Jump to content

8800GTS 512 "aka G92" Oced...

stackeras

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ποσο έχει φτάσει η έχετε δει να πηγαίνει η προαναφερομενη κάρτα?

Σε μένα πήγε 770-1950-1050 με τεστάρισμα full 3dmark05. θα την προσπαθήσω και άλλο :fun: ...

Εχω την ιδια vga + μητρικη.

Πως καταλαβαινεις οτι εχει φτασει το max? Τρεχεις το 3dmark και αν βγαλει error κρασαρει ή απλα φαινονται artifacts?

εγω περιμενω να ερθει η BFG μου να δουμε τι ψαρια πιανει...

θα μπει και ενα μπλοκακι πανο για να δροσιστει γιατι απ οσο εχω ακουσει βαραει κατι 75αρες χαλαρα

εγω περιμενω να ερθει η BFG μου να δουμε τι ψαρια πιανει...

θα μπει και ενα μπλοκακι πανο για να δροσιστει γιατι απ οσο εχω ακουσει βαραει κατι 75αρες χαλαρα

Θα κάνει το μπλοκ της 7800?

Εχω την ιδια vga + μητρικη.

Πως καταλαβαινεις οτι εχει φτασει το max? Τρεχεις το 3dmark και αν βγαλει error κρασαρει ή απλα φαινονται artifacts?

Tρεξε μωρε ενα 3Dmark 06 και αν το βγαλει ολο και ειναι οκ (δηλαδη δεν σε πεταξει κλπ -ερρορς-κολλημα οθονης) εισαι ψιλο-καλυμενος. Δες και με ενα προγραμματακι (πχ everest ) της θερμοκρασιες και αν εισαι και εκει στα λογικα πλαισια δεν τρεχει προβλημα.

Βεβαια το 3D mark δεν σε καλυπτη απολυτα οτι μπορεις να παιζεις με αυτο το οverclock για καθημερινη χρηση. Παρ'αυτα εφοσον το βγαζει η χρονισμενη καρτα (κ οπως σ ειπα ειναι και τα temps καλα) μπορεις να δοκιμασεις εσυ στην καθημερινοτητα (με games, εφαρμογες, video).

Αν ομως φας καμια πορτα , ειτε στο ανοιγμα του pc ειτε στο 3Dmark , ειτε στα games τοτε underclock it!

Η δική μου XFX με αέρα (gpu/mem) 780~800/2300 για games, ~820/2320 για bench πάλι αέρα χωρίς mods. Με νερό 850/2300 για games και bench χωρίς mods. Με mods (vgpu) ~925/2300 και πάνω αναλόγως την τάση και την ψύξη.

Κατι άσχετο παιδιά.

Εχω την 8800 320mb της υπογραφής μου, πως ανεβαζω την ταση?? εψαξα το rivatuner αλλα δεν βρηκα τιποτης.. Τροω πορτα στα 656 mhz / 1003 mhz και δεν ανεβαινει ουτε σπιθαμη

πρέπει να πω ότι εκεί που είναι οι μπλε ψήκτρες..... ΨΗΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ :|

αίντε να δούμε :p:D δλδ ό,τι κάνω το σκ LοΛ...μετα νέο θυριό ε? λολ :D κάνε κ εσύ το ίδιο............... ;)

πρέπει να πω ότι εκεί που είναι οι μπλε ψήκτρες..... ΨΗΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ :|

λογικο ειναι ρε κουκουρουκου. εκει ειναι η τροφοδοσια της. γιατι δεν πιρες το μπλοκ απο EK που καληπτει πυρηνα μνημες και μοσφετ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.