Jump to content

Toshiba Sattelite A200-1M5 και winXP drivers?

planetman

Recommended Posts

Προσπαθώ από χτες να βάλω τα winXP στο μηχάνημα και μου έχουν σπάσει τα νεύρα οι drivers. Τους κατεβάζω από εδώ http://eu.computers.toshiba-europe.c...jsp?service=EU αλλά κάτι δεν πάει καλά. Έχω βάλει της κάρτας γραφικών, ήχου, δικτύου. Της κάμερας δεν παίζουν, του μόντεμ δεν τελειώνουν με επιτυχία, μου μένουν και άλλες συσκευές που δεν έχουν αναγνωριστεί.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Υπάρχει συγκεκριμένη σειρά που πρέπει να γίνουν; Τι πρέπει να κάνω;;;;

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

ναι μπαίνουν με συγκεκριμένη σειρά...

μπες στο site της toshiba να δεις...

Σε παρόμοιο μοντέλο που έχω, η κάμερα αναγνωρίζετε από τα XP χωρίς drivers...

αυτό είναι σίγουρο και σε εγκατάσταση με XP SP2 αλλά και SP3...

οπότε μήπως το cd σου των XP είναι πειραγμένο ή corrupted?

με τον ήχο έχεις πρόβλημα? εμένα εκεί ήταν που είχα κολήσει άσχημα...

λοιπόν είναι λίγο φασαρία η διαδικασία αλλά γίνεται. Mε μπόλικο ψάξιμο από google τα κατάφερα προ εβδομάδας σε ένα παρόμοιο. Μόλις βρω χρόνο θα συμπληρώσω links, don't worry!

Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι σίγουρα παίζει ρόλο η σειρά που θα βάλεις τους drivers για το hdmi της Ati (εσένα έχει intel GMA έτσι?) και της onboard κάρτας ήχου, ένα update για το UAA bus της Microsoft, manual search για κάτι θαυμαστικά στον υποφάκελο system και κάτι τέτοια.

planetman εδώ:

http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp

τι partnumber έχεις? Α200 (PSA???)

PSAEOE είναι και πρέπει να το έχω έτοιμο μέχρι Σάββατο το αργότερο. 5 θαυμαστικά μου βγάζει στο σύστημα. Τα windows μάλλον είναι με SP1, μήπως πρέπει να περάσω και το 2; Ενώ εγκαθιστώ τους drivers της κάμερας, μόλις μπαίνει windows μου πετάει μήνυμα: ότι οι drivers απέτυχαν να ανοίξουν, κάντε επανεκκίνηση την κάμερα ή τα windows. Ό, τι και να κάνω, το ίδιο κάνει. Κάνω και για το modem, φαίνονται κανονικά οι drivers στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων αλλά δεν φαίνεται να το έχει εντοπίσει...

Εντωμεταξύ τα υπόλοιπα θαυμαστικά δεν ξέρω καν τι είναι. Το laptop είναι μιας ξαδέρφης μου και θα φύγει για Γερμανία μεθαύριο. Είχε vista μέχρι τώρα.

Καλα ειναι δυνατον να βαζεις Windows με Sp1....

Εγω βρίσκω όλες τις άγνωστες συσκευές με το παρακάτω τρόπο:

http://autommaster.blogspot.com/

Αλλά πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις SP2 να μην πω το SP3. Στο δικό μου laptop η κάμερα δουλεύει με τους drivers απο τα Windows.

To modem είναι ζόρικο αλλά και αυτό βρίσκεται...

αυτό που είχα φτιάξει ήταν PSAE6E.

γιατί δυσκολεύεις τον εαυτό σου περισσότερο, είναι που είναι μπέρδεμα, φυσικά SP2. Εγώ είχα φτιάξει με nlite και είχα περάσει και τους sata drivers. Γνώμη μου είναι να ξαναπεράσεις Win XP SP2, να εγκαταστήσεις κατά σειρά chipset, display, lan, sound drivers. Μετά touchpad, wireless, bluetooth, camera, modem, card reader, hotkeyes (εγώ ποτέ δε κατάφερα να κάνω τα F5- F12 να λειτουργήσουν). Σε περίπτωση που συνεχίζεις να έχεις θαυμαστικά, update driver, και επιλέγεις path που έχεις κάνει extract τους drivers και δοκιμάζεις σειριακά τους φακέλους, πού θα πάει

Για το modem σίγουρα έχεις επιλέξει για Greece? κατεβατό ολόκληρο από modem drivers έχει

Πέρασα από την αρχή τα Windows με SP2. Αυτή τη φορά πήγε καλύτερα. 2 θαυμαστικά μείνανε. Το storage driver δεν εγκαθίσταται σωστά και το άλλο δε ξέρω τι είναι. Το δίκτυο παίζει μια χαρά. Τι κάνω;

post-1166-1416073435,1191_thumb.jpg

wireless lan driver της intel πέρασες?

Πολύ περίεργο αυτό με το storage... Δοκίμασε να πατήσεις δεξί κλικ στο "ελεγκτής μαζικού χώρου" --> update driver από συγκεκριμένη τοποθεσία και επέλεξε το φάκελο ICH7M_32bit που έχεις κάνει unzip από το κατεβασμένο driver μπας και...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.