Jump to content

''Αυτοσχέδιο'' υγρό για overclocking.

jimakos21

Recommended Posts

Οτι καλυτερο υπαρχει κατα την γνωμη μου http://www.watercoolpc.com/watercoolpc/catalog/product_info.php/cPath/8/products_id/29

μετα απο τουλαχιστον 6 μηνες χρησης πιο καθαρη υδοψυξη δεν εχω ξαναδει

Πράγματι είναι πολύ αποτελεσματικό. Δεν είχα κανένα πρόβλημα οξείδωσης μετά από πολύ καιρό που το χρησιμοποιούσα. Οταν το άδειασα όμως, μου έδωσε την την εντύπωση ότι το υγρό ήταν πιο πηχτό, σαν πολύ αραιό σιρόπι. Αυτό βέβαια μετά από 1+ χρόνο

EDIT: το θέμα με το απιονισμένο που το αλλάζεις συχνά, δεν ξέρω αν είναι αποτελεσματικό σε βάθος χρόνου για την οξείδωση. Εκτός αν χρησιμοποιείς ίδιο μέταλλο σε όλο το κύκλωμα.

Πράγματι είναι πολύ αποτελεσματικό. Δεν είχα κανένα πρόβλημα οξείδωσης μετά από πολύ καιρό που το χρησιμοποιούσα. Οταν το άδειασα όμως, μου έδωσε την την εντύπωση ότι το υγρό ήταν πιο πηχτό, σαν πολύ αραιό σιρόπι. Αυτό βέβαια μετά από 1+ χρόνο

Σκέτο το έβαλες?

Γιατί εγώ θέλω 1,5 λίτρο που σημαίνει κοντά 30+ ευρώ μόνο για υγρό...

όχι 1,5 λίτρο πέρνει το κύκλωμα...

απλά είχε κάπου αναφερθεί ότι είναι καλύτερα να το βάζεις σκέτο...

από θέμα ροής είμαι οκ...

πουθενά αλλού υπάρχει αυτό?

γιατί το συγκεκριμένο site δεν το ξέρω οπότε δεν το πολυεμπιστεύομαι κιόλας...

Το πρωτοπήρα μαζί με το block από Innovatek προ αμνημονεύτων χρόνων. Κάποια στιγμη το είχε και η checkmate. Εδώ και λίγο καιρό πάντως χρησιμοποιώ το water wetter -δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη.

τι να σου πω δεν ξέρω...

και εγώ το WFI έβαλα για καλύτερα και ένα μήνα μετά είναι κάτασπρο!!!

Μαύρα χάλια... τώρα τι φταίει ιδέα δεν έχω...

να σημειωθεί ότι μπήκε σε ολοκαίνουριο κύκλωμα...

Βέβαια το υπόλοιπο που μου έμεινε μέσα στο μπουκάλι

είναι πεντακάθαρο, οπότε κάτι παίζει στον συνδυασμό

του νερού με το κύκλωμα...

Χάλκινο ψυγείο έχω από όσο ξέρω (thermochill) και χάλκινα μπλοκ...

Δύο D-tek και ένα Swiftech...

παιδια, γενικη ερωτηση αυτη.

Το νερο αλλαζετε υποκειμενικα, πχ καποιος θελει να εχει διαυγες νερο, αρα θα το αλλαζει συχνα..

Τωρα, σε συστηματα που δεν εχουν κανει καλο prep, και ειναι με τα λαδια του ψυγειου ε ναι το νερο θα βρομισει για πλακα.

Προσωπικα το νερο μου (απιονισμενο+uv+betadine+water wetter) ειναι μια χαρα παρα τον ενα χρονο χρησης...

Γενικα ειναι πολλα, μπορει το uv να καθιζανει και να φραζει οποτε θελει αλλαγη, μπορει μπορει μπορει..

Εκει που θελω ν καταληξω ειναι το γεγονος οτι δεν υπαρχει χρυσος κανονας και πρεπει.. :flower:

Εγω ειμαι με το ''παραφλου '' και δεν το αλλαζω. Ασε που ειναι και φωσφοριζον . Και οντως ειναι δηλαδη. Φωτιζει σαν νεον το πρασινο οταν το βαρανε τα μπλε νεονς! !

Και απο temps δηλαδη ευχαριστημενος και πεντακαθαρο το κυκλωμα . ολα cool & quiet. :)

το παραφλού δεν χάνει σε αγωγιμότητα σε σχέση με το απλό νερό?

Nαι το εχω ακουσει.

Δεν ειναι παραφλου καθαρο.

Ειναι καποια αναμιξη ( δεν γκνωριζει).

Η διαφορες ειναι μικρες.

+1 στο νερο σε λιγο καλυτερη αποδωση σε θερμοκρασιες.

-1 στο νερο αν ειναι με αλατα (δηλαδη της βρυσης)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.