Jump to content

Αστεία Videos

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 5,5k
  • Created
  • Last Reply
Και εσύ παίζει να εισαι ο πιο ατάλαντος θεατής κωμωδίας που περπάτησε από την Ελλάδα.

σιγά ρε σου θίξαμε το ταλέντο...

...όλοι απόλυτος όλοι οι έλληνες ηθοποιοί κωμικών θεμάτων είναι καλύτεροι

καταρχάς και μόνο που τσουβαλιάζεις δείχνεις έλλειψη κριτικού μυαλού.

κατα δεύτερον όλοι οι σύγχρονοι έλληνες κωμικοί έχουν πάρει πολλές επιρροές από τον Χάρρυ Κλυν. Όσο και να θες να μην το κατανοείς αυτός ο άνθρωπος έφερε ένα δικό του τρόπο σάτιρας και αν ανατρέξεις σε ατάκες και παραστάσεις του θα δεις οτι σε πολλά πράγματα ήταν πρωτοπόρος.

έδωσε τροφή για σκέψη εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα τις περισσότερες φορές η αυθεντικότητά του στο να καυτηριάζει σημαντικά πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές καταστάσεις ήταν τόσο μοναδική που όλοι υποκλίνονται, ακόμα και αυτοί που καυτηριάζονται.

είναι ένας πανέξυπνος πολυτάλαντος άνθρωπος που έχει δώσει πολλά με τρόπους που οι περισσότεροι δε μπορούν καν να τον αγγίξουν.

τώρα αν μου τον βγάζεις ατάλαντο θα αφήσω τα thanks στα post των προηγούμενων να μιλήσουν.

κατα δεύτερον όλοι οι σύγχρονοι έλληνες κωμικοί έχουν πάρει πολλές επιρροές από τον Χάρρυ Κλυν. Όσο και να θες να μην το κατανοείς αυτός ο άνθρωπος έφερε ένα δικό του τρόπο σάτιρας και αν ανατρέξεις σε ατάκες και παραστάσεις του θα δεις οτι σε πολλά πράγματα ήταν πρωτοπόρος.

έδωσε τροφή για σκέψη εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα τις περισσότερες φορές η αυθεντικότητά του στο να καυτηριάζει σημαντικά πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές καταστάσεις ήταν τόσο μοναδική που όλοι υποκλίνονται, ακόμα και αυτοί που καυτηριάζονται.

είναι ένας πανέξυπνος πολυτάλαντος άνθρωπος που έχει δώσει πολλά με τρόπους που οι περισσότεροι δε μπορούν καν να τον αγγίξουν.

τώρα αν μου τον βγάζεις ατάλαντο θα αφήσω τα thanks στα post των προηγούμενων να μιλήσουν.

γνώμη σου και γνώμη μου.

και όπως λένε "διαφωνώ με αυτό που λες αλλα θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να έχεις το δικαίωμα να το λες"...

...με τα λίγα άμα σου αρέσει κάτι να το χαίρεσαι και εγώ μαζί σου. άμα δεν σου αρέσει κάτι, πάλι μαζί σου

any way, last offtopic σε αυτό το thread

γνώμη σου και γνώμη μου.

και όπως λένε "διαφωνώ με αυτό που λες αλλα θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να έχεις το δικαίωμα να το λες"...

d

καλά άμα σου κάνω καμάκι μην μου κάτσεις

Βλέπουμε πως σέβεσαι τις γνώμες των άλλων

Βλέπουμε πως σέβεσαι τις γνώμες των άλλων
Και εσύ παίζει να εισαι ο πιο ατάλαντος θεατής κωμωδίας που περπάτησε από την Ελλάδα.
Εκτίθεσαι άσχημα.

μπορεί να μην βλέπεις τις διαφορες στα 3 posts.

αλλα έχουν

επιτέλους το έγραψε το GUI Interface χρησιμοποιώντας Visual Basic...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6Z70BmmSkMY]YouTube - csi miami tracking ip address[/ame]

btw μέχρι πριν λίγο ήξερα πως το ip μπορεί να είναι από 0.0.0.0 έως 255.255.255.255

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.