Jump to content

Αστεία Videos

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 5,5k
  • Created
  • Last Reply

Τι δεν σου άρεσε συγκεκριμένα...?

Νομίζω ότι μόνο η φωνή θέλει βελτίωση γιατί πετάει κάτι πράσινες σε κάποια σημεία και δεν θα έπρεπε γιατί είναι studio... αλλά σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλύτερη από άλλες ελληνορόκ φωνές...

Επίσης δεν μ'αρέσει η αλλαγή στην γλώσσα, αλλά αυτό είναι διαφορά στο γούστο το δικό μου και του συγκροτήματος... δεν θεωρείται πρόβλημα...

Κατά τα άλλα...

Το κυριότερο είναι ότι είναι δεμένο και groovάρει, που είναι το 99% της ουσίας...

Η αρμονία του κομματιού είναι μια χαρά και ακολουθεί σωστές αρμονικές και ξεκάθαρες αλλαγές, με εισαγωγή, κουπλέ, ρεφραίν και γέφυρες...

Από σκηνική παρουσία, δε νομίζω ότι έχουν πρόβλημα, μια χαρά τους βρίσκω...

Επίσης το μπουζούκι δένει πολύ ωραία και μ' αρέσει το flanger effect που του έχουν βάλει στην εισαγωγή...

Τι δεν σου άρεσε συγκεκριμένα...?

Νομίζω ότι μόνο η φωνή θέλει βελτίωση γιατί πετάει κάτι πράσινες σε κάποια σημεία και δεν θα έπρεπε γιατί είναι studio... αλλά σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλύτερη από άλλες ελληνορόκ φωνές...

Επίσης δεν μ'αρέσει η αλλαγή στην γλώσσα, αλλά αυτό είναι διαφορά στο γούστο το δικό μου και του συγκροτήματος... δεν θεωρείται πρόβλημα...

Κατά τα άλλα...

Το κυριότερο είναι ότι είναι δεμένο και groovάρει, που είναι το 99% της ουσίας...

Η αρμονία του κομματιού είναι μια χαρά και ακολουθεί σωστές αρμονικές και ξεκάθαρες αλλαγές, με εισαγωγή, κουπλέ, ρεφραίν και γέφυρες...

Από σκηνική παρουσία, δε νομίζω ότι έχουν πρόβλημα, μια χαρά τους βρίσκω...

Επίσης το μπουζούκι δένει πολύ ωραία και μ' αρέσει το flanger effect που του έχουν βάλει στην εισαγωγή...

μου κανε λιγο "My Big Fat Greek Wedding".

Ξερεις κατι το "kitch".Τυρι.

Απλως εξω (που ειναι και η "βαση" της μπαντας) το μπουζουκι ακουγεται "εξωτικο οργανο".

Καλη παραγωγη οντως εχουν,το κομματι ειναι μετριο κατα τη γνωμη μου αλλα ειλικρινα οι τετοιου ειδους αποπειρες παντα μου καθονται "καπως".

Εξαιρεσεις βεβαια παντα υπαρχουν και θα υπαρχουν (Karl Sander Saurian Meditation πχ που κανει εκτεταμενη χρηση του μπουζουκιου)

Ενηγουεη ξεφυγαμε;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.