Jump to content

9800gtx...

patrik

Recommended Posts

Ειναι αλλο πανηγυρι αυτές ομως Στέλιο ;) . Και εγώ το μπλόκ μου που δοκίμασα στην 8800 ηταν η 4-5τη κάρτα που το φορούσα στο 15λεπτο ομως σε stress freezarize η κάρτα με 40c πυρηνα . - δεν λέω πως έκανες κάτι λάθος - ... Γιατί όμως ψοφάνε οι κάρτες γυμνές ? ( αληθεια εχει ψοφήσει κανενος με την στοκ ψύκτρα επάνω.?)

Μαλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουμε την περίπτωση core-cover block , μέχρι να ξυπνήσουν στην nvidia και να σχεδιασουν ξεχωριστό σύστημα για τα mofset ωστε να μην μένουν εκτεθιμένα με το βγάλσιμο της στοκ ψυκτρας .

Συμφωνω οτι ισως κατι δεν παει καλα με τις 9800 . Την gts την ειχα απο την 1η μερα κυκλοφοριας της (Πανε καποιοι μηνες πλεον) και την ειχα με το block και χωρις ψυκτρακια χωρις κανενα προβλημα . G92 και αυτη ηταν . Αρα αν κατι δεν παει καλα , μαλλον θα ειναι στο κυκλωμα τροφοδοσιας της 9800.

Full cover δεν παιρνω . Δεν παντρευομαι block για κανενα λογο . Η καρτα θα αλλαχθει μετα απο μερικους μηνες . Το block τι να το κανω ? Τασακι ??? :p

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

δεν είπα ότι δεν ξέρετε και κάνετε λάθος, απλά το πιο πιθανό είναι να έχουν αλλάξει κάτι σε αυτή τη γενιά και απλά να μήν το προσέξατε.

προσωπικά ελπίζω σε αυτό :p

έχω σκοπό να την πάρω την καρτούλα μέσα στον επόμενο μήνα και θα ήθελα να βάλω μονό μπλοκ για το κόστος και την δυνατότητα χρήσης του και μελλοντικών καρτών

Εγώ πάλι δεν θα την ξαναπροτιμήσω... 8800gt ftw!

Μακράν το πιο τίμιο προϊόν της NVIDIA τα τελευταία χρόνια.

+1 γείτονα 8800GT FTW!!! Και ειδικά αυτό που διάβασα με τις Galaxy είναι φοβερό!!! Jumper για VGPU... Σαν να σου λέει... "Βγήκα για να με σκίσεις"!!!

Άστα man! Εμένα βάρεσε διάλυση και όλο το κύκλωμα! Λείπω από το σπίτι 4 μέρες και το μηχάνημα μου είναι dead έμαθα από bro! Είναι κολλητικό πρός όλο το pc μάλλον! 9800gtx are infected! :hehe:

Edit: με αλλαγή του molex της αντλίας, όλα δια μαγείας φτιάχτηκαν! Η αντλία πήρε πάλι ζώη! Ήμαρτον!

Εμένα ακόμα να μου έρθουν:rant::rant::rant:

Αλλά και πάλι, δε βλέπω να τις χαίρομαι για πολύ.. :(

Ειναι προφανες γιατι καιγονται ρε...

Φταιει το χαφνιο*!

*Κλοπυραϊτ by "φταιει ο ΟΤΕ"

εμένα είχε ένα πρόβλημα κολλούσε στα game και όχι στα bench έβγαλα και ξαναεβαλα τους drivers (174.74) και δούλεψε μια χαρουλα :) και τώρα λιώνουμε με την ησυχία μας:hehe:

Εγώ πάλι δεν θα την ξαναπροτιμήσω... 8800gt ftw!

Εγω την ξαναπροτιμησα .

Δεν ειναι τοσο καλο κομματι οσο το αλλο . Με στοκ αερα τερματιζει 830 ... γμτ .:wall::wall:

κάτι που δεν έχω πει,και στο νερό την έχω την μικρούλα μόνο πυρήνα τα αλλά τα έχω με ψυκτρακια....

και χτες βράδυ έβγαλε 5 ώρες να τρέχει 3dmark06 χωρίς διακοπές :p

κάτι που δεν έχω πει,και στο νερό την έχω την μικρούλα μόνο πυρήνα τα αλλά τα έχω με ψυκτρακια....

και χτες βράδυ έβγαλε 5 ώρες να τρέχει 3dmark06 χωρίς διακοπές :p

φτου φτού μην την ματιάξουμε :p

χι:-O έπαιζα και από τις 7 μέχρι τώρα crysis με 800/1200 τελικά πάλι το χρυσό μου χεράκι έκανε πάλι το θαύμα του..:baby:

ρε παιδια..εγω δεν ξερω να αποφασισω..τι κανω?8800gt?η 9800 gtx?(τα λυπαμαι τα 270 να τα δωσω για καρτα γραφικων)αλλα αν παρω 8800gt θα παει για υδροψυξη..εχετε καμια γνωμη?

Εμένα ακόμα να μου έρθουν:rant::rant::rant:

Αλλά και πάλι, δε βλέπω να τις χαίρομαι για πολύ.. :(

διόρθωσε σε παρακαλώ το ¨τις χαίρομαι¨ και γραψε ΄΄τη χαιρομαι΄΄ γιατί η μία είναι δικια μου!!!!:hehe:

Αυτά τα Λόττο δεν μπορώ!!!

Με 865 πυρηνα βγαζει 3d06 με το block . Αμονταριστη αυτο . Οποτε καλα ειμαστε ... :jump1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.