GoMaR Μάϊος 23, 2008 #381 Μάϊος 23, 2008 Βασικα να σου αληθεια κατι δεν μου αρεσε στον quad που ειχα και για αυτο δεν εκατσα να το ψαξω εβλεπα και τους αλλου που βαραγαν 4 γιγα για πλακα με τρελα fsb και γουσταρα τρελα! Να σου αληθεια 235 τον πουλησα και αυτον στον αδερφο μου ! Του τα πουλουσα για καινουρια , ενταξει δεν τον εκλεβα αφου ηταν 2 μηνων μεταχειρισμενα!!!!και πηρα με 170 τον wolfdale 8400 και μου εμειναν και 60 ευρω καβατζα!Μεχρι στιγμης δεν μου χεις πει καποιο σοβαρο στοιχειο,ωστε να δικαιολογει την σταση σου για τον quad σου.(στειλτον με την μια , δεν αξιζει μια )και γενικως αυτη η υπερβολη που εχεις υπερ του wolfie
Teodor_ch Μάϊος 23, 2008 #382 Μάϊος 23, 2008 Οσο για την 3870χ2 πως αλλαξες την αποψη σου!ειρωνικά το είπα για να κλείσω τη συζήτησηέχω ψάξει και το λέω αυτό.αφού λοιπόν και οι δύο είμαστε σίγουροι για το τί λέμε end of story :hi:
sebastian Μάϊος 24, 2008 #383 Μάϊος 24, 2008 Gomar σοβαρο στοιχειο δεν υπαρχει να σου πω εαν θεωρεις ασημαντη διαφορα το 2000 fsb-4 ghz. Eιναι ο καθενας τι θελει, ειχα την ευκαρια να τον δωσω καλα και να παρω τον wolfie, ε απο Σεπτεμβρη θα τον στειλω θα τον πουλησω για να παρω NEHALEM! Τον αλλαξα γαιτι απλα βαριεμαι γενικα το hardware και κανω συχνα αλλαγες και επισης ηθελα το 2000fsb- 4.0 ghz και 1200 μνημες! Oπου αυτο ο quad δεν μου το εδινε! Tουλαχιστον ο δικος μου!Οσο για την καρτα Teodor δεν εχω λογο να πω ψεματα την πηρα την πουλησα σε μια εβδομαδα , εκανα απειρα set up ωστε να κατσει καλα και να παιξει σωστα αλλα δεν ειναι αυτο που περιμενεις απο μια δυπηρινη καρτα! Περιμενα περισσοτερα και απλα πηρα λιγοτερα για αυτο και με απογοητευσε σαν καρτα! Κανονικα θα πρεπει να σου γραψω σελλιδες ολοκληρες με το τι ειδα σε καθε παιχνιδι και βεβαια ποιο ηταν το αποτελεσμα το συνολικο που με ξενερωσε!Τεσπα δεν χρειαζεται να ερχομαστε σε αντιπαραθαση αφου αυτη η γενια βασικα περασε και σε λιγοτερο απο μηνα βγαινουν τα καινουρια θηρια!Νehalem να δουμε ποτε θα ερθουν να παρουμε κανενα να αρχισουμε παλι τα clockia!
GoMaR Μάϊος 24, 2008 #384 Μάϊος 24, 2008 τοτε θα μου επιτρεψεις να σου πω , πως εισαι υπερβολικος στις αποψεις σου και δινεις λαθος εντυπωσεις χωρις να τις στηριζεις καπουΤο οτι επιασες 2000fsb δε μου λεει κατι ωστε να γυρνας και να λες δεν αξιζει , πετα τον και παρε wolfie...Απο μενα σταματαει εδω το θεμα γιατι δεν εχει νοημα για συνεχεια μιας και δεν υπαρχουν δεδομενα προς συζητηση
sebastian Μάϊος 24, 2008 #385 Μάϊος 24, 2008 τοτε θα μου επιτρεψεις να σου πω , πως εισαι υπερβολικος στις αποψεις σου και δινεις λαθος εντυπωσεις χωρις να τις στηριζεις καπουΤο οτι επιασες 2000fsb δε μου λεει κατι ωστε να γυρνας και να λες δεν αξιζει , πετα τον και παρε wolfie...Απο μενα σταματαει εδω το θεμα γιατι δεν εχει νοημα για συνεχεια μιας και δεν υπαρχουν δεδομενα προς συζητησηGomar , απλα εγω θεωρω οταν δεν χρησιμοποιεις τον quad για rendering η 3d studio max, ή premier ειναι αμαρτια να τον φορτωθεις να και να σου κατσει στην πλατη αφου δεν μπορει να σου προσφερει το μεγιστο bam που εχει ενας wolfie! Kαι επειδη θελω το μεγιστο για αυτο τον εδωσα και πηρα τον wolfie και πραγματικα ειμαι υπερ ευχαριστημενος με τον wolfie mou αν και το κομματι μου οπως ειπε και ο teodor ειναι μαπουλα, βεβαια εχω δει και χειροτερα απο δικα μου! Gomar απο αυτη την αλλαγη δεν θα δεις ΘΕΟ! Ακομη και σε NEHALEM να παμε διαφορες στον θεο δεν προκειτε να δουμε ολα τα κανουμε για να γουσταρουμε! Τουλαχιστον εγω! Βαριεμαι τα παντρεματα!Τωρα περιμενω Nehalem να δω τι θα πουνε και βεβαια τις νεες καρτουλες(Ati and Nvidia) !!!
scider Μάϊος 24, 2008 #386 Μάϊος 24, 2008 ρε παιδες.. τι γκαντεμια ειναι αυτη που με κυνηγα? πηγα σημερα και πηρα την ASUS 9800GTX και ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΟΥ!! (Soprano Mid Tower) :drool: 27 εκατοστα καρτα.. και για 1 εκατοστο βρισκει στη λαμαρινα των σκληρων η οποια ενταξει δεν παιζει να βγει.. ΕΛΕΟΣ!!:nada::fist: καμια ιδεα η ειμαι και για νεο κουτι?? (προτεινετε κανενα αν ειναι.. το COSMOS S black λεει?)
scider Μάϊος 24, 2008 #388 Μάϊος 24, 2008 Γιατί δε μέτρησες το κουτί πριν την πάρεις? ρε φιλε το εκανα αλλα λογω βλακειας εκανα λαθος στις διαστασεις.. νομιζα οτι ηταν 23 εκατοστα.. τεσπα παει τωρα την πηρα το θεμα ειναι τι κανω τωρα...
racer Μάϊος 24, 2008 #389 Μάϊος 24, 2008 Ή κόβεις λίγο το κουτί στο σημείο που βρίσκει και βάζεις τους σκληρούς πιο πάνω/κάτω, ή δίνεις 50€ για ένα Chieftec Aegis (μια χαρά κουτάκι, πολύ άνετο)
scider Μάϊος 24, 2008 #390 Μάϊος 24, 2008 να το κοψω με dremel το σκεφτηκα και γω μονο που ειναι πολυ μανουρα η ολη φαση.. που να χωθω να κοψω το εσωτερικο μερος του HDD BAY..το Aegis καλο κουτακι φαινεται αλλα μολις 3,4 εκατοστα μεγαλυτερο στο μηκος.. δλδ η καρτα θα χωραει και θα εχει λασκα και 2 εκατοστα.. και οχι πολυ καλο airflow.. βεβαια η τιμη του ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!
sebastian Μάϊος 24, 2008 #391 Μάϊος 24, 2008 Πολυ καλο το AEGIS φιλαρακο χτυπατο με χιλια, το πηρα στον αδερφο μου! Φοβερο κουτι για 50 ευρω!
scider Μάϊος 24, 2008 #392 Μάϊος 24, 2008 θα σηκωσει το AEGIS τοσα πραγματα μεσα η θα ψηθουν? μιλαμε για 9800gtx, amd x2 3800+, 2 HDD, 2 dvd, 700W PSU.. oολα με την εργοστασιακη τους ψυξη.. δλδ ανεμιστηρακια
sebastian Μάϊος 24, 2008 #394 Μάϊος 24, 2008 Ρε στον αδερφο μου εχω βαλει μεσα 3 δισκους! QUAD 6600! kai 8800GT και 750 watt και δεν θα σηκωσει τα δικα σου! Ανετα! Χτυπατο ειναι πολυ καλο για 50 ευρω!
scider Μάϊος 24, 2008 #395 Μάϊος 24, 2008 ..αρχιζω και ψηνομαι..αλλα με αγχωνει η τιμη/λειτουργικοτητα.. γιατι μονο 50 ευρω αν λεει τοσο πολυ?επισης δε βρισκω κανενα σιτε γνωστο να του κανει review.. εχετε κανενα link?ευχαριστω για την βοηθεια παιδες
sebastian Μάϊος 24, 2008 #397 Μάϊος 24, 2008 Eιναι καλο γιατι εχει παχος και πλατος μεγαλο! Εχει και τον πανω ανεμιστηρα και εχει και πισω και 2 πισω στο πλαινο! Στο μεταξυ ειναι με την σιτα στο πλαι και εχει αμεση εισοδο αερα! Σου λεω για τα λεφτα του ειναι αψογο! Ειναι και ομορφο! Εγω παντως θα εβαζα αλλα 50 ευρω και θα επαιρνα το παλιο coolermaste stalker! Οτι νομιζεις φιλαρακο αλλα το κουτακι ειναι πολυ καλο trust me!
scider Μάϊος 24, 2008 #398 Μάϊος 24, 2008 αυτο που κυριως με ενδιαφερει , ειναι ο χωρος και η σωστη ροη αερα.. μιας και ΔΕΝ προκειται να βαλω υδροψυξη στο συστημα..το STALKER που λες ειναι αυτο εδω?
cptkoulis Μάϊος 24, 2008 #399 Μάϊος 24, 2008 αν και offtopic...1.Οταν αλλαξα τον 8500@4,2+ με εναν Q6600@3,6 για καποιες δοκιμες,μου φανηκε αργος ακομα και μεσα στα windows.Σε αισθηση,η διαφορα μου φανηκε μεγαλυτερη απο 600MHz(δλδ αν δεν ηξερα τι εχω onboard,θα ελεγα οτι ηταν καποια CPU περιπου στα 3GHz)Δεν δοκιμασα να τρεξω ομως κατι με πολυπυρηνη υποστηριξη εκτος απο 3DMark2. Στα 50Ε το Aegis ειναι πολυ καλη επιλογη οντως.Αν μπορεις να δωσεις αλλα 50,παρε το Stacker.Χωραει οτι μπορεις να φανταστεις μεσα
Φάνης Μάϊος 25, 2008 #400 Μάϊος 25, 2008 Καλή επιλογή-αν και λίγο άγνωστη είναι το Sharkoon Rebel 12. Άπλετοι χώροι και μπορείς να κάνεις οτι θες... σκέψου οτι χωράει maximum 17 hdd...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.