Jump to content

p3 στα 800 error loading win xp

kots

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας. πήρα από έναν φίλο έναν p3 στα 800 κι έβαλα win xp pro eng. έχει 576 sdram. έχω βάλει έναν δίσκο 40gb στον οποίο είχα εγκατεστημένα τα win xp τα οποία δούλευαν σε άλλον p3 στα 800. το βάζω μπρος δεν βλέπει λειτουργικό. κάνω φορμάτ φρέσκια εγκατάσταση των windows και όλα δουλεύουν ρολόι. προσπαθώ να εγκαταστήσω το office 2007 κι εκεί που εγκαθιστά με πετάει έξω. κι από τότε δεν φορτώνει τα windows. τον δίσκο τον βλέπει κανονικά αλλά μόλις λέει το veryfing dmi pool data από κάτω μου πετάει ένα error loading os.

καμιά ιδέα ρε παιδιά τι μπορεί να φταίει; αυτό που μου την σπάει είναι ότι τα windows φόρτωσαν κανονικά για δυο φορές και μπήκα και στο ίντερνετ αλλά μετά με πέταξε.

που λέτε να είναι η ασυμβατότητα; άλλαξα και τροφοδοτικό μήπως ήταν θέμα ρεύματος αλλά δεν φταίει αυτό.

σημ. ο φίλος μου δούλευε το μηχάνημα με win 98 αλλά δεν τα θέλω.

Προφανώς δεν μπαίνεις ούτε σε safe mode .

Ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις του Bios ειδικά στο PnP / PCI Configurations

και άλλαξε τις ρυθμίσεις στο ESCD και στο resources .

Επίσης δες αν οι μνήμες σου είναι 133άρες γιατί αλλιώς μάλλον δεν θα είναι σταθερές.

έβαλα τα λίνουξ και όλα παίζουν καλά. άρα μάλλον είναι θέμα του σκληρού δίσκου.

ρε σεις παιδιά μια άσχετη ερώτηση. έβαλα δυο δίσκους και στον έναν έκανα εγκατάσταση τα ουμπούντου. αυτό που θέλω να κάνω είναι να μεταφέρω τα αρχεία του δεύτερου δίσκου στον πρώτο. αλλά ψάχνω ψάχνω και δεν βλέπω πουθενά c και d. πως θα βρω τα περιεχόμενα των δίσκων μέσα από τα λίνουξ; τι πράγμα είναι πάλι αυτό;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.