Jump to content

Ενσύρματο τηλέφωνο

JohnG

Recommended Posts

Λίγο off topic. Ψάχνω ένα καλό ενσύρματο τηλέφωνο με τα χαρακτηριστικά:

1.. αναγνώριση κλήσεων

2.. αναγνώριση κλήσεων στην αναμονή (call waiting caller id)

3.. ανοιχτή συνομιλία

4.. καλό ακουστικό. Κύρια να ακούγεται δυνατά στον άλλο, ενώ να μην ακούς τη φωνή σου έντονα από το ακουστικό.

Σημείωση, ένα τηλέφωνο/fax που έχω και δούλευε η αναγνώριση κλήσης, τώρα δεν δουλεύει (με Fοrthnet τηλεφωνία). Ένα φθηνό General Electric που υπάρχει δουλεύει καλά η αναγνώριση κλήσεων (και call waiting caller id), αλλά δεν είναι καλό από άποψη ακουστικού.

Έχει κανείς να προτείνει κάτι; Έχω την εντύπωση ότι μόνο τα GE έχουν call waiting caller id, που να δουλεύει στην ελλάδα.

.

Λίγο off topic. Ψάχνω ένα καλό ενσύρματο τηλέφωνο με τα χαρακτηριστικά:

1.. αναγνώριση κλήσεων

2.. αναγνώριση κλήσεων στην αναμονή (call waiting caller id)

3.. ανοιχτή συνομιλία

4.. καλό ακουστικό. Κύρια να ακούγεται δυνατά στον άλλο, ενώ να μην ακούς τη φωνή σου έντονα από το ακουστικό.

Σημείωση, ένα τηλέφωνο/fax που έχω και δούλευε η αναγνώριση κλήσης, τώρα δεν δουλεύει (με Fοrthnet τηλεφωνία). Ένα φθηνό General Electric που υπάρχει δουλεύει καλά η αναγνώριση κλήσεων (και call waiting caller id), αλλά δεν είναι καλό από άποψη ακουστικού.

Έχει κανείς να προτείνει κάτι; Έχω την εντύπωση ότι μόνο τα GE έχουν call waiting caller id, που να δουλεύει στην ελλάδα.

.

Επειδή και γω ψάχνω ενα καλό σταθερό τηλέφωνό γύρω στα 30€ βλέπω ότι οι επιλογές είναι λίγες

Μοντέλα υπάρχουν αρκετά αλλά σε όλα από κάτι λείπει.

Έχω κατάληξη μετά από πολύ ψάξιμο σε αυτό

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=8592

http://multistore.gr/shop/product_info.php?products_id=3012

Στο δευτερο link φαίνονται καλύτερα τα χαρακτηριστικά του

Επειδή και γω ψάχνω ενα καλό σταθερό τηλέφωνό γύρω στα 30€ βλέπω ότι οι επιλογές είναι λίγες/QUOTE] Προσωπικά ψάχνω ένα καλό τηλέφωνο ως 100 ευρώ. Το σημαντικό είναι να ακούγεται δυνατά στον συνομιλητή και να μην έχει έντονη επιστροφή στο ίδιο το ακουστικό. Caller ID και CW Caller ID απαραίτητα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.