Jump to content

Χαρτης πλοιων Αιγαιου σε πραγματικο χρονο

deceptive_d

Recommended Posts

Μπράβο σου πολλή χρήσιμο ιδιαιτέρως για εμένα.

Να πώ την αλήθεια θα προσπαθήσω να βοηθήσω και εγώ το σύστημα δέν είμαι και πολύ ψηλά αλλά νομίζω κάτι θα γίνει.

Μπράβο και πάλη deceptive_d αλλά και σε αυτούς που το στήσανε.

Να και κάτι πολύ καλό:T::T::T:

Μόλις τώρα τσεκαρίστηκε και πραγματικά είναι πραγματικού χρόνου (τουλάχιστον στην περιοχή μου.

Aπο τα λιγα που ξερω το εχουν στησει φοιτητες απο το Πανεπιστημιο Συρου - εξου και ο ορος Syros-observer. Ειναι πραγματι αξιεπαινη προσπαθεια που μακαρι να οδηγησει σε ενα πληρες ταξιδιωτικο portal

Cheers guys:D:D

Ειναι πραγματι αξιεπαινη προσπαθεια που μακαρι να οδηγησει σε ενα πληρες ταξιδιωτικο portal

Τώρα αυτό πως το συνδύασες ? Τι σχέση έχει το ταξιδιωτικό portal? Η υπηρεσία από μόνη της είναι κορυφαία και δεν θέλει κάτι άλλο δίπλα. Πως είναι ένα site για τον καιρό π.χ. Από μόνο του στέκει - δε θέλει τίποτε άλλο. π.χ. γίνεται κάτι, ατύχημα, διαροή, κτλ. Αμέσως ξέρεις τι πλέει εκεί κοντά. Εμένα άλλο μου έκανε εντύπωση... εκεί ψηλά στη ...συμπρωτεύουσα τρομάρα μας δεν πλέει τίποτις ?

Τώρα αυτό πως το συνδύασες ? Τι σχέση έχει το ταξιδιωτικό portal? Η υπηρεσία από μόνη της είναι κορυφαία και δεν θέλει κάτι άλλο δίπλα. Πως είναι ένα site για τον καιρό π.χ. Από μόνο του στέκει - δε θέλει τίποτε άλλο. π.χ. γίνεται κάτι, ατύχημα, διαροή, κτλ. Αμέσως ξέρεις τι πλέει εκεί κοντά. Εμένα άλλο μου έκανε εντύπωση... εκεί ψηλά στη ...συμπρωτεύουσα τρομάρα μας δεν πλέει τίποτις ?

Εθελοντές να βρεθούν..... και όχι μόνο για την συμπρωτεύουσα... αλλά και για όλη την επικράτεια... και τότε θα υπάρχει γενική εικόνα. :)

ομολογουμενος τρομερο. Το λινκ τα σπα κ μονο στη σκεψη οτι αμα ειναι να φυγεις με ενα πλοιο που εμφανιζει θα ξερεις για καθυστερησεις... ή κ το αμα δε προλαβες κ αγχωνεσε τσαμπα :tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.