Jump to content

Warhammer Online : Age Of Reckoning

Ar@besqu.e

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

οχι φιλαρακη δεν ειναι γρινια, πραγματικα με το που βγηκε το 1.2 patch μας εχουν διαλυση. δεν μπορουμε να κανουμε τπτ. κ γενικος ακουω οτι σε ολους τους server πλην ενος οι order τσακιζουν.

@ sham τι θες να πεις με το pve? το lvling? η τα dungeons? στο 40 lvl εχει 3 dungeon προς το παρων 6ατομον. τα 2 ειναι απο 1 εως 2 ωρες gameplay στο αλλο δεν εχω παει ακομα αλλα ειναι πολυ μεγαλο. το παιχνιδη ειναι pvp based... οσο pvp εχει το wow τοσο pve εχει το war

200 vs 200 εχεις δει η θα δεις ποτε στο wow? ;p δεν νομιζω :PPPPPP

Ναι και εμεις που βλεπουμε ψοφαμε σαν τα σκυλια απο τα rain of fire...

Οι order μετα το 1.2 μας εχουν κανει π..... σε ολους τους server σχεδον

σε λιγες μερες μπαινει το 1.2.1 και θα αλλαξουν αρκετα πραγματα αντε να δουμε

btw karak-norn παιξω τον alter μου αλλα ειναι Order αμα θελετε κανα 1v1 οι απο πανω :p

οσο pvp εχει το wow τοσο pve εχει το war

Yeap, αυτό κατάλαβα κι εγώ.

200 vs 200 εχεις δει η θα δεις ποτε στο wow? ;p δεν νομιζω :PPPPPP

Αφού ξέρεις ότι εμένα το νευρικό μου σύστημα δεν αντέχει το PvP. Δεν ξέρω να χάνω. :triniti:

Δε με λες τώρα.. Αυτό το ρημάδι σου αφήνει χρόνο;

In other words, αν έρθουν Σαλόνικα οι φίλοι σου (από την άλλη άκρη της Ελλάδας) θα μπορείς να πας για ένα καφέ ή θα τρέχουμε στα netcafe πάλι για να σε δούμε; :p

;p ναι ρε χαλαρα παιζω. ετσι κιαλλιος δεν χρειαζεται καψημο το game. ;;p εμεις βεβαια το καιμε λιγο παραπανω. ;p οχι ενταξη περα απο την πλακα δεν παιζω πολυ ;p

@ toxas πως λεγεται ο χαρακτηρας? :p

• 3 years later...

Ξερω οτι οτι θυμαμαι χαιρομαι αλλα με πιασαν οι νοσταλγιες μου και ειπα να ρωτησω αν ξερει κανεις σε τι κατασταση βρισκεται το game σημερα.. εγινε F2P?

Τα παλια account της GOA για την Ευρωπη υπαρχουνε ή εγινε wipe? Νομιζω καποια στιγμη τα είχε αναλαβει η Mythic..

Επαιζα Swordmaster με τους Elysium καποτε.. :innocent:

Εριξα μια ματια.. οι χαρακτηρες υπαρχουν ακομα και σου δινουν 14 μερες free να δεις τι αλλαξε.

Ο clent ομως ειναι γυρω στα 10Gb οποτε δεν παιζει να μπω στη διαδικασια να τον κατεβασω!

Με μια ματια στα forums το παιχνιδι φαινεται να ειναι εντελως νεκρο.

Επεσα πανω και στα κλασικα "u people suck" threads που εβλεπα 3 χρονια πριν οποτε φανταζομαι δεν αλλαξαν και πολλα... :TD:

Δεν παρακολουθω πλεον τι παιζει με τα MMO αλλα εχω την εντυπωση οτι περασαν οι εποχες του genre..

Εριξα μια ματια.. οι χαρακτηρες υπαρχουν ακομα και σου δινουν 14 μερες free να δεις τι αλλαξε.

Ο clent ομως ειναι γυρω στα 10Gb οποτε δεν παιζει να μπω στη διαδικασια να τον κατεβασω!

Επεσα πανω και στα κλασικα "u people suck" threads που εβλεπα 3 χρονια πριν οποτε φανταζομαι δεν αλλαξαν και πολλα... :TD:

Δεν παρακολουθω πλεον τι παιζει με τα MMO αλλα εχω την εντυπωση οτι περασαν οι εποχες του genre..

Λάθος!

http://www.thelab.gr/gaming/guild-wars-2-a-47058.html

Απο τοτε ακουγοταν το GW2..

Δεν λεω, ενδιαφερον ενα footage που ειδα αλλα ειναι νωρις ακομα.. Ο χρονος θα δειξει. ;)

*lets this dead thread rest in peace*

Καμία σχέση. Παιχνιδια όπως το WoW, το Guild Wars 2 και AION ζουν και βασιλεύουν. Μην αναφέρω το DOTA και το League Of legends.

Καμία σχέση. Παιχνιδια όπως το WoW, το Guild Wars 2 και AION ζουν και βασιλεύουν. Μην αναφέρω το DOTA και το League Of legends.

Ζει το AION?! Οταν το επαιζα εγω ειχε φουλαρει στα bots και το'χαν παρατησει οι παντες.. :hmm:

DoTA και LoL δεν θεωρουνται MMORPG αλλα battle arena.

Ζει το AION?! Οταν το επαιζα εγω ειχε φουλαρει στα bots και το'χαν παρατησει οι παντες.. :hmm:

DoTA και LoL δεν θεωρουνται MMORPG αλλα battle arena.

Ναι και παιζει ακόμα κόσμος, ασχετα αν έγινε Free-to-Play. ΜΜΟ είναι, ασχετα αν φτιαχτηκε ξεχωριστή κατηγορία γι'αυτά.

Ω ναι ημουν μεσα σε αυτους που ελεγαν "ποτε ξανα NCSoft"! :p

Και μαλλον θα το τηρησω.. Δεν μου παει καθολου ρε γμτ αυτη η γιαπωνεζικη κουλτουρα και το grinding.. :hm:.

Τεσπα εχουμε φυγει off.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.