deceptive_d Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 Τσεκαρετε αυτο για να ξερετε ανα πασα στιγμη που ειναι τι στο Αιγαιο..Πολυ χρησιμο..http://syros-observer.aegean.gr/ais/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 26, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 26, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 Χρήσιμο δεν είναι, αλλά είναι ωραίο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 26, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 νομιζεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 26, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 Για 'μένα τουλάχιστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 26, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 για μας τους νησιωτες ειναι.....απλα υπερτατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάρτιος 26, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α ΧΡΗΣΙΜΟ!!!!:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Μάρτιος 26, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 Απλά τέλειο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 26, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 WOW ρε........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάρτιος 26, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 ωπ....μαματο λέμε ε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Μάρτιος 26, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 Μπράβο σου πολλή χρήσιμο ιδιαιτέρως για εμένα. Να πώ την αλήθεια θα προσπαθήσω να βοηθήσω και εγώ το σύστημα δέν είμαι και πολύ ψηλά αλλά νομίζω κάτι θα γίνει. Μπράβο και πάλη deceptive_d αλλά και σε αυτούς που το στήσανε. Να και κάτι πολύ καλό:T: Μόλις τώρα τσεκαρίστηκε και πραγματικά είναι πραγματικού χρόνου (τουλάχιστον στην περιοχή μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Μάρτιος 28, 2008 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 ΚΟΡΥΦΑΙΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deceptive_d Μάρτιος 28, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 Aπο τα λιγα που ξερω το εχουν στησει φοιτητες απο το Πανεπιστημιο Συρου - εξου και ο ορος Syros-observer. Ειναι πραγματι αξιεπαινη προσπαθεια που μακαρι να οδηγησει σε ενα πληρες ταξιδιωτικο portalCheers guys:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάρτιος 28, 2008 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 Καλη φαση !! Ωραιος φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάρτιος 28, 2008 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 Ειναι πραγματι αξιεπαινη προσπαθεια που μακαρι να οδηγησει σε ενα πληρες ταξιδιωτικο portalΤώρα αυτό πως το συνδύασες ? Τι σχέση έχει το ταξιδιωτικό portal? Η υπηρεσία από μόνη της είναι κορυφαία και δεν θέλει κάτι άλλο δίπλα. Πως είναι ένα site για τον καιρό π.χ. Από μόνο του στέκει - δε θέλει τίποτε άλλο. π.χ. γίνεται κάτι, ατύχημα, διαροή, κτλ. Αμέσως ξέρεις τι πλέει εκεί κοντά. Εμένα άλλο μου έκανε εντύπωση... εκεί ψηλά στη ...συμπρωτεύουσα τρομάρα μας δεν πλέει τίποτις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Μάρτιος 28, 2008 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 Τώρα αυτό πως το συνδύασες ? Τι σχέση έχει το ταξιδιωτικό portal? Η υπηρεσία από μόνη της είναι κορυφαία και δεν θέλει κάτι άλλο δίπλα. Πως είναι ένα site για τον καιρό π.χ. Από μόνο του στέκει - δε θέλει τίποτε άλλο. π.χ. γίνεται κάτι, ατύχημα, διαροή, κτλ. Αμέσως ξέρεις τι πλέει εκεί κοντά. Εμένα άλλο μου έκανε εντύπωση... εκεί ψηλά στη ...συμπρωτεύουσα τρομάρα μας δεν πλέει τίποτις ? Εθελοντές να βρεθούν..... και όχι μόνο για την συμπρωτεύουσα... αλλά και για όλη την επικράτεια... και τότε θα υπάρχει γενική εικόνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάρτιος 28, 2008 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 Τι εννοείες? Είναι θέμα data entry? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάρτιος 29, 2008 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 πολύ ωραίο, ευχαριστώ για το λινκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάρτιος 29, 2008 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 Ειναι πολυ καλο και χρισημο σε μας που ζουμε στα νησια ! thnx για το λινκ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrik Μάρτιος 29, 2008 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 ομολογουμενος τρομερο. Το λινκ τα σπα κ μονο στη σκεψη οτι αμα ειναι να φυγεις με ενα πλοιο που εμφανιζει θα ξερεις για καθυστερησεις... ή κ το αμα δε προλαβες κ αγχωνεσε τσαμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.