AlexanderK Μάρτιος 26, 2008 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 Η περιγραφή, όλα τα λεφτά :worship: χαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααα :rofl::rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos3000 Μάρτιος 26, 2008 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 Εγώ που το έχω αναγκάστηκα να το βγάλω, κάποιος απο τους 3 ανεμηστήρες έχει χαλάσει, μάλλον δεν παίρνει τις ίδιες στροφές με τους άλλους με αποτελέσμα να συντονίζει με το κουτί και κάνει αρκετό θόρυβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάρτιος 26, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 Εγώ που το έχω αναγκάστηκα να το βγάλω, κάποιος απο τους 3 ανεμηστήρες έχει χαλάσει, μάλλον δεν παίρνει τις ίδιες στροφές με τους άλλους με αποτελέσμα να συντονίζει με το κουτί και κάνει αρκετό θόρυβο! Ναι ε??:baby: Γιατι δεν αλλαζεις το ανεμιστιρακι με ενα δικο σου?? Δεν γινετε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάρτιος 26, 2008 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 To δικο μου παντως κανει τρελο θορυβο στα 12V(6000rpm), στα 5-6V ειναι μια χαρα παντως. Eκει για να μην ακούγεται το τσιριχτό θέλουν 5-7 volt τις μισές στροφές δηλαδή περίπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Μάρτιος 26, 2008 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 να πω την αλήθεια εμένα δεν "έκατσε" στα slot των μνημών δηλ,δεν έσφιγγε καλά ώστε να σταθεροποιηθει να σφίξει σωστά,δεν ξέρω μήπως δεν κάνω κάτι καλά!Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία παίδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Μάρτιος 26, 2008 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 http://www.thelab.gr/showthread.php?t=42253 οι φώτος που είχα ανεβάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάρτιος 27, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Παιδια εφθασε σπιτι η ψυκτρουλα. Ευτυχως τα ξεφτερια του πλαισιου μου φεραν οντως ψυκτρα για ραμ και οχι για chipset! Δυσκολευτικα βεβαια λιγο στην τοποθετηση αλλα τωρα νομιζω πως την εβαλα καλα. Τωρα διαφορες θα δω?? Εννοω η μνημουλες θα δροσιστουν ετσι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 27, 2008 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 καλοδουλευτη!!!οτι θα ειναι καλυτερα απο πριν ,εννοειται!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 27, 2008 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Πώς σου φαίνεται από θόρυβο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάρτιος 27, 2008 Author #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Πώς σου φαίνεται από θόρυβο? Δεν ακουγετε καν.. Καθολου... Οταν κουμπωσα το πορτακι απλα ακουγοντουσαν τα αλλα ανεμιστιρακια αλλα ο ηχος στην ιδια ενταση. Δεν αυξησαν το θορυβο. Οταν τα εβαλα και ειχα ακομα ανοιχτο το πορτακι, στην αρχη εκαναν ενα μικρο τσιτσιρισμα (προφανως το ρευμα) και μετα τιποτα. Απλα αθορηβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Μάρτιος 27, 2008 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Sorry παιδιά αλλα δεν αξίζει να χαθεί :hehe::clap: http://i210.photobucket.com/albums/bb314/thelabpics/Screenshot-4.png Το έχω και γω. Απολυτα ευχαριστημένος. Κατεβάζουν τις θερμοκρασίες κατα 4-5 βαθμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zafiropo Μάρτιος 27, 2008 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Σε μενα ηταν μεσα στο πακετο με τις μνημες...Θορυβος παντως,δεν υπαρχει απο τ'ανεμιστηρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάρτιος 27, 2008 Author #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Nαι και γω ειμαι μεχρι στιγμης ικανοποιημενος και απο ησυχια και απο ψυξη! Βαζω 2.1ν της μνημες και δεν εχω τυψης ρε αδερφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Μάρτιος 28, 2008 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 Παιδια εφθασε σπιτι η ψυκτρουλα.Ευτυχως τα ξεφτερια του πλαισιου μου φεραν οντως ψυκτρα για ραμ και οχι για chipset! Δυσκολευτικα βεβαια λιγο στην τοποθετηση αλλα τωρα νομιζω πως την εβαλα καλα. Τωρα διαφορες θα δω?? Εννοω η μνημουλες θα δροσιστουν ετσι?? την τοποθέτησες εύκολα γιατί εγώ δεν μπόρεσα με τίποτα,τι δυσκολία αντιμετώπισες περίπου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάρτιος 28, 2008 Author #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 Αντιμετωπισα την δυσκολια οτι: Τα σιδερακια που κουμπωνη η ψυκτρα δεν λυγιζουν. Το ποσο μεγαλο ή στενο θα ειναι το ανοιγμα που θα κανουν το καταλαβαινεις εσυ, χαλαρωνοντας ή σφυγκοντας τα βιδακια που εχει ΠΡΙΝ την ακουμπησεις.Εχει ενα μικρο photo manual στο κουτι. Εκει καταλαβα ακριβως που κουμπωνι . Ακριβως κατω απο τα ασπρα διακοπτακια που κουμπονουν (κλικαρουν) οι μνημουλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Μάρτιος 28, 2008 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 δηλαδή τα λαμάκια είναι εκ των προτέρων βιδωμένα με τις 4 βίδες ή λιγότερο σφιγμένες οι βίδες ώστε να κάτσουν στα λευκά κλιπάκια των μνημών;Εσύ τα "στράβωσες" καθόλου τα λαμάκια;:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάρτιος 28, 2008 Author #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 Τ'αφηνης λιγοτερα σφηγμενο, αλλα εσυ το υπολογιζεις αυτο. Γιατι να τα στραβωσω . Οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Μάρτιος 29, 2008 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 Ο λόγος που δέν προτίμησα της corsair ήταν οτι εμφανησιακά μου άρεσε περισσότερο το ocz και οτι φοβόμουνα τον θόρυβο απο τα 4άρια fan.Τελικά αποδείχτηκε οτι και το ocz την κάνει την φασαρία του λόγο του οτι είναι μπουκομένα τα φανάκια και ακούγεται ο αέρας που ουσιαστικά ''σφηνώνει'' για να περάσει μέσα απο τις τρύπες που έχει... κατα τα άλλα την δουλειά πou πρέπει να κάνει την κάνει καλα jimakos21 καλοδούλευτο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάρτιος 29, 2008 Author #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 Ναι, εγω πηγα στην corsair γιατι φοβηθηκα το προβλημα που αντιμετωπισαν πολλοι στο κουμπομα. Thnx anyway κωστακη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gallaki Ιούνιος 21, 2010 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2010 να ρωτήσω κάτι η ψύκτρα αυτή λειτουργεί το ίδιο καλά και με μνήμες όπως αυτήνhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554788ή πρέπει να είναι σαν αυτήν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554054 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.