με το gay ξύλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Μάϊος 7, 2008 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Πως ρε φιλε δεν εχεις ιδεα πραγματικα...1)Για το aion εχω δει τα traleir πανω απο χρονο...2)Αντεγραψε ολο το Pvp system χωρις να προσθεσει τπτ το καινοτομο ειναι ενα wow με αλλες φυλες3) Μαλλον δεν στα ειπανε καλα ολοι οι server αδειασαν γιατι ολοι εκαναν Transfer account στον Bartz γιατι ολοι οι υπολοιποι εχουν ψοφησειΤωρα να κατσω να σου λεω για την ncsoft εχω να σου λεω 5 μερες μιλαμε για εταιρια με καμια σοβαροτητα... κ σου το λεω σαν ατομο που εχω παιξει κ official l2 μεχρι c4 και city of heroesΤο να συγκρινεις το wow με το l2 ειναι σαν να συγκρινεις ferrari με lada και το λεω εγω αυτο που μισω το WoW ποτε δεν το χωνεψα...Στο wow ναι υπαρχει ebay αλλα δεν ειναι ουτε τοσο διαδεδομενο ουτε τοσο απαραιτητα... το adena του lineage εχει την ιδια αξια με την κατοχικη δραχμη στον Official πλεον κ ολα αυτα γιατι η Ncsoft ποτε της δεν το πολεμισε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάϊος 7, 2008 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Τι να το κάνω στο L2 που μπορείς να σκοτώσεις όποιον θες αλλά 1) χάνεις xp άμα πεθάνεις, πράγμα απαράδεκτο για εμένα, και χωρίς λογική για rpg2) 0 skill. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 8, 2008 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Ας μείνουμε στο θέμα καλύτερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cguevara Μάϊος 8, 2008 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Το WoW είναι αξής ανώτερο για μένα στο θέμα ότι είναι balance και εχει πολα πραγματα να κανεισ περα απο Quest kai pvp ενώ το l2 είναιη τελείως ανισόρροπο .. C1 Archers ,C2 Μάγκες C3 Rogue's και πάει λέγοντας αλλα έχει πολη καλά γραφικά και έξυπνο PVp γενικά τα 2 Game δεν συγκρίνονται...Η NCsoft για μένα είναι πολύ καλή εταιρία..βλέπε Guildwars,και τον αιών πιστεύω θα παίχτη πολύ..Κατσε ομος να βγουνε ολα και βλεπουμε εγω παντος θα το δοκιμασω το War .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Αύγουστος 20, 2008 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2008 Αν αυτο το videaki ειναι το warhammer τοτε τι να λεει... Ειδαμε και το AOC, περιμένω το warhammer αλλα δύσκολα θα αφήσω το wow, εστω και αν το έχω ελατώσει πάρα πολύ. Μακάρι να μπορέσει να βγέι καποιο mmo καλύτερο απο το wow αλλα το βλέπω απιθανο όσο το wow παραμένει ενα ενεργό παιχνίδι για τη Blizzard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Αύγουστος 22, 2008 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2008 Αμα το warhammer δεν καταφερει να χτυπησει το wow κανενα αλλο δεν θα τα καταφερει συντομα τουλαχιστον! Εκτος απο την τεραστια διαφημιση τις θετικες κριτικες κ την μεγαλη συμμετοχη του κοσμου πριν ακομα ξεκινησει εχει απο πισω εναν κολοσσο αντιστοιχο της blizzard την EA! Οτι θα φυγει κοσμος απο το wow αυτο εχει ηδη γινει τωρα αν θα εχει την ιδια επιτυχια ο χρονος θα δειξει εγω παντως στις 18 του Σεπτεβρη ΠΕΤΑΞΑ δεν ετρεξα απλως να προλαβω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Αύγουστος 22, 2008 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2008 Και εγω ετσι ειχα "πεταξει" για να παιξω Age of Conan. Τελικα το μονο που "πεταξα" ηταν 70 ευρω...Να αλλαξω λιγο τα λογια του φιλου μου απο πανω που λεει οτι "Αμα το warhammer δεν καταφερει να χτυπησει το wow κανενα αλλο δεν θα τα καταφερει συντομα τουλαχιστον" και να πω οτι "Ειτε το warhammer καταφερει να χτυπησει το wow, ειτε οχι, δεν εχει καμια απολυτως σημασια γιατι ερχονται Diablo 3 και Starcraft 2" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cguevara Αύγουστος 22, 2008 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2008 Diablo III FTW Ρε !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DsLmaNiaC Αύγουστος 24, 2008 #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2008 Ας ελπίσουμε ότι το Warhammer θα είναι κάτι νέο και ξεχωριστό. Όχι άλλα Wow clones!Όσον αφορά το Aoc είναι το πιο βαρετό και bugged mmo ever, με πολύ βαρετό end game και pvp χωρίς ουσία, χωρίς στόχο.Το Lineage2 είναι το πιο ολοκληρωμένο όσον αφορά το end game με όλα τα κακά που έχει (bots, ebay κτλ), πράγματα που τα έχουν όλα τα mmos. Το παιχνίδι είναι εντελώς player based και το καλύτερο με διαφορά σε αυτά που κάνεις όταν είσαι στα υψηλότερα levels. Αλλά σαν τυπικό κορεάτικο mmo, απαιτεί ΤΙΣ ώρες για να μπορέσεις να είσαι ανταγωνιστικός και για αυτό δεν είναι για τους casual παίκτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
----->NeRo<----- Αύγουστος 24, 2008 #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2008 εγω πιστευω πος αυτο το game μπορει να βγει ισοπαλο με το wow αλλα δεν το ξερεις επειδη βγει το expansion και μπορει να γινει χαμος :p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Σεπτέμβριος 29, 2008 Author #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2008 735 ατομα ουρα!!!!!!!!!!!!!! 2.5 ωρες..... Karak eight peaks chaos magus!!!!!!Ακούω!! Πως σας φαίνεται μέχρι στιγμής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
illiterate Σεπτέμβριος 30, 2008 #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2008 735 ατομα ουρα!!!!!!!!!!!!!! 2.5 ωρες..... Karak eight peaks chaos magus!!!!!!Ακούω!! Πως σας φαίνεται μέχρι στιγμής? 10 και κάτι το βράδυ ξεμπερδεύω απο δουλειές κλπ, ανοίγω το pcάκι, eltharion server, play. ε? 2 ώρες? 2 ώρες για να μπώ να παίξω μισή - μία ώρα? Με βλέπω να κάνω καμια δοκιμή σε άλλο server ή στην τελική σε άλλο mmorpg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Οκτώβριος 1, 2008 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2008 αλλαξε server, εμεις αυτό καναμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Οκτώβριος 21, 2008 #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2008 καλα πως πεθανε ετσι το θεμα 500.000 κοσμος κ δεν παιζει κανεις απο το lab? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 21, 2008 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2008 500.000 πριν ή τώρα;Έχω ακούσει ότι το παίγνιο είναι full pvp και μερικοί μπορεί να ξενερώνουν με αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Οκτώβριος 21, 2008 #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2008 Μπα, ήρθε και πέρασε. WoW ftw. Αναμένοντας το expansion... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Οκτώβριος 21, 2008 #60 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2008 Πολυς κοσμος εχει παρατησει το wow για την παρτυ του παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.