Jump to content

Αστεία Videos

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 5,5k
  • Created
  • Last Reply

:nerd:

κάποτε το youtube πρέπει να απαγορέψει στους ναρκομανείς, σχιζοφρενείς, αμοιβάδες και λοιπά άτομα των οποιων η ροπή του μυαλού τους δεν σχετίζεται με το κόσμο όλο.

είπαμε καλο το να ξεφτιλίσουμε λίγο την σοβαροφάνεια αλλα το youtube έχει ξεσκιστεί στο κάψιμο.

(δεν αναφέρομαι στον z3et αλλα γενικά στο youtube)

sorry για το offtopic ήθελα να το πω και το είπα

κάποτε το youtube πρέπει να απαγορέψει στους ναρκομανείς, σχιζοφρενείς, αμοιβάδες και λοιπά άτομα των οποιων η ροπή του μυαλού τους δεν σχετίζεται με το κόσμο όλο.

είπαμε καλο το να ξεφτιλίσουμε λίγο την σοβαροφάνεια αλλα το youtube έχει ξεσκιστεί στο κάψιμο.

(δεν αναφέρομαι στον z3et αλλα γενικά στο youtube)

sorry για το offtopic ήθελα να το πω και το είπα

Ενω στο lab.Πραγματικα με δικη σου φωτο η video δεν εχω γελασει ποτε.Δε καταλαβαινω που τα βρισκεις και τα βλεπεις και αστεια,αλλα εχω γελασει απειρες φορες με αλλων μελων.Με δικα σου ποτε.

Συγγνωμη,αλλα επρεπε να το πω,δεν αντεχα αλλο.Εχεις γεμισει το funny videos & funny pictures thread με ανοησιες(πιστευω). κρα κρα κρα κρα .Σοζ αγκεν!!!

Δεν το λεω με καμια προθεση για τσακωμο.Απλως θα το λεγα μια μερα...τοσα και τοσα φωτο/βιντεο ανεβαζεις.Πρεπει να λεμε και τη γνωμη μας που και που.

Αυτα,οτι θες να μου πεις,στειλε pm :giveup:

Ενω στο lab.Πραγματικα με δικη σου φωτο η video δεν εχω γελασει ποτε.Δε καταλαβαινω που τα βρισκεις και τα βλεπεις και αστεια,αλλα εχω γελασει απειρες φορες με αλλων μελων.Με δικα σου ποτε.

Συγγνωμη,αλλα επρεπε να το πω,δεν αντεχα αλλο.Εχεις γεμισει το funny videos & funny pictures thread με ανοησιες(πιστευω). κρα κρα κρα κρα .Σοζ αγκεν!!!

Δεν το λεω με καμια προθεση για τσακωμο.Απλως θα το λεγα μια μερα...τοσα και τοσα φωτο/βιντεο ανεβαζεις.Πρεπει να λεμε και τη γνωμη μας που και που.

Αυτα,οτι θες να μου πεις,στειλε pm :giveup:

όχι ρε εσύ, πως θα βγω τώρα από το σπίτι? γκρεμίστηκε το σύμπαν μου... εγώ είχα μεγάλα σχέδια και εσύ μου τα γκρέμισες σε μια στιγμή...

...θα κάνω την καρδια μου πετρα και θα σου το πω..

δεν ταιριάζουμε! ο ναι... το ξέρω πως ακούγεται κάπως αλλα δεν γίνετε να μην κοιτάμε άλλο την αλήθεια στα ματια.

τα ζώδια θα φταίνε μωρέ.

Διον σορρυ που δε πιανω το αστειο της υποθεσης να κουμπανταρεις 5-7 τονους αμαξωμα και να κανεις ταρζανιες στο τιμονι μη προσεχωντας το δρομο.....

Δεν είναι αστείο. Ειρωνία είναι ;)

Αν βγαίνω πολύ offtopic το σβήνω np :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.