Jump to content

Eμπιστο, καθαρο και καλο μαγαζι για piercing

winters

Recommended Posts

συγγνώμη αλλα δεν θυμάμαι κανέναν ξεχωριστό άνθρωπο που έχει μείνει στην ιστορία για τις τρύπες του

αντίθετα οι ξεχωριστοί άνθρωποι που έχουν μείνει στην ιστορία είναι τελείως διαφορετικοί(χωρίς πολλές πολλές τρύπες).

[fun mode on]

τι λες?και oi Jenna (aka Jamesson),Sylvia,Monica,Nina Hartley,and much mooooreeeee γιατι εμειναν στην Ιστορια?

Για την πλουσια σε περιεχομενο προσωπικοτητα τους?:upside::baby:

[fun mode off]

:sorry:

αλλα δεν κρατηθηκα :p

ο λογος π το κανω δεν ειναι για να διαφερω απο τους αλλους,γιατι αυτο ισχυει ουτως η αλλως, το κανω γιατι πολυ απλα μ'αρεσει σαν εικονα// κ αν τελικα αλλαξω γνωμη το βγαζω//

τεΛΛοςςςς

+1! Εχουμε καταντιση οτι μαμακια σκεφτουν και κανουν τα περισοτερα αμερικανακια στην Αμερικη,γιατη απο κει προερχονται ολα αυτα τα piersing,πρεπει να το κανουμε και εμεις,και ο υπολειπος κοσμος,λες και οταν το κανουμε we think like,we're gona look more cool,και δεν το λεω για να θειξω κανεναν εδω μεσα,αλλα ειναι αποψιμου.Μεγιές και απο μενα,αλλα θελει και μεγαλη προσοχή,γιατι μια αμερικανα φιλη μου εκανε piersing στον οφαλο,και επαθε μολυνση,ευτηχος οχι και πολυ σοβαρα αλλα.....θελει προσοχη!!

καλα φιλε εισαι εκτος// 1ον προσβαλεις αρκετο κοσμο// 2ον το piercing εχει ξεκινισει κατι χιλιετιες //

• 1 month later...

Εκανα τη τρυπα σημερα// πονεσε λιγο// ειναι λιγο ενοχλητικο επειδη η μπαρα ειναι πιο μεγαλη απο τη κανονικη [θα πρηστει η γλωσσα, μολις ξεπρηστει βαζεις τη μικροτερη] κ δε τη βλολευεις με τιπτ// για 3 ωρες στην αρχη ειχε βαρεθει να καταπινω σαλιο, αλλα μιλαμε για πολυ σαλιο, κ επειδη δε μπορεις να καταπιεις πρεπει να πινεις νερο για να κατεβαινει ευκολα// ιπια 6 μπουκαλακια νερο//

τωρα που συνηθισα// δλδ 6ωρες μετα// τη νιωθω "κουρασμενη"// αφυδατομενη// αλλα το χειροτερο απολα ειναι οτι δε μπορεις να φας// εχω πεθανει της πεινας κ κανο 5 λεπτα για να φαω μια φετα ψωμι του τοστ// καθε μερα θα ειμαι καλυτερα// σε 1 βδοαμαδα σχεδον κομπλε και σε 20 μερες θα ειμαι jet//

H εγχειρηση εγινε sto Global Tribe στο Μαρουσι// Απλα respekt το μαγαζι// 50euro

+1! Εχουμε καταντιση οτι μαμακια σκεφτουν και κανουν τα περισοτερα αμερικανακια στην Αμερικη,γιατη απο κει προερχονται ολα αυτα τα piersing,πρεπει να το κανουμε και εμεις,και ο υπολειπος κοσμος,λες και οταν το κανουμε we think like,we're gona look more cool,και δεν το λεω για να θειξω κανεναν εδω μεσα,αλλα ειναι αποψιμου.

δεν στα εχουνε πει καλα τα πραγματα...

2007_04_12_Xerxes.gif

ποιοσ ειπε οτι καποιος με piercing δεν εμεινε στην ιστορια :p

+1! Εχουμε καταντιση οτι μαμακια σκεφτουν και κανουν τα περισοτερα αμερικανακια στην Αμερικη,γιατη απο κει προερχονται ολα αυτα τα piersing,πρεπει να το κανουμε και εμεις,και ο υπολειπος κοσμος,λες και οταν το κανουμε we think like,we're gona look more cool,και δεν το λεω για να θειξω κανεναν εδω μεσα,αλλα ειναι αποψιμου.Μεγιές και απο μενα,αλλα θελει και μεγαλη προσοχή,γιατι μια αμερικανα φιλη μου εκανε piersing στον οφαλο,και επαθε μολυνση,ευτηχος οχι και πολυ σοβαρα αλλα.....θελει προσοχη!!

Ψάξε λιγο να βρείς τη σειρά ντοκυμαντέρ Tabοο από το ΣΚΑΙ για να δείς ότι είσαι εντελώς λάθος... (σχετικά με το αμέρικα)

Το θέμα της υγιεινής είναι πάρα πολύ σοβαρό και για αυτό το λόγο ΔΕΝ πηγαίνουμε οπουδήποτε, ΔΕΝ εμπιστευόμαστε τον οποιοδήποτε και πάντα ζητάμε να δούμε το χώρο που γίνετε η δουλειά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.