Jump to content

Αστεία Videos

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 5,5k
  • Created
  • Last Reply

η αλήθεια είναι οτι τα μωρά είναι αρκετά ευλίγιστα σε αυτή την ηλικία.....επίσης κάπου είχε πάρει το μάτι μου στην Κίνα τις ασκήσεις γυμναστικής που έκαναν σε 3χρονα και 5χρονα για προετοιμασία σε μελλοντικούς Ολυμπιακούς αγώνες και φαινόντουσαν πολύ πιο επίπονες.......

επίσης ο τύπος αν εξαιρέσω τις πιρουέτες με το ένα χέρι και γύρω από τον άξονα του μωρού, οπού εκεί δεν ξέρω τι αντοχές έχει ο καρπός και πόσο έυκολα μπορεί να τραυματιστεί, γενικά είδα οτι ήξερε πως να κρατήσει το μωρό.

και τέλος εκτός από λίγη ζαλάδα στα πρώτα 2 βήματα κατάλαβα οτι και το μικρό το απόλαυσε.

οπότε έχω και τις αμφιβολίες μου για το child abuse που λέει στο video.

Σε μερικά χρόνια 5-6 τιπάκια με ταλέντο και κέφι, θα παίρνουνε μερικά ψιλά από το Google, Pirate κλπ, θα γυρνάνε μια ταινιούλα και τέλος το εβραϊκό κατεστημένο του σινεμά. : )

Σε μερικά χρόνια 5-6 τιπάκια με ταλέντο και κέφι, θα παίρνουνε μερικά ψιλά από το Google, Pirate κλπ, θα γυρνάνε μια ταινιούλα και τέλος το εβραϊκό κατεστημένο του σινεμά. : )

Jews_Own_the_Media_Motivator.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.