Jump to content

Χαλκός που και πόσο?

Sadman1416003304

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω χαλκό για αγορά και αν ξέρετε τιμές.

Ενδιαφέρομαι για πλάκες(για κατασκευή waterblocks για να είμαι πιο ακριβής).

Α!Να μην ξεχάσω θα προτιμούσα το μαγαζί να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ή έστω να έχει ον-λινε κατάστημα.

Ευχαριστώ και πάλι.

Πόση ποσότητα χαλκού θα χρειαστείς?

Ρωτάω γιατί ορισμένα μαγαζιά πουλάνε χαλκό μόνο σε βέργες των 2 μέτρων

Απο το κατάστημα της "Αγάκου " πάντως έχω βρεί οτι διαστάσεις θέλω και σε ότι μήκος θέλω Το κατάστημα είναι στο δρόμο προς Αγιο Αθανάσιο αμέσως μετά την ΣΙ.ΔΕ.ΝΟΡ Τηλ δεν εχω πρόχειρο ( την τετάρτη μπορώ να στο γράψω)

Εναλακτικά επίσης μπορείς να βρείς στην ΣΚΛΕΡΟ (βιομηχανικη Σινδου)

Προτήμισε ηλεκτρολυτικό χαλκό για τα μπλόκ λόγο καθαροτητας

eleven χιλια ευραχιστω.Θα πεταχτω την τεταρτη στης αγακου(10-15 λεπτα με το μηχανακι)και θα δω.

Ποσοτητα...ε οχι τπτ σπουδεο,μια πλακα με διαστασεις 10cm,10cm,2cm(και αν χρεαιστω συμπληρωνω)

Τιμες στο περιπου μπορεις να μου πεις?

eleven χιλια ευραχιστω.Θα πεταχτω την τεταρτη στης αγακου(10-15 λεπτα με το μηχανακι)και θα δω.

Ποσοτητα...ε οχι τπτ σπουδεο,μια πλακα με διαστασεις 10cm,10cm,2cm(και αν χρεαιστω συμπληρωνω)

Τιμες στο περιπου μπορεις να μου πεις?

Στις διαστάσεις που λες θα σου βγει περίπου 1.7 kg .Με τιμη στα 9-10€ /kg περιπου για ηλεκτρολυτικό

Aν χρειαστείς περαιτέρω βοήθεια πές μου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.