hayabusa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2008 Το Ubuntu 8.04 (η beta εκδοση) ειναι πλεον διαθέσιμη για κατεβασμα. Για να δειτε τι νέο προσφέρει η νέα έκδοση πατήστε εδώ. Για να την κατεβάσετε και να την δοκιμάσετε πατήστε εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Μάρτιος 23, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2008 Hδη έχω πάει σε αναβάθμιση από την alpha 4 έκδοση. Μπορώ να πω ότι μιλάμε για ένα ταχύτατο σύστημα με άριστη απόκριση και με το compiz-fusion πλέον να μην λαγκάρει σχεδόν καθόλου και να πηγαίνει ομαλότατα. Περιμένουμε την stable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Μάρτιος 23, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2008 Το καλύτερο στη 8.04 πιστεύω πως είναι το Wubi! Έτσι θα μπουν περισσότεροι στη διαδικασία να το δοκιμάσουν! Προσωπικά έτσι θα το εγκαταστήσω...:baby:Wubi allows users to install and uninstall Ubuntu like any other Windows application. It does not require a dedicated partition, nor does it affect the existing bootloader, yet users can experience a dual-boot setup almost identical to a full installation. Wubi works with a physical CD or in stand-alone mode, by downloading an appropriate ISO to install from. It can be found on the root of the CD as Wubi.exe. A full installation within a dedicated partition is still recommended, but Wubi is a great way to try Ubuntu for a few days and weeks before committing dedicated disk resources. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apagal Μάρτιος 23, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2008 Πάντως εγώ ακόμα και με την 8.04 δεν μπορώ να δω βίντεο με την 3870 μου.Έχω δοκιμάσει τα πάντα και τα παιδιά από το support μου είπαν ότι μονόδρομος είναι οι καινούριοι drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Μάρτιος 23, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2008 έχω πάθει πλάκα... μιλάω πολύ σοβαρά... είναι ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια σε λίνουξ (σε ευκολία, ταχύτητα, και απόκριση)...Είναι αρκετά buggy ακόμα αλλά δεν πειράζει...@apagalπως το έκανες install? μέσα από τα win? Εγώ έτσι το έκανα, έβαλα και τον driver από μια ειδοποίηση που μου έβγαλεκαι παίζει τέλεια... 3D, compiz κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apagal Μάρτιος 23, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2008 έχω πάθει πλάκα... μιλάω πολύ σοβαρά... είναι ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια σε λίνουξ (σε ευκολία, ταχύτητα, και απόκριση)...Είναι αρκετά buggy ακόμα αλλά δεν πειράζει...@apagalπως το έκανες install? μέσα από τα win? Εγώ έτσι το έκανα, έβαλα και τον driver από μια ειδοποίηση που μου έβγαλεκαι παίζει τέλεια... 3D, compiz κλπ...όχι δεν έκανα εγκατάσταση μέσω windows.Έχεις 3870 και βλέπεις κανονικά τα video? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 23, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2008 ξερει κανεις αν διορθωθηκαν (ή προκειται να διορθωθουν στην stable εκδοση) καποια προβληματα που εμφανιζονταν με την αναλυση σε καρτες ΑΤΙ (και συγκεκριμενα μιλαω για την HD 2400Pro) Ευχαριστω.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Μάρτιος 24, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2008 βασικά μέσα από win που το έκανα εγκατάσταση εγώ παίζουν όλα μια χαρά...έχει βέβαια κάτι κοληματάκια με broken πακέτα αλλά beta είναι τι να κάνεις...Βίντεο, 3D όλα κανονικά...ένα πράγμα δεν έχω βρει... γλώσσα γραφής πως αλλάζεις σε αυτή την version??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Μάρτιος 24, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2008 System->Prefer.->Keyboard Pref.->LayoutΣτα selected layouts προσθέτεις την ελληνικήν και από τα Layout Options->Layout Switching επιλέγεις τα πλήκτρα εναλλαγής γλώσσας.Πραγματικά πολύ καλή έκδοση (x64), παίζει άψογα με 8800GT (στην 7.10 είχα προβλήματα)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 24, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2008 Πολυ καλό αλλα buggy ως δοκιμαστικη εκδοση ακομα... Περιμενουμε την σταθερη εκδοση καθως στην μεταφραση κανουμε οτι μπορουμε γιατι θα εχει μεγαλη υποστηριξη αυτη η εκδοση. Γενικότερα όμως δεν πιστευω να κανει και πολλα αυτη η εκδοση, γιατι συνηθως αυτες που βγαινουν αυτη την εποχη ειναι γεματες κολληματα και προβληματα. Το καλοκαιρακι βγαινουν οι αγαπημενες μου. Το θέμα είναι ότι θα ηθελα να σταματησουν να πρωτοπορουν και φτιαξουν τα bugs για να ειναι στο συστημα πιο σταθερο και πιο γρηγορο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Μάρτιος 24, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2008 ναι αυτό με τα bugs είναι θέμα...πάντως αυτή η έκδοση είναι αρκετά υποσχόμενη...και είναι και πάρα πολύ γρήγορη...ποιο εύκολη εγατάσταση δεν έχω κάνει στη ζωή μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Μάρτιος 25, 2008 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 Aμα έχετε break package περιμένετε μια μέρα και κάντε ανανέωση στον synaptic και ξάνα εγκατάσταση των πακέτων. Η έκδοση αυτή είναι LTS και όπως καταλαβαίνανε λόγο της μακροχρόνιας υποστήριξης θα την κάνουν όσο πιο σταθερή μπορούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Μάρτιος 25, 2008 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2008 Λοιπόν... οσον αφορά τα broken packages νομίζω ότι βρήκα λύση τουλάχιστον στο δικό μου... 32bit...Μην κάνετε αναβάθμιση από το default αλλά ανοίξτε synaptic και κάντε αναβάθμιση από εκεί εξαρχής... εγώ μετά από επανεγκατάσταση αυτό έκανα και έπαιξε τέλεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Απρίλιος 6, 2008 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.