Jump to content

Αστεία Videos

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 5,5k
  • Created
  • Last Reply

Μπορεί η ταινίες του Βέγγου να μην μου αρέσουν ιδιαίτερα, αλλα αυτά τα 10 πρώτα δευτερόλεπτα είναι απίστευτα. Λες και γράφτηκε το τραγούδι για αυτή ακριβώς τη σκήνη.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=s40hOC0j03g]YouTube - Monsieur Canibal[/ame]

A blonde and a 3rd grade geography question - Snotr

Ας μου πει κάποιος ότι είναι ψέμα. Δεν μπορεί να εκλέγουν πλανητάρχη τέτοιοι άνθρωποι. :cry:

Ο διαλογος με τον παρουσιαστή θα σας αποτελειώσει.

Ας μου πει κάποιος ότι είναι ψέμα. Δεν μπορεί να εκλέγουν πλανητάρχη τέτοιοι άνθρωποι. :cry:

yhst-75765632117054_2112_619445

Ναι γιατί αυτοί που εκλέγουν τους δικούς μας τι είναι; Τουλάχιστον αυτή είναι ηλίθια, έχει ελαφρυντικά.

Δηλαδή κοίταξες την ξανθιά και αυτό που σου ήρθε στο μυαλό είναι ότι ψηφίζει πλανητάρχη;

Σου εύχομαι να μην χρειαστεί να τον "πιεις κλαρίνο" από κάποια σαν και αυτήν για να καταλάβεις με τι λάθος κριτήρια την μετράς.

Ναι γιατί αυτοί που εκλέγουν τους δικούς μας τι είναι; Τουλάχιστον αυτή είναι ηλίθια, έχει ελαφρυντικά.

τουλαχιστον αυτοι εχουν ωραιες ηλιθιες με σιλικονες?εμεις τι εχουμε?:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.