Jump to content

Lian Li PC7 SE II modding started...

petroSEXtreme

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μιας και επεσε στα χερια μου το παραπανω κουτακι (και μου φανηκε αρκετα απλο....:tomato:) ειπα να το κανω καπως διαφορετικο....

Το κουτακι αρχικα...(Δανιζομαι φωτο γιατι ξεχασα να βγαλω....)

51f1bhsv2l93h6t4t8sb_thumb.jpg

8ikkuk56gu0pugc8n9f9_thumb.jpg

37z6083vc7gtzl0wq9dr_thumb.jpg

Και το κουτι γυμνουλι....

zvuelhxb9eg1r8les282_thumb.jpg

tktkyclf0sxbv7e4yonx_thumb.jpg

cyoc9zfcknq6079x1vqe_thumb.jpg

tfuo15ed9xdeq54nvuql_thumb.jpg

Tα κομματια βαμμενα (χρωμα ειναι η πρασινο-κιτρινο-χρυση περλα που βγαινει το Triumph Tiger λιγο μπασταρδεμμενο:whip:)

j29zh9gp22lu36fnexuy_thumb.jpg

ccip5uh5icxlvdup0a6d_thumb.jpg

6gttyezlf6cn87smxhnp_thumb.jpg

gbizwonkypl80sdw3l37_thumb.jpg

Και το βερνικι πεντακαθαρο...:happy2:

xso3t8qfs0og22juxedd_thumb.jpg

Και εδω η περλα....:cool:

r9xattizv7og6ujaz80d_thumb.jpg

Το πλαινο που κοπηκε για παραθηρο(το plexi θα μπει αυριο:tomato:)

iiirrwquxd2t8tf3rj3a_thumb.jpg

Το κουτακι συναρμολογημενο.

pd3vydp1lugjz560cv7k_thumb.jpg

6dka8eg8cls9ib9gmeot_thumb.jpg

Και το κολαρακι του:hug:

l66ui5ye5gvxkmj5i4so_thumb.jpg

Updated soon με περισσοτερα κολπα:jump1:

Στις φωτο χανει πολυ...

Η περλα του ειναι απιστευτη.

Ετοιμαζω αλλα δυο...το ενα με αυτη την γ@μ@τη θαλλασια περλα που βγαζει h alfa romeo και το δευτερο σε ενα χρωματακι εκπληξη.

αψογος για 1ο βημα.περιμενουμε τη συνεχεια:T:

Ετσι οπως το εχω υπολογισει μαλλον θα κατεφερω να του βαλω και w/c με τριπλο ψυγειο μεσα στο κουτι:tw:...αλλιως στη χειροτερη θα μπει διπλο:happy:

+κανα δυο πραγματακια ακομα που εχω στο μυαλο...

Αμα βρω χρονο θα προσπαθησω να τελειωσω και ενα Stacker που εχω αφησει μισο το οποιο επισης εχει αρχησει να βαφετε σε ενα πολυ HOT χρωματακι και θα ανεβασω FOTO.

Μπράβο!!:clap::clap:

Άντε ωραίο το έκανες βρωμοκάγκουρα...:p:hehe:

Αντε επομενως εισαι εσυ...:whip:

Φερε το Silverstone να στο κανω ροζ με τα γουνακια που σου ελεγα.... :rofl::inlove:

Πολύ καλό το βάψιμο φίλε, με τι το έβαψες....

Και το χρώμα ότι πρέπει για amd/ati κατοίκους είναι...:tw:

Πέτρο, οταν τα είπαμε απο κοντά, ομολογώ οτι δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου... Εξεπλάγην, θετικά πάντα. Εντυπωσιακό το χρώμα... Μονο αν έχεις την ευγενή καλωσύνη να μας πείς με ποιόν τρόπο το έβαψες. Αστάρωσες πρώτα με αστάρι αλουμινίου ή κατευθείαν επάνω; Τα χρώματα ηταν σε σπρεϋ ή πιστόλι; Επίσης, εχω την εντύπωση πως η διχρωμία λογω των άβαφτων φατνίων με ξενίζει λίγο. Το χρώμα ειναι πολύ καλό, και θα περίμενα να τα έχεις βάψει και αυτά. Οχι τιποτε αλλο, αλλα οταν με το καλό μπεί το οπτικό, θα ξενίσει ακόμα περισσότερο... :T:

Αψογος, μαν! Και πάλι μπράβο, κανονισε να κάνουμε και τίποτα στο στακέρι... :p

Εχω και πέρλα απο το αμάξι περισσευούμενη... ;)

Ετσι οπως το εχω υπολογισει μαλλον θα κατεφερω να του βαλω και w/c με τριπλο ψυγειο μεσα στο κουτι:tw:...αλλιως στη χειροτερη θα μπει διπλο:happy:

Καλά πρώτα το έβαψες και μετά θα το σφάξεις? Δεν νομίζω να χωράει ούτε διπλό χωρίς κόψιμο...

Πάντως το χρώμα τα σπάει! Περιμένω να ακούσω με τι το έβαψες...

Παιδια ευχαριστω πολυ!:mobile1:

Το βαψιμο εγινε με τον κλασικο τροπο βαφης φανοποιϊου.Πρωτα τρυψιμο,μετα ασταρομα,τρυψιμο,αχνες,παλι αχνες,καρφοτα,βερνικομα,παλυ τρυψιμο:whip: και τελος γυαλισμα.

Οσο για την ολη διαδικασια εγινε με μπιστολι.

@LevelOne

Τα φατνια δεν θα μεινουν αβαφτα.(που και αβαφτα να μεινουν δεν ειναι τοσο ασχημα).Εχω παραγγηλει εφε καρμπον αλλα οχι το κλασικο αυτοκολλητο...WAiT AND sEE.

@mech5107

Το σφαξιμο θα γινει στο πατο του κουτιου οποτε δεν εχω κανενα προβλημα;)

...

Το βαψιμο εγινε με τον κλασικο τροπο βαφης φανοποιϊου.Πρωτα τρυψιμο,μετα ασταρομα,τρυψιμο,αχνες,παλι αχνες,καρφοτα,βερνικομα,παλυ τρυψιμο:whip: και τελος γυαλισμα...

Τι ακριβώς είναι αυτά?

Αχνα ειναι το πολυ απαλο χερι χρωματος.Ισα ισα να πεφτουν κοκοι χρωματος.Το καρφωτο ειναι το τελευταιο χερι.Που βαφεις με αρκετο χρωμα την επειφανια.

Ελπιζω να βοηθησα λιγο....

• 2 weeks later...

@petros@idk$

τετοια χρωματα αυτοκινιτου και γενικα περλα που μπορω να βρω στην Αθηνα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.