Jump to content

o/c! σε καρτα γραφικων και αποριες!!

johnny73

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω την καρτα της υπογραφης μου. κατεβασα το ati tool για να δω ποσο ανεβαινει ξερει καποιος να μου πει ποια εινα μια λογικη θερμοκρασια με o/c? δεδομενου οτι εχει κλιμακα στο ati tool απο 35 - 95 βαθμους. και κατι αλλο κανω ελεγχο για artifacts ποση ωρα να το αφησω να ψαχνει? τα βγαζει αμεσως μολις τα βρει?

με αρχικο 650/1600. ειμαι τωρα 670/1684 και ολα οκ. ποσο να ανεβω?

( η καρτα ειναι ηδη o/c απο την μανα της! ) ετρεξα το ati tool για 10 λεπτα δεν εβγαλε τιποτα και η θερμοκρασια ηταν σταθερη στους 65 βαθμους.

μην το πολυ εμπιστευεσαι το atitool για τα artifacts! εγω ειχα μια 8800gt ελαττωματικη αλλα ειτε στα default ειτε σε o/c το atitool δεν μου εβγαζε artifacts ενω οταν την εβαζα να παιξει κανα παιχνιδακι σε δυο λεπτα η εικονα κολλουσε-μαζι και το pc!

Βάλτο να κάνει ένα GPU bench για το crysis για να δεις ή ακόμα καλύτερα για το LOST PLANET.Μην την αφήσεις να ανέβει πάνω από 70-75 βαθμούς.Πιστεύω ότι άμα είναι stable,οι θερμοκρασίες σου σου επιτρέπουν να την ανεβάσεις λίγο ακόμα.

Κλοκάρεις λίγο και τρέχεις κανένα 3d mark, να δείς αν βγάζει artifacts...Τα άλλα είναι απλά παιχνίδια.

με τις συγκεκριμενες συχνοτητες ετρεξα το 3d mark05 σε 1024χ768 και ολα οκ.

δοκιμασα και παιχνιδι (οχι τιποτα φοβερο, το heroes 4 στα 1280χ1024 στο very high για κανα μισαωρο) και δεν μου εβγαλε τιποτα. μαλλον θα το δοκιμασω και με το call of duty 4 για να δω τι κανει. (το 3d mark05 στα 1280χ1024 θα το τελειωσει αραγε? να το δοκιμασω?)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.