Strider Ιούνιος 21, 2010 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2010 CORSAIR DOMINATOR AIRFLOW FAN .Τι γνώμη έχουν οι κάτοχοι του και μη?? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554012Σκεφτόμουν να το πάρω τώρα που γέμισαν και τα 4 σλοτς αλλά δεν είμαι σιγουρος αν αξίζει. Αν όντως κανει διαφορά!Πεταμένα λεφτά για μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchrisober Ιούνιος 22, 2010 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2010 τπτ δεν αξιζει τον κοπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeaDChargR Ιούνιος 22, 2010 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2010 Eγώ πάντως πήρα αυτά δεν είδα καμία διαφορά (στο overclock) και ησύχασα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιούνιος 24, 2010 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2010 Καλησπέρα σε όλους.Νομίζω το θε δεις από μια τέτοια συσκευή εξαρτάται από πολλά ζητήματα, 'οπως π.χ. ποια είναι η ροή του αέρα που υπάρχει στις μνήμες πριν βάλεις τα ανεμιστηράκια (άν και πριν είχες καλή ροή αέρα δεν θα δεις και καμιά μεγάλη διαφορά.Άλλο: Ποια είναι η θερμοκρασία τπου αέρα στην είσοδο των ανεμιστήρων αυτών.Και ποιο σημαντικό ποια είναι -χωρίς ανεμιστήρες η θερμοκρασία των μνημών.Αν ασ πούμε έχεις κακήροή αέρα , αλλά ο αέρας που προωθούν οι ανεμιστήρε ςείναι σχετικά κρύος, και αν οι μνήμες είναι ζεστές, τότε η εγκατάσταση του cooler αυτού , θα μου φανεί παράδοξο να μην έχει αποτέλεσμα.Αν όμως πράγματι δεν έχει αποτέλεσμα , τότε πιθανώτατα δεν υπήρχε εξ αρχής η ανάγκη για cooler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούνιος 24, 2010 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2010 εγω παντως εβαλα ενα της ocz με δυο 60mm ανεμηστηρες και εκει που ζεματαγαν οι μνημες τωρα ειναι χλιαρες.οποτε κανει σιγουρα δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιούνιος 25, 2010 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 Εμενα αυτο που με ενοχλησε περισσοτερο οταν ειχα κουμπωμενο το τουβλακι ήταν οτι μου εφραζε το 1/3 τou cpu cooler...Βεβαια οι μνημες καιγαν , χωρις αυτο.Εφταιγε και το κουτι μου που δεν ειχε πλαινους ανεμιστηρες.Με το που πηρα καλυτερο κουτι εννοειτε το ξηλωσα στεγνα το τουβλακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιούνιος 25, 2010 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 Εμενα παιδες το coolerακι που ειχαν μεσα οι μνημες μου ακουγετε περισσοτερο απο τους 2 12αρηδες του Η50! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιούνιος 25, 2010 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 Α καλα.Εννοειτε αυτο που λεει και ο Αρης απο πανω. +1Εννοειτε οτι το χα σε fan controller αλλιως δε παλευοταν.Δουλευαν οι 40ρηδες στις 6500 στροφες ( αν εβαζες τη mobo σε Silent profile τους εριχνε στις 4000....)Με το fan controller επεφταν καπου στις 3000 , αλλα το ρευμα ηταν τοσο λιγο , που ο μεσαιος απ τους 3 δεν ειχε δυναμη να ξεκινησει και δε γυρνουσε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 25, 2010 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 Με το fan controller επεφταν καπου στις 3000 , αλλα το ρευμα ηταν τοσο λιγο , που ο μεσαιος απ τους 3 δεν ειχε δυναμη να ξεκινησει και δε γυρνουσε....Ταση δεν ειχε.Δεν αντιδρουν ολα τα fan to ιδιο σε downvolting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 28, 2010 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 Just for the record,Τα Corsair εχουν κακης ποιοτητας ανεμιστηρες, τοσο η εκδοση με τα 3 οσο κ με τα 2 fans.Mετα απο περιπου ενα χρονο λειτουργιας αρχιζουν να κανουν εντονο θορυβο λογο φθορας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιούλιος 1, 2010 #51 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2010 Just for the record,Τα Corsair εχουν κακης ποιοτητας ανεμιστηρες, τοσο η εκδοση με τα 3 οσο κ με τα 2 fans.Mετα απο περιπου ενα χρονο λειτουργιας αρχιζουν να κανουν εντονο θορυβο λογο φθορας.Συμφωνώ και εγώ.Ευτυχώς -για μένα- ο κεντρικός παρουσίασε το πρόβλημα λίγο πριν να λήξει η εγκύηση, και έτσι μου τον άλλξαν στο Πλαίσιο.Όσο καιρό όμως δεν είχε εκδηλωθεί το πρόβλημα , δούλευε αθόρυβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούλιος 1, 2010 #52 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2010 εγω ειχα παρει την εκδοση με τα 3 φουρφουρια. στους πρωτους μηνες αρχισαν να ακουγονται.τα αντικατεστισα με κατι akasa και μεχρι τωρα ειμαι ggβεβεα δεν τα εχω στις 6000 στροφες αλλα 3000 και max 4000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.