no_one1416003307 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2008 ρε παιδιά αρχίζω να βλέπω πολλά προβλήματα στα vista.exo βάλει ultimate 32 bitαλλα δεν με ενθουσίασαν καθόλου.επίσης το safe remove hardware σχεδόν ποτε δεν αποδεσμεύει τους δίσκους μουάσε που εκεί υπάρχουν όχι μονο η εξωτερική δίσκοι αλλα k του συστήματος.μεγάλη ******* αυτό να κλήσης κανένα καταλάθος k να μπλοκάρεις το σύστημα.τι μπορώ να κάνω για να καταργώ τους δίσκους μου ? διότι αν συνεχίσω να τραβάω καλώδια η να βγάζω από το ρεύμα δεν θα αντέξουν πολύ τέτοια μεταχείριση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Μάρτιος 21, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 μηπως εχεις ενεργοποιησει το speed boost?εισαι σιγουρος οτι δεν τρεχει καποιο προγραμμα ή εχεις φορτωμενο καποιο αρχειο απο το δισκο, auto backup...klpοι δισκοι συστηματος αναγνωριζονται σαν sata hot swap γι αυτο και τους εχει στις επιλογες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάρτιος 21, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 Γενικά ξέρω ότι τα Vista, αν δε βγει με την πρώτη ο δίσκος, με τη δεύτερη στον πετάει έξω με το safely remove. Αν δεν στο κάνει, τότε ίσως είναι κανα speed boost on όπως είπε και ο φίλος.Όσο για τους δίσκους συστήματος, nforce chipset έχεις στη μητρική? Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one1416003307 Μάρτιος 21, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 δεν ξέρω αν είναι ενεργοποιημένο το speed boost!!πως μπορώ να δω? και το mobo μου είναι με nforce chip είναι τις άσους Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Μάρτιος 21, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 Αν θυμάμαι αν εχεις nvidia chipset στο safe remove disks τους βγάζει όλους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one1416003307 Μάρτιος 21, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 ναι σου βγάζει όλους τους δίσκους στο safe remove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one1416003307 Μάρτιος 22, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 πως μπορώ να δω αν είναι ενεργοποιημένο το speed boost ?υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να αποδεσμεύω τους σκληρούς μου με ασφάλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.