Jump to content

9800gtx...

patrik

Recommended Posts

Παντως μια χαρα παει η καρτουλα σου με αερα! core 800 , shader 2000, memory clock 2400!!!! Kαλα δεν τα λεω! Τι παραπονο εχεις , με το νερακι θα ανεβασεις και ακομη λιγο περισοτερο το core clock και θα εισαι αρχοντας!

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply
Κοιτα τα 820+ πυρηνα , shader 1900+ , μνημες 2400+ το λιγοτερο αυτα τα νουμερα τα πιανεις ! Κατι λιγοτερο ισως κανεις καποιο λαθος! Εκτος μιλαμε αμα πηρες την καρτα απο τον Μητσοτακη οπου εκει εισαι τυχερος που παιζει και στα default!!!xaxaxaxa!!!

Μητσοτακη xtreme......χοχοχοχοχοχοχο.....

γεια σου ρε Ορεστη...γελαν και τα μουστακια σου...;)

40 πιανει....τωρα που κανει και ζεστη.το θεμα για να ανεβει πιο πανω ο πυρηνας λυση ειναι δυο σελιδες η μια πιο πισω ,ειχα πει την λυση μιας και παλευα με vmod και τα σχετικα που ειχα δοκιμασει :)

Teodor_ch καλα αυτα που λες αλλα δεν ισχυουν! Απο τα χερια μου περασαν κατα σειρα απο τον Σεπτεμβριο 8800 GT (πολυ καλη καρτα) -> 3870 ( μαπα, μπροστα στην 8800 gt τον τρωει ανετα) -> 8800 gts ( Πολυ δυνατη καρτα) -> 3870χ2 ( Πραγματικα πολυ βασανιαρικη καρτα, Δυνατη μεν αλλα αποτελεσματα ανισοροπα πολλες φορες, απο games se game μεγαλες διαφορες. Γενικα ή του υψους ή του βαθους) -> 9800 GTX ( KOLASMENH KARTA τρωει oc καργα και ανταποκρινεται σε ολα τα games τρομερα! Πετας ενα 840-850/1950-2100/2400-2500 ΚΑΙ ΑΣΕ τους αλλους να σε ψαχνουν!

Οσο για το 9800 gx2 πραγματικα η καρτα ειναι κτινος και ουδεμια σχεση εχει με το 3870χ2, καθε ευρω παραπανω που σου ζηταει το αξιζει με χιλια . Απλα εκει που παιζει αυτη η καρτα θελεις 2χ(3870χ2)..Πιστευω οτι δεν αδικω την ΑΤΙ, δοκιμασα πολλα παιχνιδια και η αποψη μου για τις δυο καρτες της ΑΤΙ ειναι 100% σωστες με βαση αυτα που ειδα και τα παιχνιδια που επελεξα (καμια 10αρια ηταν τελευταιας γενιας)!Δεν ειμαι με την NVIDIA με κανενα στρατοπεδο δεν ειμαι ! Ειμαι μονο με το στρατοπεδο των FRAMES! :-)

Αναφερομαι στην μαχη 9800 gtx-3870x2 , προς θεου δεν εχανε σε ολα η ΑΤΙ σατα games αλλα συνολικα ειχες χειροτερη αισθηση!

Τωρα στην επομενη γενια δεν ξερω τι θα παρω , θα δω τι εχουν να πουν τα frames και θα επιλεξω!

η 3870Χ2 είναι πιο δυνατή κάρτα

σε Χ38/Χ48 δεν παίζει σωστά

drivers δεν είχε και δε ξέρω αν έχει πλέον

τα ευρώ βλέπω τα πετάς αβέρτα!

ποιο πολύ συμφέρει μία 8800gts και μετά το χάος

Τον τετραπυρινο στειλτον χαλαρα. τον ειχα και δεν αξιζει ο Q6600 ! Eκτος και αν κανεις rendering! Eχει να γινει τον χειμωνα με την υδροψυξη που θα πεσουν και αλλο οι θερμοκρασιες! Ο 8400 θα απογειωθει θα σπασω το φραγμα τον 4ghz για καθε μερα, θα του πεταξω 1.5-1,55 ταση και οπου παει!

πάλι λάθος, υπάρχει σχετικό excel απο κάποιον εδώ μέσα για περισσότερες πληροφορίες

εάν είσαι με 1.4ν στα 4 μήν περιμένεις πολλά, έχει PoS κομμάτι

ένας Q6600 με νεράκι πάντα, πάει τουλάχιστον 3.6

για αέρα καλύτερα ο Ε8400

Με τη stock ψύκτρα της Intel, τον έχω αυτή τη στιγμή στα 3600 με 1.33V. Περίπου 53 βαθμοί σε idle, μια χαρά.

PoS?

για τον Ε8400 έλεγα του sebastian

PoS = piece of sh1t ;)

εσύ με τον quad είσαι τέλεια :)

αν θές σου δίνω τον δικό μου Ε8400 και μου δίνεις τον quad σου χωρίς διαφορά χρημάτων ;)

η 3870Χ2 είναι πιο δυνατή κάρτα

σε Χ38/Χ48 δεν παίζει σωστά

drivers δεν είχε και δε ξέρω αν έχει πλέον

τα ευρώ βλέπω τα πετάς αβέρτα!

ποιο πολύ συμφέρει μία 8800gts και μετά το χάος

πάλι λάθος, υπάρχει σχετικό excel απο κάποιον εδώ μέσα για περισσότερες πληροφορίες

εάν είσαι με 1.4ν στα 4 μήν περιμένεις πολλά, έχει PoS κομμάτι

ένας Q6600 με νεράκι πάντα, πάει τουλάχιστον 3.6

για αέρα καλύτερα ο Ε8400

Απο 8800 gt που την πηρα 230 ευρω ολες τις αλλες της πηρα ετσι με ειδικες ανταλλαγες!

για τον Ε8400 έλεγα του sebastian

PoS = piece of sh1t ;)

εσύ με τον quad είσαι τέλεια :)

αν θές σου δίνω τον δικό μου Ε8400 και μου δίνεις τον quad σου χωρίς διαφορά χρημάτων ;)

Τι ειναι ο 8400! Πλακα κανεις ο quad φιλαρακο που τον εδωσα δεν πηγε πολυ μακρια στο σπιτι μου εμεινε και παλι! Ο αδερφος μου τον εχει ....και κανω τις αντιπαραθεσεις διπλα διπλα! Δεν λεω λογια του αερα! Για εμενα ειναι καλυτερος για αυτο που τον θελω ! Για τον αδερφο μου ειναι ο quad! Οσο για την 3870 μην συνεχιζεις γιατι δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα !

Οταν οι quad αποδωσουν σωστα τοτε θα ξαναπαρω αλλα μεχρι τοτε 2cores!

Απο 8800 gt που την πηρα 230 ευρω ολες τις αλλες της πηρα ετσι με ειδικες ανταλλαγες! Οποιος καταλαβε καταλαβε! χαχαχαχα!

ενταξει , δεν ειναι ωραιο αυτο να το λες και να γελας.

Τι ειναι ο 8400! Πλακα κανεις ο quad φιλαρακο που τον εδωσα δεν πηγε πολυ μακρια στο σπιτι μου εμεινε και παλι! Ο αδερφος μου τον εχει ....και κανω τις αντιπαραθεσεις διπλα διπλα! Δεν λεω λογια του αερα! Για εμενα ειναι καλυτερος για αυτο που τον θελω ! Για τον αδερφο μου ειναι ο quad! Οσο για την 3870 μην συνεχιζεις γιατι δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα !

Δηλαδη να σε ρωτησω,τι διαφορες μπορει να ειδες εσυ αναμεσα σε αυτους τους 2 επεξεργαστες ;

Δε λεω να τρεξεις AM3 και spi1m που εκει βλεπεις..

ενταξει , δεν ειναι ωραιο αυτο να το λες και να γελας.

Δηλαδη να σε ρωτησω,τι διαφορες μπορει να ειδες εσυ αναμεσα σε αυτους τους 2 επεξεργαστες ;

Δε λεω να τρεξεις AM3 και spi1m που εκει βλεπεις..

Σωστα καταλαβες GOMAR αλλα αλλο ηθελα να πω, απλα εκανα εξυπνες συναλλαγες!

Ας πουμε την 8800 gt την πουλησα οσο την πηρα στον αδερφο μου 235! Την 8800 gts την αγορασα με τα λεφτα που πηρα απο την GT +60 ευρω! Την 3870χ2 την πηρα μεταχειρισμενη απο εδω μεσα (απο φιλο Τακα)αφου πουλησα την 8800 gts στα 220 ευρω! Και υστερα πουλισα την 3870χ2 στα 230 και πηρα την 9800 gtx με 245! Που ειναι το παρανομο οι αγγελιες υπαρχουν , δεν καθομουν να καιω καρτες εαν αυτο καταλαβατε! Εξυπνες συναλλαγες εκανα, ετσι περασαν ολες οι καρτες απο τα χερια μου με μικρο σχετικα κοστος! Τωρα θα παρω μαλλον την καινουρια nvidia αλλα εκει θα τα σκασω χοντρα!

Eσυ μια χαρα τον τρεχεις , απλα ειμαι της λογικης οτι ο quad εμενα προσωπικα δεν με αφινε ελευθερο στο fsb , και δεν μπορεις να πας ευκολα πανω απο 4.0 ghz! Βεβαια εγω ειχα τους πρωτους quad και οχι το G0!

α οκ,καταλαβα λαθος τοτε...

παντως περιμενα να μου απαντησεις στην αλλη ερωτηση και οχι στο σχολιο που εκανα

Βασικα να σου αληθεια κατι δεν μου αρεσε στον quad που ειχα και για αυτο δεν εκατσα να το ψαξω εβλεπα και τους αλλου που βαραγαν 4 γιγα για πλακα με τρελα fsb και γουσταρα τρελα! Να σου αληθεια 235 τον πουλησα και αυτον στον αδερφο μου ! Του τα πουλουσα για καινουρια , ενταξει δεν τον εκλεβα αφου ηταν 2 μηνων μεταχειρισμενα!!!!και πηρα με 170 τον wolfdale 8400 και μου εμειναν και 60 ευρω καβατζα!

(σε 6 μήνες(κανονικά ήδη έπρεπε) θα ζητήσεις τον quad πίσω )

και ναί, η 9800γτχ είναι καλύτερη απο την 3870χ2

είχα άδικο...

(σε 6 μήνες(κανονικά ήδη έπρεπε) θα ζητήσεις τον quad πίσω )

και ναί, η 9800γτχ είναι καλύτερη απο την 3870χ2

είχα άδικο...

Κοιτα θα παρω τον καινουριο quad τοτε! Απλα τωρα δεν με οφελουσε. Ναι σε 6 μηνες εαν οντως μου δωσει κατι παραπανω και κυριως εννοω στα games τρεχωντας θα παω να τον παρω!

Οσο για την 3870χ2 πως αλλαξες την αποψη σου!

Παντως να ξερεις δεν λεω παπαριες, εκρινα και τις 4ερις καρτες με βαση αυτα που μου εδωσαν στα παιχνιδια που δοκιμασα τις εκρινα, γυρω στα 10! Δεν εχω κατι με την ΑΤι ουτε με την AMD! Εξαλου παλιοτερα συνδιασμο ΑΤΙ με ΑΜΔ ειχα οταν ηταν στα πανω τους! Τωρα ειμαι με intel και nvidia! Σε λιγο καιρο θα αλλαξω παλυ, μπορει το 4870 να ειναι καλο κανεις δεν ξερει! Οσο για την AMD δεν περιμενω τιποτα τον επομενο 1 χρονο!

Γενικα δεν παντρευομαι καμια εταιρια!

Πορεια μου απο 2003 θα πω!

cpu: Αthlon XP 2.0 ghz-> Athlon thourobird 2.7 ghz-> Pentium 4 3.0 northwood-> Athlon 64 bit 2.0 ghz-> Athlon 4200x2 -> Quad Q6600 ->Wolfdale 8400

vga: Geforce Ti4600->Radeon 9800->Geforce 6600 gt->Geforce 7800 Gtx->Geforce 8800 gt->ati 3870->geforce 8800 gts512->3870x2->9800 gtx

Aυτα θυμαμαι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.