Jump to content

Αστεία Videos

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 5,5k
  • Created
  • Last Reply
Αν αυτο ειναι funny τοτε εγω ζω σε λαθος εποχη... :fist: :hang3:

Ναι, διότι το κωλόπαιδο που το έπαιζε μάγκας και τον ενοχλούσε τόσο καιρό, τις έφαγε για τα καλά. Καλά να πάθει.

Συμφωνώ, που είναι το αστείο; στο ότι ο μικρός είχε δει πολύ rambo ή ότι ο ποιο ογκώδης το έπαιζε hulk? Έτσι όπως τον πέταξε κάτω και στο σημείο που τον πέταξε κάτω είναι και τυχερός που δεν του έσπασε κανένα πόδι ή ακόμα χειρότερα καμιά μέση. Ο ένας θα μπορούσε να καταλήξει σε καροτσάκι και ο άλλος σε αναμορφωτήριο ίσως;

Ναι, διότι το κωλόπαιδο που το έπαιζε μάγκας και τον ενοχλούσε τόσο καιρό, τις έφαγε για τα καλά. Καλά να πάθει.

Βια γενναει βια. Οκ καλα να παθει δεν λεω.

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ????? :wassat::wassat:

@polonos Σε ποιο thread μπορούσε να ποσταριστεί; Αξιόλογα videos δεν πάει. ΠΟΘ δεν πάει επίσης. (Σκούζει ο astro :p )

@yanni Δεν είναι "αστείο" με την έννοια των υπόλοιπων video στο thread. Τι να σου πω πάντως. Εγώ πάντα είχα μια τεράστια απέχθεια στους bullies. Και φαντάζομαι (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι για να φτάσει σε αυτό το σημείο να τον πετάξει κάτω, έτσι τον ενοχλούσε αρκετό καιρό και έντονα. Π.χ. Δες πόσο θάρρος έχει πάρει στην αρχή ο "κοντός". Αυτό σημαίνει ότι ο "ψηλός" δεν αντιδρούσε για καιρό και "έφτασε ο κόμπος στο χτένι".

Συμφωνώ, που είναι το αστείο; στο ότι ο μικρός είχε δει πολύ rambo ή ότι ο ποιο ογκώδης το έπαιζε hulk? Έτσι όπως τον πέταξε κάτω και στο σημείο που τον πέταξε κάτω είναι και τυχερός που δεν του έσπασε κανένα πόδι ή ακόμα χειρότερα καμιά μέση. Ο ένας θα μπορούσε να καταλήξει σε καροτσάκι και ο άλλος σε αναμορφωτήριο ίσως;

Στο οτι το κωλοπαιδι πηγε για "μαλι και βγηκε κουρεμενος". Και σιγα τα αναμορφωτηρια. Δεν υπηρξατε ιδιας ηλικιας; Ή οταν εισασταν σε αυτην την ηλικια οι καυγαδες ήταν του στυλ:

Α: Fock you

B: I disagree sir. This is uncalled for

A: In all due respect sire, I win

Ελεος...

Στο οτι το κωλοπαιδι πηγε για "μαλι και βγηκε κουρεμενος". Και σιγα τα αναμορφωτηρια. Δεν υπηρξατε ιδιας ηλικιας; Ή οταν εισασταν σε αυτην την ηλικια οι καυγαδες ήταν του στυλ:

Α: Fock you

B: I disagree sir. This is uncalled for

A: In all due respect sire, I win

Ελεος...

Δεν ξέρω τι έκανες(κάνετε?) εσύ ή/και οι συμμαθητές σου στο σχολείο, αλλά εμείς δεν πετάγαμε κόσμο πάνω στα κράσπεδα, οπότε άσε τα "έλεος".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.