Jump to content

9800gtx...

patrik

Recommended Posts

εγω γιατι δεν εχω δει διαφορες στα ρολογια της καρτας οταν εχω 120pcie και sometimes 135-140?

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply
εγω γιατι δεν εχω δει διαφορες στα ρολογια της καρτας οταν εχω 120pcie και sometimes 135-140?

Kατα αρχήν μιλανε για τις 9χχχ που ανεβάζουν το pcie ανεβαινει αυτόματα το clock της VGA.

αυτό και τιποτα άλλο.

και 2ον μανια με το pcie έχεις, αλλά άδικα :D

τλχ για realworld

Edit: 140? OMG !

Μολις πηρα μια POV . Out of the box ... 845 πυρηνας με τη μια εβγαλε 3d06 πεντακαθαρο και αψεγαδιαστο . Atitool 10 λεπτα το αφησα στα 845 κανενα προβλημα . Μνημες στα 1230 αρχισε να βρισκει λαθη το atitool . Στα 850 το atitool freezαρε . Θελει ρευματακι εκει .

Σειρα εχουν τα νερα και τα vmod ... και μετα το phase . :)

Δώσε φίλε! Δώσε και για μάς! :(

Θα δωσω συντομα . Τωρα ψαχνω τη CPU με το cascade

Με 1.55V benchαρει χωρις ψαξιμο στα 5150 Mhz... Εχει μελλον , αν και φοβαμαι τη μητρικη .

Στελιο σου ειχε μεσα το Assasin`s creed?

Δεν ειδα . Θα δω αργοτερα και θα το γραψω . :)

πάντως εγώ που δεν άνοιξα το pci-e είδα μια τρύπα μεγάλη 17400 έβγαλε στο 06 το cpu στα 4ghz και η κάρτα στα 800 και 1200 αντίστοιχα...

και το assasin's το παίζει μια χαρουλα :p¨το πήρα giorgo th :o

Οχι και άνετα 200 watt θελει μόνο η κάρτα fullload στα default .... Και γύρω στα 200 ενας q , η 150-160ενας duo...

απο το πρώτο λινκ

We tested power consumption for these parts in the same way we usually do, by measuring the total power draw of the system with each of the cards installed in two different states. The first state is with the system idle (no other programs running) and the second is while the GPU is under stress testing. We use a few of the benchmarks from 3DMark06 to stress the GPUs to find out their power consumption under load. Because we are measuring the wattage of the entire system and not simply the cards, we can only get a general idea of the type of power levels of these cards.
τί να πώ

παραθέτουμε χωρίς να διαβάζουμε?

πρόσθεσε 50 βαττ για τετραπύρηνο

στα 351 δηλαδή σε λοαντ βάλε και άλλα 100 για όποιο overclock (ΤΟ ΠΟΛΥ)

και βγάλε λίγα επειδή οι 9800 καίνε λιγότερο

ε έλεος....εάν πιάσεις 450....κάπου βραχυκύκλωσες κάτι :happy2:

Προσθήκη:

και για να μήν κάνεις πράξεις

τσέκαρε εδώ, πάλι για όλο το σύστημα

http://www.guru3d.com/article/Videocards/518/3/

Προσθήκη2:

εδώ λέει ακριβώς ότι χρειάζεσαι

http://www.guru3d.com/article/Videocards/516/3/

βασικά εχεις δίκιο το διαβασα αργοτερα ομως δεν βρηκα καπου καθαρα την κατανάλωση για καθε υποσύστημα... Παντως ενας q τα πιανει τα 250 σε load πολύ ανετα , και κανα 150ρι η καρτα μονη της ... Κανα δισκο δεν θα εχει ? drive ? fans ξαναλέω 480 είναι ΛΙΓΑ . Ισως δουλέυει αλλα σε overclock μπορει να ειναι ασταθές , η να στο θέσω πιο απλά με ενα 600ri πχ μπορει να εχει και καλύτερη συμπεριφορά στο overclock . Και επειδη την εχω πατησει με psu ειναι κρίμα να δινουμε 300 σε vga ... 200 σε cpu ... 300 σε μνημες 200 σε κουτια κλπ κλπ και για το βασικότερο [ρευμα...] να κάνουμε περικοπές

Το τροφοδοτικό του performer είναι ένα Levicom 480W με 28Α στην 12άρα (το παλιό μου:p). Έναν B3 Q6600 έχει, μια P5K Premium, 2x1GB noname, δύο σκληρούς και τρία ανεμιστήρια.

Α ρε Σταύρο, μητρική για SLi να βρούμε.. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.