iparout Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2008 Χαίρετε.Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να το τρέχω παράλληλα με το MSN και να καταγράφει τι ώρα κάνουν Login και Logout τα άτομα που έχω στις επαφές μου. Υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα ?Thanks ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 21, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 νομίζω υπάρχει αντίστοιχο plugin για το msn plus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Μάρτιος 21, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 To κάνει το msnplus μόνο του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iparout Μάρτιος 22, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 Πού ρε 'σεις παιδιά ? Το κατέβασα αλλά δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Μπορείς να το βάζεις να σε ενημερώνει με έναν ήχο π.χ. όταν μπαίνει κανείς ή όταν βγαίνει (notifications) αλλά εγώ ζητάω να μπορώ να βλέπω μέσα στην ημέρα πότε μπήκε και πότε βγήκε κάποιος σε κάποιο log file !Thanks again... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Μάρτιος 22, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 χωρις να γινω (πολυ) κακος.. αποτελει ευρηματικη -ομολογουμενως- συνεχεια ΑΥΤΟΥ του θεματος..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Μάρτιος 22, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 Πού ρε 'σεις παιδιά ? Το κατέβασα αλλά δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Μπορείς να το βάζεις να σε ενημερώνει με έναν ήχο π.χ. όταν μπαίνει κανείς ή όταν βγαίνει (notifications) αλλά εγώ ζητάω να μπορώ να βλέπω μέσα στην ημέρα πότε μπήκε και πότε βγήκε κάποιος σε κάποιο log file !Thanks again... Από το menu του messenger plus->dispay event viewer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάρτιος 22, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 Στα Preferences του Messenger Plus, στην καρτέλα Messenger και στο υπομενού Event Logging έχει τις επιλογές: Display the event viewer window, αν θες να εμφανίζεται παράθυρο που να δείχνει τα συμβάντα, και Record events to disk, αν θες και να καταγράφονται στο δίσκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 22, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 Μην το ψαχνεις πολυ, κατεβασε εναν Keylogger που να εχει ειδικα features για παρακολουθηση του MSN και εισαι μπόμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάρτιος 22, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 Για να μη το ψάχνει και πολύ δεν του λες ποιό χρησιμοποιείς και είναι καλό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 22, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 Δεν γνωριζω γιατι δεν με ενδιαφερει το MSN. Παντως καποτε που παρακολοθουσα καποιες γκομενες να δω αν μου τα "φορανε" ειχα χρησιμοποιησει το Perfect Keylogger, τον ειχα κανει combine με μια φωτο μου και τον ειχα προγραμματισει να στελνει στο e-mail μου τα keylogs και τα chats. Βεβαια ταυτοχρονα μου ερχοταν και οτι password έδεινε, οπότε ημουν μια χαρα. Αλλά αυτό ειναι παράνομο, για αυτό σε συμβουλεύω να μην το κανεις, γιατι δεν θα σου φέρνω τσιγάρα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάρτιος 22, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 Αυτό εκτός από παράνομο είναι και ανώριμο.Σε περίπτωση που δεν διάβασες σωστά το πρώτο post του thread, o iparout θέλει απλά να ξέρει τί ώρα μπήκε και βγήκε κάποιος από την contact list του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 22, 2008 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 Η αυτόματη παρακολούθηση και καταγραφή εισόδου και εξόδου ενός χρήστη σε μια υπηρεσία πιστεύω πως ακροβατεί στα όρια του θεμιτού και του νομίμου. Θα ήθελα να κλειδώσω εδώ το θέμα, μέχρις ότου κάποιος μου αποδείξει ότι συζητώντας το θέμα αυτό, δεν παραβιάζουμε κάποιον νόμο ή ερχόμαστε σε αντίθεση με την προστασία προσωπικών δεδομένων του ατόμου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.