Jump to content

9800gtx...

patrik

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Παιδες η Sparkle γενικα σαν εταιρια τι λεει?Θελω να παρω μια 9800gtx Sparkle και δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο αυτη την εταιρια.

εχω την sparkle 9800gtx

το site της sparkle δίνει

Core Clock : 675MHz

Memory Clock : 2200MHz

Shader Clock : 1688MHz

ενω το gpu-z Μου δείχνει

Core Clock : 675MHz

Memory Clock : 1100MHz

Shader Clock : 1688MHz

βλέπετε και φωτό παρακάτω

20080418194124fz5.th.png

20080418194045sd0.th.png

γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά στο memory clock?

πρέπει να το ανεβάσω ή να μην ασχοληθώ?

για πείτε μου την γνώμη σας

1100x2=2200

Και οι μνημες στο PC σου λενε πχ 400 αλλα ειναι 400x2=800 στην πραγματικοτητα

BTW απο 1100 μπορει να πανε 1200 ή και παραπανω.Μην δοκιμασεις με τιποτα να τις βαλεις 2200

καλά μου είπαν να γραφτώ εδω και οτι θα μαθω πολλά.

ευχαριστώ για την απάντηση

την cpu (E8400) τον εχω σε fsb 390 και το multiplier ειναι χ6 και χ9.

τις μνήμες στα 585mhz fsb:dram 2:3, ταχύτητες 5-5-5-15

την καρτα γραφικών όπως την πήρα, εκτός απο τον ανεμιστήρα που τον εχω στο 50% απο 37% που ήταν

Και για να μην ξεχνιομαστε ...

Αλλη μια 9800gtx καηκε στα καλα καθουμενα.

Ειχα κλειστο το PC ολο το απογευμα . Παταω κουμπακι ... δεν . Κλεινω τροφοδοτικο , ξανανοιγω . Ξαναπαταω κουμπακι ... και μυρισε η καρτα ! :bye:

Με μια ματια που εριξα , πρεπει να καηκε το πηνιο κατω απο τα molex τροφοδοσιας .

Και για να μην ξεχνιομαστε ...

Αλλη μια 9800gtx καηκε στα καλα καθουμενα.

Ειχα κλειστο το PC ολο το απογευμα . Παταω κουμπακι ... δεν . Κλεινω τροφοδοτικο , ξανανοιγω . Ξαναπαταω κουμπακι ... και μυρισε η καρτα ! :bye:

Με μια ματια που εριξα , πρεπει να καηκε το πηνιο κατω απο τα molex τροφοδοσιας .

η Κάρτα με την στοκ ψύκτρα ήταν ? αν όχι με τι ?

Mολις εβαλα επανω μια Sparkle 9800gtx.Mε τον 6600@3.6Ghz,την Vga default,drivers 174.74 windows XP pro ειμαι καλα?

post-1212-1416073464,2248_thumb.jpg

Mολις εβαλα επανω μια Sparkle 9800gtx.Mε τον 6600@3.6Ghz,την Vga default,drivers 174.74 windows XP pro ειμαι καλα?

MIA XAPA

η Κάρτα με την στοκ ψύκτρα ήταν ? αν όχι με τι ?

Νερο . Ψυκτρακια ... και 2 ανεμιστηρες επιπλεον . Ενας φυσαγε στην κατω μερια με τα pwm και ενας αλλος στην αλλη μερια κοντα στα dvi.

2o κρούσμα. Τι να πείς. Με νερό κι εσύ Στέλιο,ε?

Ναι .

Το απιστευτo ειναι πως η καρτα εφυγε απο cold boot . Ηταν κλειστη για μερικες ωρες και επομενως κρυα-κρυα .

Ουτε μονταρισμενη ουτε τιποτα . Μονο η αλλαγμενη ψυξη.

είτε κάτι λάθος κάνετε είτε μιλάμε για προβληματικό προϊόν

επειδή δεν έχω διαβάσει κάτι στο νετ, μάλλον κάτι κάνετε λάθος

μήπως δεν ψύχετε κάτι με τα ψυκτράκια? ή μήπως δεν είναι αρκετό?

μήπως κάτι βραχυκυκλώνει?

είτε κάτι λάθος κάνετε είτε μιλάμε για προβληματικό προϊόν

επειδή δεν έχω διαβάσει κάτι στο νετ, μάλλον κάτι κάνετε λάθος

μήπως δεν ψύχετε κάτι με τα ψυκτράκια? ή μήπως δεν είναι αρκετό?

μήπως κάτι βραχυκυκλώνει?

προβληματικό προιον μάλλον γιατί εμένα ζει και βασιλεύει :) δίχως πρόβλημα...:baby:

δε θα διαφωνούσα, αλλά δεν έχω διαβάσει κάτι στα ξένα φόρα

και δεν έχουν πουληθεί και λίγες

θα περιμένω να δώ πώς πάει μήπως θα πρέπει να αναβάλλω άλλη μία γενιά την νέα αγορά :(

Ισως ειναι η κακια στιγμη... ισως ειναι η αυρα του esdee ! :-O:-O

Οταν απο το 2003 παιζουμε με υδροψυξεις σε καρτες , north κλπ ... χωρις ποτε κανενα προβλημα , ειναι δυσκολο να πεις οτι "κανουμε κατι λαθος".

Ειναι αλλο πανηγυρι αυτές ομως Στέλιο ;) . Και εγώ το μπλόκ μου που δοκίμασα στην 8800 ηταν η 4-5τη κάρτα που το φορούσα στο 15λεπτο ομως σε stress freezarize η κάρτα με 40c πυρηνα . - δεν λέω πως έκανες κάτι λάθος - ... Γιατί όμως ψοφάνε οι κάρτες γυμνές ? ( αληθεια εχει ψοφήσει κανενος με την στοκ ψύκτρα επάνω.?)

Μαλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουμε την περίπτωση core-cover block , μέχρι να ξυπνήσουν στην nvidia και να σχεδιασουν ξεχωριστό σύστημα για τα mofset ωστε να μην μένουν εκτεθιμένα με το βγάλσιμο της στοκ ψυκτρας .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.