fonzi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2008 Επειδή είμαι ψιλοάσχετος: εχω ένα linksys wag354g χωρίς κεραία. Θέλω να του βάλω κεραία έτσι ώστε να έχει καλή απόδοση σε απόσταση 5-6 μέτρων με μεσολάβηση τοίχων και μπετού.Μπορείτε να μου πείτε τι διαφέρουν τα κάτωθι προϊόντα και αν ταιριάζουν στην υποδοχή του ρουτερ;http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=9202http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=9203http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=9200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 24, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2008 για μενα να παρης την τελεφτεα η 1 και 3 εχουν κηκλικη εμβελια σε σχεση με την 2 που ειναι κατευθιντικη. αλλα η 3 εχει περισοτερα dbi που συμενι μεγαλυτερη ενταση εκπομπης συματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Μάρτιος 24, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2008 και πολυ καλυτερο ψησιμο του εγκεφαλου σου.διαλεγεις και παιρνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάρτιος 24, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2008 και πολυ καλυτερο ψησιμο του εγκεφαλου σου.διαλεγεις και παιρνειςκαι η κατευθυντική είναι επικίνδυνη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Μάρτιος 24, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2008 αν μπορεις να αποφυγεις μια εξτρα επιβαρυνση στο ειδη βεβαρυμενο ηλεκτρομαγνητικο φασμα γιατι να μην το κανεις?εξαντλησες τις πιθανοτητες για ενσυρματη συνδεση?αν ναι τοτε δεν εχεις αλλη δυνατοτητα παρα την ασυρματη.σημερα τα δινουν τα ασυρματα οι εταιρειες σαν στραγαλια,εχει πνιγει το φασμα και ο απλος ανθρωπακος τον χαβα του δυστυχως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάρτιος 24, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2008 την ίδια άποψη έχω. Απλά για να πάω με καλώδιο πρέπει να περάσω 4 τοίχους ή να το περάσω απο ταράτσα και να βρέχεται-καίγεται από τον ήλιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilakis Μάρτιος 24, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2008 Δεν παθαίνει τπτ ... στο φινάλε σε 2-3 χρόνια το αλλάζεις ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 24, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2008 αν ειναι καλο το καλωδιο δεν θα χεις προβλημα για αρκετο καιρο.απλως φροντισε να παρεις καποιο με καλη θερμικη αντοχη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik Μάρτιος 24, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2008 Στην εταιρια που δουλευω 15 χρονια το εχουμε εξω να βρεχετε.δεν εχει πα8ει τιποτα.περασε το απο την ταρατσα, ειναι πολυ καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 24, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2008 βασικα και γω ενα παρομοιο ρουτερ εχω με κατευθυντικη κεραια (για χρηση μετροπολιτικου Δικτυου).αλλα ναι καλυτερα να πας με καλωδιο .εχουμε 373.442.242 ραδιοκυματα πανω μας ,γιατι να βαλεις αλλο ενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 26, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 Αν βάλεις κεραία αναγκαστικά την τελευταία που έχει rp-sma κονέκτορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.