Jump to content

Τα UPS της APC δεν δούλεψαν

ribo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά ότι λέει ο τίτλος. Δύο UPS της APC με την διακοπή της ΔΕΗ, ήταν σαν να μην υπήρχαν. Ούτε ειδοποίηση πριν γιά πεσμένες μπαταρίες. Τι λέτε;

APC BackUp UPS Pro 650 X 2

Τα τροφοδοτικά των pc είναι APFC ή PPFC ?

είδες που είσαι και εμπειρία εκτός από πόνος?

man παλιότερα δούλευαν? αν ναι και είναι παλιά, τότε ίσως είναι φθορά της μπαταρίας... επίσης δεν ξέρω γιατί, μου έχει τύχει να τραβάω μπρίζα του ups 30 φορές και να είναι οκ, και σε διακοπή να κλείσουν όλα.

επίσης (εκεί το πάει ο γορίλλας) κάποια ups δε γοστάρουν κάποια psu, κυρίως με active pfc...

Τα UPS είναι τριών ετών.

Τα τροφοδοτικά είναι 1 Seasonic 550 S12 80+ (1 μηνός) και TAGAN 480 3 ετών.

APFC ή PPFC; Δεν έχω ιδέα....

Mε τα APC υπάρχει μιά περίεργη διαδικασία όπου πρέπει να την κάνεις μετά από ολική αποφόρτιση ή κάθε 6 μήνες, για να διαβάζει σωστά τα στοιχεία της μπαταρίας. Τα 3 χρόνια πάντως είναι οριακά στο να χρειαστείς αλλαγή.

επίσης δεν ξέρω γιατί, μου έχει τύχει να τραβάω μπρίζα του ups 30 φορές και να είναι οκ, και σε διακοπή να κλείσουν όλα.

To ιδιο παθαινω στη δουλεια, belkin ups, HP το πισι.

Το διπλα ΙΔΙΟ πισι με apc ups κραταει κανονικοτατα

Όλη η σειρά APC BackUp UPS δεν είναι συμβατή με τροφοδοτικά που έχουν Power Factor correction με Energy Star 4 compliance...

ηταν δοκιμασμενα σε αλλη διακοπη?

αλλαξε τπτ στο φορτιο ? προσθεσατε δλδ καποια συσκευη κλπ?

στο πισι μου πριν 20 μερες αλλαξα την 7600gt σε 8800gt , στην 1η διακοπη το mge 600αρι κλαταρε........ του εβαλα κι εγω ενα unitek 2500va και ησυχασα ! εχω και...φως !

Τα UPS είναι τριών ετών.

Πάρε τα παραμάσχαλα και πήγαινε σε ένα κατάστημα Γερμανός να σου αλλάξουν τις μπαταρίες.

Με 18-19 ευρώ την μία έχεις καθαρίσει για άλλα 2 χρόνια τουλάχιστον.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα μιας και έχω μια ερώτηση για UPS , μπορούμε να βάλουμε σε ένα UPS (το οποίο έχει μια 12volt μπαταρία με 20Ahoria) δύο μπαταρίες 12volt 20Ahoria παράλληλα για να ανεβάσουμε την δύναμή του ?

δεν ειναι τοσο απλο -το ειχα σκεφτει παλια-

καποιος ηλεκτορνικος θα σε διαφωτισει καλυτερα

αν το έκανες θα ανέβαζες μόνο την διάρκεια που είναι on το μηχάνημα σου διακοπή

χωρίς να επηρέαζεις θετικά το φορτίο που μπορεί να αντέξει

θα πέσει πάρα πολύ ο χρόνος επαναφόρτισης αν αντέχει κιόλας το μηχανάκι και δε σου κάψει τίποτα πιο μέσα.

Ευχαριστώ γιά τις απαντήσεις σας.

Δεν ξέρω αν ο Γερμανός παρέχει πλέον μπαταρίες γιά UPS. Ίσως ο Δήσιος.

Ένα άλλο πρόβλημα είναι, πού βρίσκει κανείς γνήσιες μπαταρίες γιά APC στην Ελλάδα.

Στα πιό πολλά Computer Shops δεν έχουν ιδέα, ούτε τι γίνεται με τις εγγυήσεις ( Αντιπρόσωπος; ) και με ποιά τροφοδοτικά συνεργάζονται.

Ευχαριστώ και πάλι.

Eγω με το Mustek το 1000αρι δεν ειχα/εχω κανενα προβλημα....Κανονικα λειτουργησε οσες φορες κοπηκε το ρευμα κ δουλευα.

Κάτι απλοϊκό, αλλά άμα δεν το προσέξεις την πατάς... Κάποια ups έχουν, εκτός από τις παροχές που υποστηρίζονται από τη μπαταρία, και κάποιες παροχές που απλώς περνάνε από το σταθεροποιητή (χωρίς να υποστηρίζονται από τη μπαταρία σε περίπτωση διακοπής). Check λοιπόν σε ποια έξοδο βάζεις το pc...

Ξέρω, ξέρω, απλοϊκό ενδεχόμενο αλλά εγώ άφησα τον πατέρα μου να στήσει μόνος του το ups του και αναρωτιόμουνα μετά γιατί δε λειτουργούσε το pc στις διακοπές...

Ίσως ο Δήσιος.

Έχει για όλα και πολύ φθηνότερα από Γερμανό. Επίσης σε APC και MGE που πήρα πρόσφατα, έχει τις ίδιες που φοράνε "από μαμά" κι όχι κάποιες που ταιριάζουν. Μπορείτε να δείτε και το site τους: http://www.batteries.gr/index.php?cPath=276&osCsid=3ff16ec192933228fb6d4dc3a1d854b3

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.