Fanis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 Καλημέρα Παιδιά! καιρο μετά ξαναμπήκα στο φόρουμ σας! θα ήθελα την βοήθεια σας αν είναι έυκολο!! Ευχαριστώ για τον Χρόνο που σπαταλάτε! ελπίζω να σας αποφέρει κατι αυτο. Θα ήθελα να κανω κλοκάρισμα σε ότι γενικά μπορώ, πήρα ένα κουτάκι απο το Πλαίσιο (Coolermaster 310 Elite Orange) και σκέφτομαι να το ανεβάσω και εσωτερικά το μηχάνιμα.. Τα Specs μου: CPU: Amd Athlon II X4 635 @ 2.9Ghz Mo/bo: MSI 770 C45 RAM: 2x 2GB Kingston D3N9 @1333 GPU: Sapphire HD4870 1GB DDR5 ----------------------------------------- Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 29, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Απο ψυξη εισαι Stock?Αλλαξα και τον τιτλο σε κατι ποιο σχετικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanis Απρίλιος 29, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Χαχα.. καλα έκανες.. είχα σκαλώσει και δεν έβρισκα σωστό τίτλο, ψυξή εχω στο πλάι ενα 140ΜΜ και εσωτερικά δυό τα ποιό μικρά (80mm Νομιζω).. σύν της καρτάς γραφικών και του επεξεργαστή. ωρίστε δυο φώτο [ATTACH=CONFIG]13483[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]13484[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanis Μάϊος 2, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2011 GeorgeVasilΧίλια συγνώμη που δεν είμουν εδω.. αλλα μου έτυχε κατι και έπρεπε να φύγω.. αυτο το Σ/Κ πιστέυω πως θα έχω χρονο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.