petroSEXtreme Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2008 Μιας και επεσε στα χερια μου το παραπανω κουτακι (και μου φανηκε αρκετα απλο....) ειπα να το κανω καπως διαφορετικο.... Το κουτακι αρχικα...(Δανιζομαι φωτο γιατι ξεχασα να βγαλω....) Και το κουτι γυμνουλι.... Tα κομματια βαμμενα (χρωμα ειναι η πρασινο-κιτρινο-χρυση περλα που βγαινει το Triumph Tiger λιγο μπασταρδεμμενο) Και το βερνικι πεντακαθαρο...:happy2: Και εδω η περλα.... Το πλαινο που κοπηκε για παραθηρο(το plexi θα μπει αυριο) Το κουτακι συναρμολογημενο. Και το κολαρακι του Updated soon με περισσοτερα κολπα:jump1:
petroSEXtreme Μάρτιος 24, 2008 Author #4 Μάρτιος 24, 2008 Στις φωτο χανει πολυ...Η περλα του ειναι απιστευτη.Ετοιμαζω αλλα δυο...το ενα με αυτη την γ@μ@τη θαλλασια περλα που βγαζει h alfa romeo και το δευτερο σε ενα χρωματακι εκπληξη.
petroSEXtreme Μάρτιος 24, 2008 Author #5 Μάρτιος 24, 2008 αψογος για 1ο βημα.περιμενουμε τη συνεχεια Ετσι οπως το εχω υπολογισει μαλλον θα κατεφερω να του βαλω και w/c με τριπλο ψυγειο μεσα στο κουτι:tw:...αλλιως στη χειροτερη θα μπει διπλο +κανα δυο πραγματακια ακομα που εχω στο μυαλο... Αμα βρω χρονο θα προσπαθησω να τελειωσω και ενα Stacker που εχω αφησει μισο το οποιο επισης εχει αρχησει να βαφετε σε ενα πολυ HOT χρωματακι και θα ανεβασω FOTO.
ReaperX Μάρτιος 24, 2008 #6 Μάρτιος 24, 2008 Μπράβο!!:clap::clap: Άντε ωραίο το έκανες βρωμοκάγκουρα...:hehe:
petroSEXtreme Μάρτιος 24, 2008 Author #7 Μάρτιος 24, 2008 Μπράβο!!:clap::clap:Άντε ωραίο το έκανες βρωμοκάγκουρα...:hehe: Αντε επομενως εισαι εσυ... Φερε το Silverstone να στο κανω ροζ με τα γουνακια που σου ελεγα....
chrisnitro2000 Μάρτιος 25, 2008 #8 Μάρτιος 25, 2008 Πολύ καλό το βάψιμο φίλε, με τι το έβαψες....Και το χρώμα ότι πρέπει για amd/ati κατοίκους είναι...:tw:
LevelOne Μάρτιος 25, 2008 #9 Μάρτιος 25, 2008 Πέτρο, οταν τα είπαμε απο κοντά, ομολογώ οτι δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου... Εξεπλάγην, θετικά πάντα. Εντυπωσιακό το χρώμα... Μονο αν έχεις την ευγενή καλωσύνη να μας πείς με ποιόν τρόπο το έβαψες. Αστάρωσες πρώτα με αστάρι αλουμινίου ή κατευθείαν επάνω; Τα χρώματα ηταν σε σπρεϋ ή πιστόλι; Επίσης, εχω την εντύπωση πως η διχρωμία λογω των άβαφτων φατνίων με ξενίζει λίγο. Το χρώμα ειναι πολύ καλό, και θα περίμενα να τα έχεις βάψει και αυτά. Οχι τιποτε αλλο, αλλα οταν με το καλό μπεί το οπτικό, θα ξενίσει ακόμα περισσότερο... Αψογος, μαν! Και πάλι μπράβο, κανονισε να κάνουμε και τίποτα στο στακέρι... Εχω και πέρλα απο το αμάξι περισσευούμενη...
mech5107 Μάρτιος 25, 2008 #10 Μάρτιος 25, 2008 Ετσι οπως το εχω υπολογισει μαλλον θα κατεφερω να του βαλω και w/c με τριπλο ψυγειο μεσα στο κουτι:tw:...αλλιως στη χειροτερη θα μπει διπλο Καλά πρώτα το έβαψες και μετά θα το σφάξεις? Δεν νομίζω να χωράει ούτε διπλό χωρίς κόψιμο... Πάντως το χρώμα τα σπάει! Περιμένω να ακούσω με τι το έβαψες...
petroSEXtreme Μάρτιος 25, 2008 Author #11 Μάρτιος 25, 2008 Παιδια ευχαριστω πολυ!:mobile1: Το βαψιμο εγινε με τον κλασικο τροπο βαφης φανοποιϊου.Πρωτα τρυψιμο,μετα ασταρομα,τρυψιμο,αχνες,παλι αχνες,καρφοτα,βερνικομα,παλυ τρυψιμο και τελος γυαλισμα. Οσο για την ολη διαδικασια εγινε με μπιστολι. @LevelOne Τα φατνια δεν θα μεινουν αβαφτα.(που και αβαφτα να μεινουν δεν ειναι τοσο ασχημα).Εχω παραγγηλει εφε καρμπον αλλα οχι το κλασικο αυτοκολλητο...WAiT AND sEE. @mech5107 Το σφαξιμο θα γινει στο πατο του κουτιου οποτε δεν εχω κανενα προβλημα
mech5107 Μάρτιος 25, 2008 #13 Μάρτιος 25, 2008 ...Το βαψιμο εγινε με τον κλασικο τροπο βαφης φανοποιϊου.Πρωτα τρυψιμο,μετα ασταρομα,τρυψιμο,αχνες,παλι αχνες,καρφοτα,βερνικομα,παλυ τρυψιμο και τελος γυαλισμα... Τι ακριβώς είναι αυτά?
petroSEXtreme Μάρτιος 25, 2008 Author #14 Μάρτιος 25, 2008 Αχνα ειναι το πολυ απαλο χερι χρωματος.Ισα ισα να πεφτουν κοκοι χρωματος.Το καρφωτο ειναι το τελευταιο χερι.Που βαφεις με αρκετο χρωμα την επειφανια.Ελπιζω να βοηθησα λιγο....
tolis861416003225 Μάρτιος 25, 2008 #16 Μάρτιος 25, 2008 [offtopic]ρε συ πετρο σουχω στειλει pm για την οθονη για δε μου απαντας??[offtopic]
yz250 Απρίλιος 7, 2008 #19 Απρίλιος 7, 2008 @petros@idk$τετοια χρωματα αυτοκινιτου και γενικα περλα που μπορω να βρω στην Αθηνα?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.