Jump to content

Eμπιστο, καθαρο και καλο μαγαζι για piercing

winters

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Eπειδη θα παω να τρουπησω τη γλωσσα μ// οποιος ξερει καποιο καλο μαγαζι [money is not an issue] ας μ πει//

Οσοι προτεινεται να αναφερεται αν εχετε κανει piercing//

Οποιος εχει κανει στη γλωσσα πμ με//

Παντως ποτέ δεν καταλαβα για πιο λόγο το κάνετε αυτό. Μεγιές και προσοχή!

medusa εξαρχεια (καλιδρομιου)...

Σαββας tattoo στο αιγαλεω...

paroxysm tattoo στην πατησιων...

δοκιμασμενα και εγγυημενα

μεγειες

για να εκραση καπιος το ειναι του. να διξει οτι διαφερι απο τον υπολιπο κοσμο, για πολλλλλλους αλλους λογους.

το θεμα δεν ειναι το γιατι αλλα το γιατι τους κατακρινι ο κοσμος. μονο στην ελλαδα εχουμε ρατσισμο σε οτι αφορα διακοσμιση σωματος.

ps. συζιτηση με μια φιλη που εχασε μια δουλια γιατι ειχε 4-5 εμφανοις τρυπες. περασε Interview για δουλεια και τις το ειπανε καταμουτρα οτι δεν την προσλαμβανουνε με τα σκουλαρικια. το τραγικο τις υποθεσης ειναι οτι η δουλια ηταν τηλεφονιτρια σε μεγαλη εταιρια.

λες θεε μου θα την εβλεπε κανεις απο το τηλεφωνο. αλλο ενα Χ απο μενα για την ελλαδα.

Εαν ο τροπος σου να διαφερεις απο τον υπολοιπο κοσμο ειναι το σκουλαρικι στη γλωσσα, εχεις χασει το νοημα της διαφορας.

Για Θεσσαλονικη παντως Niko Tatoo

διαφωνω καθετα. καποια χρονια πριν ηταν τοπ. τωρα που εχουν μπει διαφοροι ασχετοι και ιδιαιτερα αδιαφοροι στο μαγαζι εχει πεσει κατω απο το μετριο

για να εκραση καπιος το ειναι του. να διξει οτι διαφερι απο τον υπολιπο κοσμο, για πολλλλλλους αλλους λογους.

το θεμα δεν ειναι το γιατι αλλα το γιατι τους κατακρινι ο κοσμος. μονο στην ελλαδα εχουμε ρατσισμο σε οτι αφορα διακοσμιση σωματος.

ps. συζιτηση με μια φιλη που εχασε μια δουλια γιατι ειχε 4-5 εμφανοις τρυπες. περασε Interview για δουλεια και τις το ειπανε καταμουτρα οτι δεν την προσλαμβανουνε με τα σκουλαρικια. το τραγικο τις υποθεσης ειναι οτι η δουλια ηταν τηλεφονιτρια σε μεγαλη εταιρια.

λες θεε μου θα την εβλεπε κανεις απο το τηλεφωνο. αλλο ενα Χ απο μενα για την ελλαδα.

Και από ότι φαίνεται και γλώσσας...:daisy:

Και από ότι φαίνεται και γλώσσας...:daisy:

και ομως δεν ειχε γλωσσας.

εχει στα φρυδια στην μητι και στα αυτια...

θέλουμε και review:D και καμιά κοπελιά αν έχει βάλει σε καμμιά ρώγα, ας ποστάρει φώτος να παίρνουμε ιδέες...

θέλουμε και review:D και καμιά κοπελιά αν έχει βάλει σε καμμιά ρώγα, ας ποστάρει φώτος να παίρνουμε ιδέες...

Θα bencharo πανω στο τριχωτο σωμα του γοριλα// θα ειναι εξαντλητικο review

Εαν ο τροπος σου να διαφερεις απο τον υπολοιπο κοσμο ειναι το σκουλαρικι στη γλωσσα, εχεις χασει το νοημα της διαφορας.

πιτσιρικο σαν πολυ γρηγορα ωριμαζεις εσυ:tongue:

+1! Εχουμε καταντιση οτι μαμακια σκεφτουν και κανουν τα περισοτερα αμερικανακια στην Αμερικη,γιατη απο κει προερχονται ολα αυτα τα piersing,πρεπει να το κανουμε και εμεις,και ο υπολειπος κοσμος,λες και οταν το κανουμε we think like,we're gona look more cool,και δεν το λεω για να θειξω κανεναν εδω μεσα,αλλα ειναι αποψιμου.Μεγιές και απο μενα,αλλα θελει και μεγαλη προσοχή,γιατι μια αμερικανα φιλη μου εκανε piersing στον οφαλο,και επαθε μολυνση,ευτηχος οχι και πολυ σοβαρα αλλα.....θελει προσοχη!!

συγγνώμη αλλα δεν θυμάμαι κανέναν ξεχωριστό άνθρωπο που έχει μείνει στην ιστορία για τις τρύπες του

αντίθετα οι ξεχωριστοί άνθρωποι που έχουν μείνει στην ιστορία είναι τελείως διαφορετικοί(χωρίς πολλές πολλές τρύπες).

η όλη ιστορία ξεκίνησε λόγο τις καταπίεσης και κάποιον ιδεών

είμαι κατά του να τρυπήσεις όλο σου το σώμα για να δείχνεις ξεχωριστός αλλα είμαι υπέρ τον ανθρωπινων δικαιωμάτων, και εφόσον το σώμα του καθενός ανήκει σε αυτόν δεν μπορώ να παρέμβω σε καμια απόφαση του.

διαφωνω καθετα. καποια χρονια πριν ηταν τοπ. τωρα που εχουν μπει διαφοροι ασχετοι και ιδιαιτερα αδιαφοροι στο μαγαζι εχει πεσει κατω απο το μετριο

Η αληθεια ειναι πως τα piercing εγω τα ειχα κανει πριν απο 4-5 χρονια και εκτοτε δεν ξαναπηγα εκει

Οποτε για να το λες εσυ κατι παραπανω θα γνωριζεις

Μια απορεια μονο,αναφερεσαι και για τα 3 καταστηματα/υποκαταστηματα (δεν πιστευω να ανοιξε κ αλλα απο τοτε),ή για καποιο συγκεκριμενα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.