Jump to content

Rory Gallagher

jimakos21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σημερα το πρωι μου καρφωθηκε μια πολυ ομορφη ιδεα!

Να φτιαξουμε εδω στο offtopic ωραια μουσικα-threadακια!

Και χωρις πολυ μπλα μπλα ξεκιναω...

Ξεκιναω με τον rory gallagher που ειμαι μεγαλος θαυμαστης του και γενικα οποτε τον ακουω να παιζει απλα χαζευω.

Ο rory gallagher ειναι αδιαμφισβητητα ενας απο τους μεγαλυτερους Ροκ κιθαριστες και μουσικους παγκοσμιος!

Γενηθηκε το 1948 στην Ballyshannon και μεγαλωσε στο Cork

Εκανε 20 album τα οποια ειναι:

t50a63hskcahci8if7da.jpg

(1971) Deuce

(1971) Rory Gallagher

(1971) Twente

(1972) Live In Europe

(1973) Blueprint

(1973) Tattoo

(1974) Irish Tour

(1975) Against The Grain

(1976) Calling Card

(1978) Photo Finish zkyi2t08q6nq809fgauz.gif

(1979) Top Priority

(1980) Stage Struck

(1981) Live In Athens

(1982) Jinx

(1971-1986) The BBC Sessions

(1986) Edinburgh Memories Queens Hall Edinburgh Scotland

(1987) Defender

(1990) Fresh Evidence

(1992) Edged In Blue

(1993) Meeting With The G-Man

(1995) A Blue Day For The Blues

Ο rory gallagher απεβιωσε τελικα στις 14 Ιουνιου του 1995 απο κυρωση του υπατος!

matr50alk0w169anbu2n.jpg

Κανενας ομως δεν μπορει να τον ξεχαση.. Μπορει??

Ξεχασε κανενας τους, Elvis Prisley, Jimmy Hendrix , Bob Dylan, Stevie Ray Vaughn ??

Keep rockin' Rory, οπου και να σε! :)

lf6o66mzk9eo6bfkywhv.jpg

Πολυ καλος ο Rory αλλα αν παρατηρησεις, όλοι αυτοι οι κιθαρωδοί πρεπει να ειχαν μεγαλη τρελα. Γιατί αν δεις τις τάμπλατούρες τους, τα παίζουν όλα στραβα κουτσά και ανάποδα. Εκει ανάμεσα στο χάος υπάρχουν όμως και κατι φράσεις που αφήνουν μελωδίες αιώνιες.

Πολυ καλος ο Rory αλλα αν παρατηρησεις, όλοι αυτοι οι κιθαρωδοί πρεπει να ειχαν μεγαλη τρελα. Γιατί αν δεις τις τάμπλατούρες τους, τα παίζουν όλα στραβα κουτσά και ανάποδα. Εκει ανάμεσα στο χάος υπάρχουν όμως και κατι φράσεις που αφήνουν μελωδίες αιώνιες.

Δεν εχεις αδικο..

Ξερεις απο κιθαρα??

Εγω που κοιταζα ενα κομματι του (A million miles away) ''μπερδευε τις κλιμακες'' τελειως κουφα αλλα και τελειως ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. Το εκανε εξεπιτιδες!

Σε μια φραση με την ionian και την blues αφησε φραση που εγω δεν θα την ξεχασω!:bigsmile:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.