Jump to content

Plexiglass Case (photos,info)

Tsene

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ένας φίλος μου έφτιαξε σε κατάστημα με plexiglass το παρακάτω κουτί. Δικό του σχέδιο. (Όποιος το θέλει είναι διαθέσιμο σε μορφή cdr)

Το plexiglass έχει πάχος 5mm κόπηκε με lazer και κόστισε ~70€

New links

plexiglass01.th.jpg plexiglass02.th.jpg plexiglass03.th.jpg plexiglass04.th.jpg

plexiglass05.th.jpg plexiglass07.th.jpg plexiglass06.th.jpg plexiglass08.th.jpg

plexiglass09.th.jpg plexiglass10.th.jpg plexiglass10.th.jpg plexiglass11.th.jpg

plexiglass12.th.jpg plexiglass13.th.jpg plexiglass13.th.jpg plexiglass14.th.jpg

plexiglass15.th.jpg plexiglass16.th.jpg plexiglass17.th.jpg plexiglass18.th.jpg

Παροτι δεν μου αρεσουν αυτα τα κουτια το συγκεκριμενο θεωρω οτι ειναι μια αρκετα αξιολογη προσπαθεια, καλυτερη των ετοιμων.

Πολυ καλο μπραβο...Ετσι μου ερχεται να παω να ξεθαψω απο την ντουλαπα ενα που ειχα φτιαξει κι εγω πριν χρονια...

Μια μικρη παρατηρηση...για στηριξη του motherboard μπορουσε να χρησιμοποιησει ντιζες

για μεγαλυτερη σταθεροτητα κυριως...

an μπορεις στειλε ενα πμ το τηλ του παιδιου να παω απο εκει να μου κοψει μερικα κομματια για μια κατασκευη που θελω να κανω .

Πολύ καλή δουλειά...

Μπράβο.

Τα πορτοκάλια και το σεμεδάκι είναι καλλιτεχνική παρέμβαση ;;; :)

Που βρήκες τόσους αποστάτες?:o

χεχεχεχε τους μάζευε από κουτιά!!!!!:)

an μπορεις στειλε ενα πμ το τηλ του παιδιου να παω απο εκει να μου κοψει μερικα κομματια για μια κατασκευη που θελω να κανω .

Δεν το κατασκεύασε ο ίδιος. Το έδωσε σε μαγαζί και του το φτιάξανε.

Κοντά στην Δωδεκανήσου είναι. Μπορώ να μάθω και να σου στειλω πμ με τα στοιχεία.

Πολύ καλή δουλειά...

Μπράβο.

Τα πορτοκάλια και το σεμεδάκι είναι καλλιτεχνική παρέμβαση ;;; :)

Καλλιτεχνική παρέμβαση όντως :rofl::rofl:

• 2 years later...

παιδιά γνωρίζει κάποιος απο πού μπορώ να προμηθευτώ αποστάτες απο plexiglass να είναι φθηνοί, με μεταλλικό καπάκι? ευχαριστώ... το email Μου είναι hotmail_xen@hotmail.com

Ωραίο, μόνο που θα προσπαθούσα να το ρίξω το πάχος στο μισό και να το βάψω εσωτερικά με μαύρο σπρεύ

και να παίξω πιο πολυ με led/κρυφούς φωτισμούς.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.