amateur Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2008 Καλησπέρα, Πριν μερικές μέρες στάματησε να λειτουργεί η κάρτα γραφικών του φορητού ενός πελάτη μας. Είναι Fujitsu Siemens Amilo.Toν στείλαμε για επισκευή και σήμερα μας κάλεσε ο τεχνικός λέγοντας μας πως μία καινούρια κάρτα θα στοιχίσει χωρίς ΦΠΑ 422€, συν την εργασία άλλα 80€ και θα την έχουμε στα χέρια μας σε 1-2 μήνες.1. Είναι δυνατόν μία καινούρια κάρτα να στοιχίζει τόσα χρήματα?2. Υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσουμε μία απλή κάρτα γραφικών από το εμπόριο ή θα υπάρχει θέμα συμβατοτήτων?3. Τι άλλες εναλλακτικές υπάρχουν σε αυτήν την περίπτωση?Είναι προφανές ότι για κανένα λόγο δεν δίνει ο πελάτης 500€ για φορητό τριετίας όταν με τα ίδια λεφτά περίπου μπορεί να πάρει καινούριο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
leros2004 Μάρτιος 21, 2008 #2 Μάρτιος 21, 2008 Πάρε καινούργιο δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για 3τιας μηχάνημα
amateur Μάρτιος 21, 2008 Author #4 Μάρτιος 21, 2008 Συμφωνώ και αν πέρναγε από το χέρι μου αυτό θα έκανα.Όμως επειδή δεν πληρώνω εγώ, θέλω να εξασφαλίσω ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική.Υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσουμε μία απλή κάρτα γραφικών και να λυθεί το θέμα έτσι, όπως έχουμε κάνει και άλλη φορά σε σταθερούς Η/Υ?Ή δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε τέτοιες πρακτικές σε φορητούς?
makio Μάρτιος 21, 2008 #5 Μάρτιος 21, 2008 ΑΝ εχει δυνατοτητα ν αλλαξει η καρτα γραφικων(modular) ,πραγμα δυσκολο, θα ειναι και δυσευρετη αλλα και ακριβη - αν οποσδηποτε θες αυτη τη λυση ψαξε στο ebay ,αφου πρωτα ανοιξεις το λαπτοπ και δεις τα ακριβη στοιχεια της καρτας...υγ.> οχι ,τα λαπτοπ δεν εχουν καμια σχεση με τους σταθερους οσον αφορα την επεκτασιμοτητα αλλα και τη συντηρηση τουςυγ.2 > η απαντηση ηταν απο τεχνικο του επισημου σερβις ή απο καποιο καταστημα? (600€ ! ! !)
JohnnyX Μάρτιος 21, 2008 #6 Μάρτιος 21, 2008 τι μοντελο εχεις ?Συνηθως οι F-S οπως και ο δικος μου υποστηριζουν MXM ,δηλαδη μπορεις να αλλαξεις καρτα γραφικων (μαλλον και ο δικος σου για να λενε οτι θα αλλαξουν καρτα γραφικων....γιατι αλλιως θα σου ελεγαν αλλαζουμε mainboard)Πηγαινε εκει και θα δεις www.mxm-upgrade.com/Πωλουντε καρτες γραφικων MXM ..και οπως θα δεις κοστιζουν ακριβα αλλα οχι οπως σου τα φoρτωνουν.Καποτε εδιναν για την 7600gs που καθοταν ευκολα σχεδον παντουΤωρα βλεπω δινουν χ1800 στα 200€ (πριν λιγο καιρο την εδιναν 350!!!)Αν σου μπαινει η χ1800 απλα θελεις και πιο δυνατο τροφοδοτικο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.