Jump to content

FS Amilo - κάρτα γραφικών

amateur

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

Πριν μερικές μέρες στάματησε να λειτουργεί η κάρτα γραφικών του φορητού ενός πελάτη μας. Είναι Fujitsu Siemens Amilo.

Toν στείλαμε για επισκευή και σήμερα μας κάλεσε ο τεχνικός λέγοντας μας πως μία καινούρια κάρτα θα στοιχίσει χωρίς ΦΠΑ 422€, συν την εργασία άλλα 80€ και θα την έχουμε στα χέρια μας σε 1-2 μήνες.

1. Είναι δυνατόν μία καινούρια κάρτα να στοιχίζει τόσα χρήματα?

2. Υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσουμε μία απλή κάρτα γραφικών από το εμπόριο ή θα υπάρχει θέμα συμβατοτήτων?

3. Τι άλλες εναλλακτικές υπάρχουν σε αυτήν την περίπτωση?

Είναι προφανές ότι για κανένα λόγο δεν δίνει ο πελάτης 500€ για φορητό τριετίας όταν με τα ίδια λεφτά περίπου μπορεί να πάρει καινούριο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Πάρε καινούργιο δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για 3τιας μηχάνημα

Συμφωνώ και αν πέρναγε από το χέρι μου αυτό θα έκανα.

Όμως επειδή δεν πληρώνω εγώ, θέλω να εξασφαλίσω ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική.

Υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσουμε μία απλή κάρτα γραφικών και να λυθεί το θέμα έτσι, όπως έχουμε κάνει και άλλη φορά σε σταθερούς Η/Υ?

Ή δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε τέτοιες πρακτικές σε φορητούς?

ΑΝ εχει δυνατοτητα ν αλλαξει η καρτα γραφικων(modular) ,πραγμα δυσκολο, θα ειναι και δυσευρετη αλλα και ακριβη - αν οποσδηποτε θες αυτη τη λυση ψαξε στο ebay ,αφου πρωτα ανοιξεις το λαπτοπ και δεις τα ακριβη στοιχεια της καρτας...

υγ.> οχι ,τα λαπτοπ δεν εχουν καμια σχεση με τους σταθερους οσον αφορα την επεκτασιμοτητα αλλα και τη συντηρηση τους

υγ.2 > η απαντηση ηταν απο τεχνικο του επισημου σερβις ή απο καποιο καταστημα? (600€ ! ! !)

τι μοντελο εχεις ?

Συνηθως οι F-S οπως και ο δικος μου υποστηριζουν MXM ,δηλαδη μπορεις να αλλαξεις καρτα γραφικων (μαλλον και ο δικος σου για να λενε οτι θα αλλαξουν καρτα γραφικων....γιατι αλλιως θα σου ελεγαν αλλαζουμε mainboard)

Πηγαινε εκει και θα δεις www.mxm-upgrade.com/

Πωλουντε καρτες γραφικων MXM ..και οπως θα δεις κοστιζουν ακριβα αλλα οχι οπως σου τα φoρτωνουν.

Καποτε εδιναν για την 7600gs που καθοταν ευκολα σχεδον παντου

Τωρα βλεπω δινουν χ1800 στα 200€ (πριν λιγο καιρο την εδιναν 350!!!)

Αν σου μπαινει η χ1800 απλα θελεις και πιο δυνατο τροφοδοτικο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.