Jump to content

9800gtx...

patrik

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Λεπόν. Βρήκα stable clocks. Κανένα κόλλημα, όλα πάνε ρολόι

830/1200/1825

ειναι σημειωμενα ΑΥΤΟ με το βελακι φαινεται πιο πολυ μιας και λειπει ολοκληρο χαχα

παντως η συγκεκριμενη που ειχα εβραζε παρα πολυ το pcb της ενω με την asus μου δεν βραζει....

http://img365.imageshack.us/img365/755/dsc00372it2.jpg

Φωτογράφος γενήθηκες! :snap: Πέραν της πλάκας, γιατί δεν έβγαλες μια πιο καθαρή αφού βγήκε έτσι αυτή? Όπως και ναχει, καλοδούλευτη η asus! Λες να αντέξει αυτή?

ειπα δεν εχω ψηφιακη ευκαιρη....τραβηξα με το καβουροκινητο που κοντα δεν βγαζει καλες.....δεν ξερω αν θα αντεξει η asus η οχι αλλα ενα μηνα θα μεινει πανω χεχε :) παντως οπως ειπα και πιο πανω παρατηρησα το pcb πως ειναι σε αυτη και ηταν πιο κρυο.

• 2 weeks later...

να ρωτησω κατι που αρκετοι θα το βρειτε γελοιο..

οταν βαζετε καινουριους drivers.. κανετε uninstall τους παλιους απο το control panel/system/hardware/device manager .. ή απλα τρεχετε το setup των νεων driver και τους εγκαθιστατε πανω απο τους παλιους?

Υπαρχει διαφορα η δεν παιζει ρολο ο τροπος?

ευχαριστω

• 2 weeks later...

Έτσι να τα βάλω, ε? Δεν τα έχω κολλήσει ακόμα. Και δεν ήξερα ότι δεν είναι όλα ίδια:whip:

u3cygz1vkeh9rk238q7b_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.