HotPeanut Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2008 Από τότε που αγόρασα τον δίσκο, έναν WD 250KS 16MB SATAII, έκανε κάτι παράξενα γουργουρίσματα ειδικά όταν ήταν κρύος. Από τότε μέχρι σήμερα στο S.M.A.R.T. βλέπω ότι το Reallocated Sector Count έχει φτάσει την τιμή 28. Δλδ κάθε μήνα ανεβαίνει περίπου κατά 5 αυτή η τιμή. Ε, λέω θα κατεβάσω τα Diagnοstic Tools της WD να δω τι συμβαίνει. Αφού προσπάθησα να τρέξω 2 φορές το τεστ περίπου στη μέση της ολοκληρωσής του μου πετάει σφάλμα και μου λέει τον κωδικό του σφάλματος. Ανέτρεξα σε έναν πίνακα της Wd που αναφέρει τους Error Codes και είδα ότι η λύση στον κωδικό σφάλματος που μου πετάει είναι η αντικατάσταση του δίσκου.Τί λέτε, να τον πάω στο Πλαίσιο να μου δώσουν άλλο ή να περιμένω να τα φτύσει τελείως με ρίσκο να χάσω data?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 22, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 Προφανώς και να τον επιστρέψεις, περιγράφοντας το πρόβλημα που σου παρουσίασε καθώς και τα errors από την εφαρμογή της WD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilakis Μάρτιος 22, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 back up & rma it Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 22, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 Ευχαριστώ, αυτό θα κάνω. Δεν πιστεύω να μου πουν μα μου σου ξου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilakis Μάρτιος 22, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 Άμα πεις οτι σου έβγαλε πρόβλημα στο Diagnοstic tool θα είσαι οκ ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 22, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 Να τον πάω με το λειτουργικό σύστημα μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Μάρτιος 22, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 αν δεν εχεις προσωπικα στοιχεια...καλο κακο ριξτου ενα φορματ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 23, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2008 Aυτό θα κάνω...όποτε έχω νέα θα ποστάρω.Edit: και κάτι άλλο, μπορώ αντί να τον πάω στο κατάστημα στη Στουρνάρη να το πάω στο κατάστημα στο The Mall? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 28, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 Τελικά μου τον αντικαταστήσανε τον δίσκο και πήρα έναν Raid Edition :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan Μάρτιος 31, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2008 και λογικα δεν θα αντιμετωπισες και προβλημα :clap::clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.