Jump to content

9800gtx...

patrik

Recommended Posts

Για καποιον που εχει 8800GT (η καλυτερη) ποιος ο λογος να παρει 9800GTX ??

η διαφορα ταχυτητας ειναι απειροελαχιστη με την 8800GT

ενω η 8800 Ultra ειναι σαφως ανωτερη απο το 9800GTX

Αμα ειναι για 9800 GX2 θα το καταλαβαινα αλλα για 9800 GTX ποιος ο λογος ??:hmm:

Eξαλλου τωρα το καλοκαιρι ετοιμαζονται παλι καινουργιες καρτες τοσο απο την amd οσο και απο την Nvidia

The AMD 3870 X2 is cheaper, faster, and uses less power than the 9800 GTX, it easily has the price/performance crown. And all this with AMD being in the worst position they've ever been in, I think Νvidia needs to quit milking the same architecture.
  • Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Εγώ την πήρα επειδή πούλησα τη GT μου 200€ :p

Ήταν φοβερή ευκαιρία.

μην λεμε ότι θέλουμε ότι η διαφορά είναι μικρή...δεν είναι έτσι...

λοιπόν όσο για την modda που λέγαμε πιο πριν...την κάρτα τελικά την μπουκώνει ο shared που έχει μεγάλη βλακεία έδωσα για αρχή 1.4 και πήγε 900 η κάρτα άνοιξε αλλά σαν να είχε λόξιγκα η κακομοίρα :) άσχετο ότι έπιασε 60 βαθμούς για πλάκα.στην συνέχεια κατέβασα στα 880 και λέω μπας και φταίει άλλο και όχι το ρεύμα?χαμήλωσα ρεύμα περίπου στο 1.37 έπαιζε με 1.38.ρίχνω το shader στο 2020 εκεί μπορώ πω ότι έτρεξε κάπως καλύτερα.

λοιπόν τι επιλογές έχουμε μιας και το έψαξα καλά στο νετ.φταίνε η shader τις κάρτας όσο ανεβαίνει το ρολόι τους κολανε την κάρτα και το πρόβλημα δεν ειναι το ρεύμα.μπορεί να είναι η ψύξη κατά ένα μέρος.και κατά δεύτερων είδα τον δικό μας morti που έτρεξε στα 870core με shader 2000 αρά βγήκε το συμπέρασμα η μοντα πέτυχε η shared σε αυτή την κάρτα δεν είναι καλή :)

καλά κολλήματα :)

Κανεις λαθος η διαφορα δεν ειναι μικρη απο την gt! γυρω στο 30% θα ελεγα εγω! Εδω απο την GTS που ειχα πριν ειναι ανωτερη ...αυτον τον χρονο εχουν περασει απο τα χερια μου 5 καρτες 8800 gt -> 3870 ->8800 gts ->3870x2 ->98OOGTX οπουgia εμενα ειναι η καλυτερη! Απλα παει σφεντονα και απο ΟC ειναι τερας!

Η διαφορα της 9800GTX με την 8800GT ειναι... 16 παραπανω ενεργοι SP και μεγαλυτερη μαμισια ταση.

Φυσικα η GT δεν υποστηριζει triple SLI.

Αντε να βαλουμε και το HDMI με ηχο που εχει η GTX σαν διαφορα.

FLO στα 840/1950/2450 που τρεχω την gtx για καθε μερα , δεν ειναι μικρη διαφορα απο την gt!

Και στις συχνότητες των καρτών... Η gt πρέπει να είναι σε μονοβάθμιο, ενώ η gtx με αέρα :( Κανένα μέτρο σύγκρισης...

Εdit: καταλαβαίνω ότι θες να μας δείξεις το μέγεθος της διαφοράς αλλά 2 ss με όλα ίδια αλλά μόνη διαφορά τις vgas θα ήταν καλύτερο...

Για όσους το παρεξήγησαν ποσταρα ''τι χρειάστηκε'' για παρόμοιο score με μια 8800GT και τι για μια 9800GTX.

Too Easy.

ΑΑΑΑ Λεω και εγω ρε vasil γιατι λεω πως επιασε το 1.0 ghz στον πυρηνα!!!! Σε μονοβαθμιο το 9800 gtx θα βαρεσει 19.000!!!

FLO στα 840/1950/2450 που τρεχω την gtx για καθε μερα , δεν ειναι μικρη διαφορα απο την gt!

Δωσε την ιδια ταση στην 8800GT και δες που θα φτασει ο πυρηνας... εκει που παει και η GTS/GTX με την ιδια ταση.

Με 1.41V εφτασα στα 900 ( οπου και σταματησαν ) και η GT, και η GTS και η GTX.

με τις 9800 gtx,8800 gts θα υπαρχει ηχος μεσω hdmi σε μεγαλες lcd?νομιζω οτι η ati εχει μονο

Nαι, υπάρχει, ακόμα και σε 8800gt έχω δει! Απλά έχει πάνω στην κάρτα ένα jumper που συνδέεις στην κάρτα ήχου με ένα καλωδιάκι!

Παιδες ΠΡΟΣΟΧΗ ανακαλυψη! Καθως εβαλα την καρτα να κανει 3D MARK 2006 , εβγαλα τα ανεμιστηρια που της εχω βαλει να φυσανε την περιοχη στα mofsets και ανακαλυψα οτι δεν ζεσταινονται ρε παιδια! Ανετα τα ακουμπουσα με το δαχτιλο για 5 λεπτα δεν αισθανομουνα ζεστη! Αντιθετως 2 μαυρα μεγαλα τετραγωνα παρατηρησα οτι εκαιγαν! Τους κοτσαρα 2 χαλκινα ψικτρακια και τερμα! Αυτα που λεω ειναι πισω απο τα πανω mofsets που ειναι 3 μονα τους!!!! Για δειτε και εσεις να μου πειτε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.