Jump to content

9800gtx...

patrik

Recommended Posts

Gts φίλε. Η 9800gtx πιστεύω άνετα θα τα έχει τα 800+ core. Θα σου πώ Δευτέρα απόγευμα for sure :D

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply
Μην τρελαίνεσαι man. Εγώ πιστεύω ότι η 9800 gtx θα είναι μία πιο handpicked 8800gts 512 που θα πηγαίνει 800+ πυρήνα χωρίς vmods. Η Χ2 όπως και να το κάνεις είναι πολύ πάνω...

Ανεστη μην εισαι και τοσο σιγουρος...

με stock ταση/ψυκτρα @ 50% fan speed

τα 800mhz μοιαζουν να ειναι οριο

μιλαμε βεβαια για Atitool error free & gaming και οχι ενα ξερο 3DMark... (αυτο το βγαζει και με 840+,1900,1230+)

μιλαμε για πρωιμες υλοποιησεις

και τον πρωτο κυριολεκτικα driver (που ετσι κι αλλιως εχει προβληματα απο μονος του)

εν αναμονη λοιπον

καλυτερου software

και μεγαλυτερης ποικιλιας hardware υλοποιησεων

για πιο ασφαλη συμπερασματα

Κάτι παραπάνω θα ξέρεις Γιώργο :hug: απλά δεν μπορεί η Nvidia να πασάρει απλά μια 8800gts με άλλο...όνομα! Πρέπει να έχει και την χάρη! :D

Κάτι παραπάνω θα ξέρεις Γιώργο :hug: απλά δεν μπορεί η Nvidia να πασάρει απλά μια 8800gts με άλλο...όνομα! Πρέπει να έχει και την χάρη! :D

απο τις πρωτες δοκιμες η "χαρη" ειναι +1000 3dMarks (06) με την ιδια τιμη της 8800 GTS 512

στις ιδιες o/c ρυθμισεις

και με ελαφρως καλυτερες θερμοκρασιες

+ δυνατοτητα 3ple SLi

δλδ δεν συντρεχει λογος αναβαθμισης για καποιον που εχει μια 8800GTS 512 σε καμια περιπτωση

αλλα ειναι σαφως καλυτερο προιον για καποιον που θα αγορασει τωρα καρτα αυτης της κατηγοριας

παντως με αυτα τα μικρα βηματακια > 8800gts 512 & 9800gtx

οι καρτες αυτες με την τιμη των ~260€ και με το περιθωριο o/c που προσφερουν

εχουν αρχισει να αφηνουν πισω την μεχρι προτεινος best buy 8800GTX...

imho βεβαιως βεβαιως....

Aπό την zotac 8800gt AMP που έχω τώρα,και λόγω του ότι έχω πλέον από χθές 24άρι μονιτόρι,εσύ τι λές, δεν αξίζει?

Gts φίλε. Η 9800gtx πιστεύω άνετα θα τα έχει τα 800+ core. Θα σου πώ Δευτέρα απόγευμα for sure :D

περιμένω τεστ σε παιχνίδια :upside:

Aπό την zotac 8800gt AMP που έχω τώρα,και λόγω του ότι έχω πλέον από χθές 24άρι μονιτόρι,εσύ τι λές, δεν αξίζει?

αν και μαλλον βγαινουμε off-topic...

για 1920*1200 gaming

εγω ή θα μαζευα μαρουλι για 9800GX2

ή θα τσιμπαγα μια 3870Χ2 (ακομα και μτχ)

ή εαν ειχα την ατυχια να εχω nvidia based mobo, θα χτυπαγα αλλη μια GTγια Sli (μτχ κι αυτη κατα προτιμηση)...

Γιατί offtopic man? Μου λες βέβαια πράγματα που τα έχω σκεφτεί, αλλά το νέο που μου λες είναι ότι δεν σε έπεισε και τόσο η 9800gtx. Μάλλον βαρύ και το πρώτο νούμερο (9) και η κατάληξη (gtx) για μια κάρτα που μάλλον έπρεπε να βγεί με κωδικό 8850gts or something... Damn marketing! :mad:

για 1600χ1200 τί προτείνετε?

και γιατί προτείνετε την 3870χ2 που θα κοστίζει 100ευρώ παραπάνω?

συμφέρει σε σχέση με την 9800gx2 αλλά δε νομίζω σε σχέση με την 9800gtx

Ανεστη μην εισαι και τοσο σιγουρος...

με stock ταση/ψυκτρα @ 50% fan speed

τα 800mhz μοιαζουν να ειναι οριο

μιλαμε βεβαια για Atitool error free & gaming και οχι ενα ξερο 3DMark... (αυτο το βγαζει και με 840+,1900,1230+)

μιλαμε για πρωιμες υλοποιησεις

και τον πρωτο κυριολεκτικα driver (που ετσι κι αλλιως εχει προβληματα απο μονος του)

εν αναμονη λοιπον

καλυτερου software

και μεγαλυτερης ποικιλιας hardware υλοποιησεων

για πιο ασφαλη συμπερασματα

μμμμ απο θερμοκρασιες πως πηγαινε?

μπας και εχουν ανεβασει την default ταση λιγο....:hmm:

Διαβάζοντας τα συγκριτικά στο guru3d...εξακολουθώ να πιστεύω ότι η 8800gtx παραμένει η κορυφαία single core κάρτα αν σκεφτούμε ότι είναι πάνω από ενάμιση χρόνο στην αγορά. Τα 384bit/768mb την κάνουν ισχυρότερη από την 9800gtx στα περισσότερα τεστ.

Edit: Ήρθαν οι πρώτες : http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=20&Category=69977735&Products=1098330%2c1100505%2c1103873

Οσα reviews εχετε παραθεσει ειναι στο 1ο post κατα σειρα που τα ποσταρατε. Ελπιζω να σας βολεψει...

Εγώ βλέπω ότι η κάρτα είναι από παντελώς ισάξια με την 8800 GTX (λίγο πάνω - λίγο κάτω) έως πιο δυνατή (σε κάποια reviews).

Με λίγα λόγια, για 260€ είναι bargain.

Αν κλοκάρει και καλά, ακόμα καλύτερα.

Αλλά ποτέ δεν δικαιολογεί το 9800 GTX όνομά της.

παιδια η καρτα για την τιμη και για την αναλυση που θα την ηθελα εγω 1280*1024 τα σπαει!

Για 1280x1024 θες 9800GTX? Και 8800GT κάνει, ακόμα και για 1680x1050 όλα τέρμα

Είμαι σπίτι 45 λεπτά και ο :nerd: ο αδερφος μου δεν λέει να παρατήσει το μ@μημένο το Test Drive Unlimited να τσεκάρω την καρτούλα :rant: :rant: :rant: :rant:

Είμαι σπίτι 45 λεπτά και ο :nerd: ο αδερφος μου δεν λέει να παρατήσει το μ@μημένο το Test Drive Unlimited να τσεκάρω την καρτούλα :rant: :rant: :rant: :rant:

πεστου οτι του κλεψανε τη μηχανη (λογω μερας) και θα σου πω εγω πως θα σηκωθει :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.