Tsene Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2008 Ένας φίλος μου έφτιαξε σε κατάστημα με plexiglass το παρακάτω κουτί. Δικό του σχέδιο. (Όποιος το θέλει είναι διαθέσιμο σε μορφή cdr) Το plexiglass έχει πάχος 5mm κόπηκε με lazer και κόστισε ~70€ New links
cabrinha Μάρτιος 25, 2008 #3 Μάρτιος 25, 2008 Παροτι δεν μου αρεσουν αυτα τα κουτια το συγκεκριμενο θεωρω οτι ειναι μια αρκετα αξιολογη προσπαθεια, καλυτερη των ετοιμων.
blindy Μάρτιος 25, 2008 #4 Μάρτιος 25, 2008 Πολυ καλο μπραβο...Ετσι μου ερχεται να παω να ξεθαψω απο την ντουλαπα ενα που ειχα φτιαξει κι εγω πριν χρονια...Μια μικρη παρατηρηση...για στηριξη του motherboard μπορουσε να χρησιμοποιησει ντιζεςγια μεγαλυτερη σταθεροτητα κυριως...
akatanomastos Μάρτιος 25, 2008 #6 Μάρτιος 25, 2008 an μπορεις στειλε ενα πμ το τηλ του παιδιου να παω απο εκει να μου κοψει μερικα κομματια για μια κατασκευη που θελω να κανω .
dpolal Μάρτιος 25, 2008 #8 Μάρτιος 25, 2008 Πολύ καλή δουλειά... Μπράβο. Τα πορτοκάλια και το σεμεδάκι είναι καλλιτεχνική παρέμβαση ;;;
Tsene Μάρτιος 26, 2008 Author #9 Μάρτιος 26, 2008 Που βρήκες τόσους αποστάτες? χεχεχεχε τους μάζευε από κουτιά!!!!! an μπορεις στειλε ενα πμ το τηλ του παιδιου να παω απο εκει να μου κοψει μερικα κομματια για μια κατασκευη που θελω να κανω . Δεν το κατασκεύασε ο ίδιος. Το έδωσε σε μαγαζί και του το φτιάξανε. Κοντά στην Δωδεκανήσου είναι. Μπορώ να μάθω και να σου στειλω πμ με τα στοιχεία. Πολύ καλή δουλειά...Μπράβο. Τα πορτοκάλια και το σεμεδάκι είναι καλλιτεχνική παρέμβαση ;;; Καλλιτεχνική παρέμβαση όντως :rofl:
xen Νοέμβριος 22, 2010 #10 Νοέμβριος 22, 2010 παιδιά γνωρίζει κάποιος απο πού μπορώ να προμηθευτώ αποστάτες απο plexiglass να είναι φθηνοί, με μεταλλικό καπάκι? ευχαριστώ... το email Μου είναι hotmail_xen@hotmail.com
spH3RiCal Νοέμβριος 23, 2010 #16 Νοέμβριος 23, 2010 Ωπ, δε το προσεξα οτι ηταν δυο χρονων..:red: Τhnx παιδια για τις Pics
SpawNerGR Νοέμβριος 30, 2010 #17 Νοέμβριος 30, 2010 Ωραίο, μόνο που θα προσπαθούσα να το ρίξω το πάχος στο μισό και να το βάψω εσωτερικά με μαύρο σπρεύκαι να παίξω πιο πολυ με led/κρυφούς φωτισμούς.
spH3RiCal Δεκέμβριος 1, 2010 #18 Δεκέμβριος 1, 2010 Τους μεντεσεδες τους βρισκουμε σε οποιοδηποτε plexy store?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.