Jump to content

Seagate 500GB 32MBcache περιεργος θορυβος

nix

Recommended Posts

Πηρα και εγω δυο 500αρηδες και ηδη λειτουργουν σε raid1 χωρις προβλημα . Ουτε ηχοι , ουτε τιποτα περιεργο .

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

πολυ φοβαμαι οτι με τον καιρο πολλα θα ακουστουν για την συγκεκριμενη σειρα. εχει γινει απιστευτο rma μεχρι τωρα.

Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ και κάτι μήνες και έχω 2 500άρηδες. Η τιμή για εμένα λογικό ήταν να πέσει μετά από τόσο καιρό...

να ξεκαθαρισω οτι στα συστηματα μου βαζω μονο seagate και samsung, απλα αναφερω τι εχω δει μεχρι τωρα

να ξεκαθαρισω οτι στα συστηματα μου βαζω μονο seagate και samsung, απλα αναφερω τι εχω δει μεχρι τωρα

εγω μονο wd.... παλι μια απ τα ιδια wd wd wd

Αγόρασα κι εγώ τον εν λόγω δίσκο και περιμένω να μου έρθει.

Τρομοκρατήθηκα λίγο με όλα αυτά που είδα σε αυτό το thread:-O, ελπίζω ο δικός μου να μην παρουσιάσει κανένα πρόβλημα!!

Τον επέλεξα κυρίως λόγω των 32MB buffer και της χαμηλής τιμής του και αναρωτιέμαι τώρα μήπως θα ήταν καλύτερα να είχα πάρει κανέναν wd:slap:

Ελπίζω να πάνε όλα καλά....:hm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.